Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van jogom a saját vágyaim miatt felborítani a boldog, elégedett férjem életét?
Még ez után, vagy következő életedben :D
Emlékszem az előző kérdésedre, válaszoltam is csak nincs kedvem megkeresni. Ugyanazt tudom írni mint oda, hogy hogy a fenébe lehet 35 évesen egy bácsihoz hozzámenni, és kb 78 éves koráig szexelni vele. Nekem 16 évvel volt idősebb az első férjem, 20 évesen jöttem össze vele és 37 évesen dobbantottam, és soha többé nem volt opció idősebb férfi. Ő tényleg fiatalosabb volt mint az átlag, főleg nem lehet egy magyar átlagférfivel összehasonlítani (nem magyar) de nem tudtam volna összejönni 37 évesen egy másik ötvenes pasival. Ha együtt maradunk az más, az én öregem lenne, hogy megöregedett mellettem a szexi harmincasom, ez van, de egy új öregedő testet nem tudnék megkívánni. Főleg nem 25 évvel isősebbet, a köztünk lévő 16 is csak fiatalabb korunkban volt oké. Kizárólag nálam is fiatalabbakkal kezdtem utána, és 38 voltam amikor összejöttem a nemsokára férjemmel, most 42 vagyok, ő 30 és egy hónap múlva lesz az esküvőnk és decemberben születik a babánk.
Bárhogy is alakul a jövőnk, inkább bezár a bazár ha egyedül maradok és nem kellek maximum velem egykorúnak, öregemberekkel nem tudnék lefeküdni, inkább az egyedüllét.
Én válnék a helyedben, bár mint írtam nehezen tudom beleképzelni magam a helyzetedbe mert 35 évesen nem kellene 60 éves papi és főleg nem tudnék semmilyen koromban 78 évessel szexelni. Atyaúristen 🤮
" És én becsülöm azt a férfit, aki a szeretőm, de egész viszonyunk alatt az volt a legnegativabb megjegyzés a feleségéről, hogy "másfelé fejlődtek, kiszeretett belole"."
Jezusom .... micsoda fogas aki csak ugy kiszeret valakibol ! Ez a te bajod, ezert felsz valni .
""Egyébként igen, kell hogy legyen olyan ember meg rajtam kívül is, aki bukik a nála lényegesen idosebbekre. Ha csak én lennék ilyen, akkor te hogyan mennél most férjhez?""
Mint írtam, volt 16 évvel idősebb férjem, de harmimcas jópasi volt amikor összejöttünk, nem idős ember és az ötvenes évei elején járt amikor elváltam tőle 37 évesen. Nem bántásból, de egy olyan 35 éves aki 60 éveshez megy hozzá, az nem növeli az esélyeimet fiatal pasikra, mivel ezek szerint nem kell nekik, tehát nem vetélytárs, szóval a te kiesésed nem számít.
Mindazonáltal egy trollnak gondollak, már az első kérdésednél is ezt gondoltam, nem ötvenes nőre hajaz az írásod hanem egy itt pattogó incelre aki népszerűsíteni akarja a 25 éves korkülönbséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!