Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Volt hcsak azert nem valtal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt hcsak azert nem valtal el mert nem olt huzalmad az ezzel jaro hajcihovel?

Figyelt kérdés
Pl belegondoltal h faraszto uj lakas utan nezni, elolrol kezdeni mindent, hogy oldod meg a gyerekediddel valo egyuttletet, kevesebb leszza penzed egyedul plusz a gondolat h oke nem szeretem a masikat de a tudat h azert ott volt nekem aztan elkezdeni a jovot nelkule? Es ezek a gondolatok elkeseritenek es inkabb ulsz a meleg szarba?

#válás #elmélet #Beletorodik
ma 18:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

A pasik altalában pont ez.

Bele vannak kényelmesedve néha félreb.sznak de válni azt már nem.

ma 18:20
 2/8 anonim ***** válasza:
50 évesen azért az embernek nem sok kedve van egy csomó mindent elölről kezdeni.
ma 18:27
 3/8 anonim ***** válasza:

Rengetegen vannak ilyen házasságban, mert jobb a saját otthonukban élni, mint albérletben tengődni fele annyi pénzből.

Mi is így vagyunk a férjemmel. Két és fél éve szakítottunk, de válni és osztozkodni nem akarunk. A házat pedig nem akarjuk eladni, mert évekig güriztünk, mindenünket beletettük.

ma 18:33
 4/8 anonim ***** válasza:
3- és egyikőtök sem vágyik új kapcsolatra? Ilyen társas magányban akarjátok leélni az életeteket?
ma 18:57
 5/8 anonim ***** válasza:

3-as vagyok: Eszemben sincs komoly kapcsolatot keresni. Én már nem vagyok hajlandó senkire mosni, főzni, takarítani, sem pedig senki rigolyáit elviselni a közvetlen életteremben.

Annyi szeretőm, randi partnerem, laza kapcsolatom lehet, amennyit akarok. Szívesen töltök emberekkel minőségi időt, kirándulok, utazok, fesztiválozok, bulizok. Nem otthon ülök magányosan, búvalbaszottan és várom a halált 🤣

ma 20:46
 6/8 anonim ***** válasza:
5-ha ez így jó neked, akkor nincs ezzel semmi gond. Mindenki éljen úgy, ahogy jól érzi magát.
ma 20:48
 7/8 anonim ***** válasza:
3#as Megkérdezhetem mennyi idősek vagytok az exetekkel? Neki is van barátnője? Ha igen, odavihetitek a randi partnereteket a közös házba?
ma 21:38
 8/8 anonim ***** válasza:
7: Én 38 vagyok, ő 54. Neki nincs senkije. Egyikünk sem hozott még haza senkit.
ma 22:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!