Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit "kaptatok" szakítás,válás után? Bővebben lent..
Figyelt kérdés
Tehát 2 év után a párom és én szakítottunk. Nem voltunk házasok. Neki több bevétele volt mint nekem, én még egyetemet végzek, emellett 4 órában dolgozom 200ezert Ft-ért. Szakításkor kérdeztem hogy 2 év együttlét után mi jár nekem? Azt mondta, 10 milló Ft-ot ad nekem, kezdjek vele amit akarok, és a kocsimat is vihetem (Fiat 500). Két héttel később ideadta a 10Mft-ot, leültünk beszélgetni amiben elmondtam neki hogy így nekem lakásom se lesz, semmim,és ez így nem igazságos, de nem érdekelte, azt mondta ő ennyit ad és pont,hagyjam békén ezzel. Kétségbe vagyok esve, így mehetek albérletbe, de alig keresek pénzt hogy meg tudjak élni, eddig az ő házában laktunk,kértem hogy vegyen nekem lakást de nemet mondott...
Ti jogosnak tartjátok? Ti mennyit,mit kaptatok szakításkor, váláskor?
Ez csak egy pillanatnyi helyzet, és idővel vissza kerülök olyan helyre amit erdemlek😉 A Karácsonyra való készülés meg nem hat meg túlzottan.
2021. dec. 23. 09:10
152/194 anonim válasza:
#151: Hát, Te még annal is sokkal sekélyesebb vagy, mint amit itt többen - max. jóindulattal is- gondoltunk rólad. Most már felkelhetek az orvosi kezelés után, szóval mulatság vége... 140 voltam, és tudod, mi a muris? Az utolsó szóig igaz az, amit írtam, de mellette van egy saját, 100 fot foglalkoztató cégem is, amit az első teglatol kezdve én tettem le, tehát teremtettem valamit egyedül és nem szexuális levezetést nyújtottam loveert. Mert meg lehet ám dolgozni a pénzért, ahogyan a hapsid is teszi nyilván.😀 Ja, és amiért megdolgozik az ember, azt igyekszik meg is tartani. Ügyes volt a ferfi és nagyon nagyvonalú.😀
2021. dec. 23. 09:22
153/194 A kérdező kommentje:
Ez szuper, de pontosan mi a bajod az én helyzetemmel, és véleményemmel?
2021. dec. 23. 10:30
154/194 anonim válasza:
Kukoricát
2021. dec. 23. 10:33
155/194 anonim válasza:
Hát mondjuk ki te lényegében a legősibb foglalkozást végzed csak “luxus” szinten 🤷🏼♀️
2021. dec. 23. 10:38
156/194 anonim válasza:
#153: a véleményem remekül összefoglalta a 155. Amivel még kiegészíteném: a helyzeteddel és a véleményeddel a világon semmi gondom, a lelkedet minősítettem sekélyesnek. De gondom ezzel sincs. Szép napokat neked!
2021. dec. 23. 11:24
157/194 anonim válasza:
Nem szoktam irni, de kamu. Indulatokat szeretnel, unatkozol.
2021. dec. 23. 13:22
158/194 FoxtrotLidérc válasza:
151: Csak hogy a nagy titkot megsúgjam. Pontosan olyan helyzetben vagy, amilyet érdemelsz. (Remélem nem hallotta senki... 🤭🤭🤭🤫🤫🤫) Amúgy tájékoztató jelleggel: azóta is lógsz a közös képetekkel... 🤣🤣🤣🤣 Tán csak nem azért, mert kamu az egész?! 😆😆😆😆
2021. dec. 23. 13:32
159/194 FoxtrotLidérc válasza:
U.i.: Örömmel olvasom viszont, hogy nyomás alatt nő a pálma. 😆😆😆😆
2021. dec. 23. 13:34
160/194 A kérdező kommentje:
Kedves Lidérc… bíztam benne hogy érezted az iróniát abban a válaszban , hogy küldjek-e esetleg közös kepeket magunkról hogy elhidd… de sajnos nem sikerült.😞
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!