Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit "kaptatok" szakítás,válás után? Bővebben lent..
Figyelt kérdés
Tehát 2 év után a párom és én szakítottunk. Nem voltunk házasok. Neki több bevétele volt mint nekem, én még egyetemet végzek, emellett 4 órában dolgozom 200ezert Ft-ért. Szakításkor kérdeztem hogy 2 év együttlét után mi jár nekem? Azt mondta, 10 milló Ft-ot ad nekem, kezdjek vele amit akarok, és a kocsimat is vihetem (Fiat 500). Két héttel később ideadta a 10Mft-ot, leültünk beszélgetni amiben elmondtam neki hogy így nekem lakásom se lesz, semmim,és ez így nem igazságos, de nem érdekelte, azt mondta ő ennyit ad és pont,hagyjam békén ezzel. Kétségbe vagyok esve, így mehetek albérletbe, de alig keresek pénzt hogy meg tudjak élni, eddig az ő házában laktunk,kértem hogy vegyen nekem lakást de nemet mondott...
Ti jogosnak tartjátok? Ti mennyit,mit kaptatok szakításkor, váláskor?
#180: De bizony, a 178 ugyesebb volt, mint Te. Ő jobban választott.😀
2021. dec. 28. 18:29
182/194 anonim válasza:
Megoldodott a probléma, hogyhogy ki lett emelve?
2022. jan. 2. 05:14
183/194 anonim válasza:
Szerintem továbbra is az a kérdés, hogy mit kéne tenni. Szerintem új pasit kell keresni és az majd add többet.
2022. jan. 2. 17:20
184/194 anonim válasza:
Gold diggernek hívják az ilyen nőket. Pròbàlj meg tisztességes munkából megélni.költözz vissza anyukádhoz, vagy albérletbe.gondolom előtte sem a hîd alatt laktál
2022. jan. 4. 04:08
185/194 A kérdező kommentje:
Abban mi a jo ha hazamegyek anyamhoz? Azzal több lesz a penzem?
2022. jan. 4. 19:34
186/194 FoxtrotLidérc válasza:
Kérdésedre a válasz: IGEN. Kifizeted a rezsi rád eső részét, plusz még valamit, és jóval több pénzed marad. 300-ból ne b*szd már meg, hogy nem tudsz így jobban félretenni, mert agyf*szt kapok.
2022. jan. 4. 20:42
187/194 anonim válasza:
Akkor menj ahovà akarsz. Attôl lesz több pénzed ha többet dolgozol. Te tényleg ennyire hülye vagy vagy csak trollkodsz?
2022. jan. 4. 20:58
188/194 A kérdező kommentje:
Jo ertem hogy több penzem MARAD. De nagyságrendileg több penzem ( értsd milliókkal több) nem lesz..
2022. jan. 4. 21:24
189/194 anonim válasza:
Kinek lesz nagysàgrendileg több pénze? Èvek munkàja kell hozzà. Sajnos magàtól nem lesz. Hacsak nem talalsz ki vmi jó üzletet,nem fektetsz be vmibe ami dokszorozza a 10 milliodat. Vagy ha jôl nézel ki ès lesz egy pénzes pasid.
2022. jan. 4. 21:29
190/194 anonim válasza:
Pl veszel olcsòn nàdat es eladod dràgàn. Akkor elmondhatod, hogy csomôt kerestél a kákán.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!