Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit "kaptatok" szakítás,válás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit "kaptatok" szakítás,válás után? Bővebben lent..

Figyelt kérdés

Tehát 2 év után a párom és én szakítottunk. Nem voltunk házasok. Neki több bevétele volt mint nekem, én még egyetemet végzek, emellett 4 órában dolgozom 200ezert Ft-ért. Szakításkor kérdeztem hogy 2 év együttlét után mi jár nekem? Azt mondta, 10 milló Ft-ot ad nekem, kezdjek vele amit akarok, és a kocsimat is vihetem (Fiat 500). Két héttel később ideadta a 10Mft-ot, leültünk beszélgetni amiben elmondtam neki hogy így nekem lakásom se lesz, semmim,és ez így nem igazságos, de nem érdekelte, azt mondta ő ennyit ad és pont,hagyjam békén ezzel. Kétségbe vagyok esve, így mehetek albérletbe, de alig keresek pénzt hogy meg tudjak élni, eddig az ő házában laktunk,kértem hogy vegyen nekem lakást de nemet mondott...

Ti jogosnak tartjátok? Ti mennyit,mit kaptatok szakításkor, váláskor?

25/L

2021. nov. 28. 21:52
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/194 anonim ***** válasza:
97%

Kedves troll!

Akkor úgy írom,hogy te milyen anyagi javakat szereztél vagy hoztál ebbe a kapcsolatba?

Ha semmit és csak el voltál tartva akkor örülj annak az állítólagos 10milliónak!

Tőlem ilyen helyzetben 1forintot nem kapnál! :D

2021. dec. 6. 08:45
 112/194 anonim ***** válasza:
97%
Még 1 jó tanács, ha ennyire aggódsz a pénz miatt és az életszínvonalad miatt akkor menj el prostinak vagy keress sugardaddyt aki eltart,ajándékokat vesz neked stb. :D
2021. dec. 6. 08:49
 113/194 A kérdező kommentje:

Anyagi és egyeb dolgok is vannak egy kapcsolatban. Az ő része volt az anyagi javak megszerzése, én pedig tanultam, foglalkoztam vele, stb. Én ezt tettem hozza a kapcsolathoz,aminek nincs Ft-ban egyszerűen kifejezhető értéke.

Az hogy tőled semennyit nem kapnek, az a saját szegyened,remelem ha lesz valamikor talán egy nőnemű lény aki szobaall veled, 0Ft-al rakod majd utcára.

2021. dec. 6. 08:57
 114/194 A kérdező kommentje:
És a jo tanácsodra a válasz: nem megyek prostinak,felesleges lenne, kapnek 40-50-60 ezer forintot egy esteert, az nem igazán segitene ki a helyzetembol😉
2021. dec. 6. 08:59
 115/194 anonim ***** válasza:
90%
Te tényleg fogyatékos vagy, szerencsétlen gondolom örült, hogy megszabadul tőled, inkább betemetett pénzzel, nem is gondolta, hogy ettől is meg leszel sértődve, te nyomorult idióta te.
2021. dec. 6. 21:26
 116/194 FoxtrotLidérc ***** válasza:
97%
Szóval... Semmi kézzel foghatót nem tettél hozzá, mégis tartod a markod olyan pénz után sóvárogván, amit nem érdemeltél meg. Ez egy értékes lecke volt számodra, hogy miért nem jó önállótlannak lenni. :)))
2021. dec. 6. 21:45
 117/194 anonim ***** válasza:
98%

"Az hogy tőled semennyit nem kapnek, az a saját szegyened,remelem ha lesz valamikor talán egy nőnemű lény aki szobaall veled, 0Ft-al rakod majd utcára."

Ezek szerint Nyuszika, te egy igazi aranyásó vagy, és nem felel meg neked egy átlagos pasi, csak a kifejezetten jómódú. Közös jövőt sem közösen akarsz teremteni.

Mellesleg minek végeztél egyetemet, ha úgy tervezed az életed, hogy majd a gazdag pasiid fognak pénzelni?

2021. dec. 6. 21:49
 118/194 anonim ***** válasza:
97%

A 113-as válaszodra:

Tanultál és foglalkoztál vele :D

Akkor te ezért kéred a pénzt és a lakást mert te tanultál és foglalkoztál vele? :D

Akkor te olyan voltál mint 1prosti vagy sugarbaby, pénzért ők is foglalkoznak az emberrel,de pénzért megtesznek bármit.

Pofátlanabb és szemtelenebb vagy mint az ex feleségem!:D

Az ex párodat csak sajnálni tudom,vagyis ha valóban adott neked 10milliót a "szolgáltatásoidert" +1 autót.

Jobban járt volna ha azt a pénzt oda adja egy alapítványnak vagy elszórakozza.

2021. dec. 6. 21:49
 119/194 anonim ***** válasza:
86%
Vagy a tizedét elküldi annak, aki nyomtalanul eltűntet a föld színéről.
2021. dec. 6. 22:00
 120/194 anonim ***** válasza:
77%

Tudod rosszul csináltad a legtöbb ex szül gyorsan egy gyereket és utána olyan ügyesen válik hogy a gyereken keresztűl srácnak még a gatyáját is lehúzza meztelenül kerül útcára.Még akkor is ha gyakorlatilag a kezdetben övé volt minden. Mesztelen seggek került a kapcsolatba.Nem írom hogy keres ilyen jó tanácsadót ajánhatnák jó párat.Mert nem születtél!!

Legközelebb légy ügyesebb!

2021. dec. 7. 07:31
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!