Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit "kaptatok" szakítás,válás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit "kaptatok" szakítás,válás után? Bővebben lent..

Figyelt kérdés

Tehát 2 év után a párom és én szakítottunk. Nem voltunk házasok. Neki több bevétele volt mint nekem, én még egyetemet végzek, emellett 4 órában dolgozom 200ezert Ft-ért. Szakításkor kérdeztem hogy 2 év együttlét után mi jár nekem? Azt mondta, 10 milló Ft-ot ad nekem, kezdjek vele amit akarok, és a kocsimat is vihetem (Fiat 500). Két héttel később ideadta a 10Mft-ot, leültünk beszélgetni amiben elmondtam neki hogy így nekem lakásom se lesz, semmim,és ez így nem igazságos, de nem érdekelte, azt mondta ő ennyit ad és pont,hagyjam békén ezzel. Kétségbe vagyok esve, így mehetek albérletbe, de alig keresek pénzt hogy meg tudjak élni, eddig az ő házában laktunk,kértem hogy vegyen nekem lakást de nemet mondott...

Ti jogosnak tartjátok? Ti mennyit,mit kaptatok szakításkor, váláskor?

25/L

2021. nov. 28. 21:52
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/194 FoxtrotLidérc ***** válasza:
95%
Hajrá! ^^
2021. dec. 7. 20:20
 132/194 Alessandro10 ***** válasza:
98%

Jó ideje olvasgatom a GYK-t, de ennyi összehordott baromságot még nem hallottam. 🤣😂🤣😂🤣😂🤣

Tetszettek a válaszok, sokat nevettem rajtuk.

Csak az a probléma,ha ez valódi feltett kérdés, akkor sem kell csodálkozni, mert tényleg vannak ilyen "0" IQ-val rendelkező egyének akik ugyanígy követelőznek a nagy semmire.

Sokan örülnének ha 4 órában keresnénk havi 200 ezret, mellette egyetemre járhatnának és csak úgy hozzájuk vágnának 10 millió forintot ok nélkül.

Fasza! 😄😄😄😄

2021. dec. 13. 15:02
 133/194 anonim ***** válasza:
98%

Mi jogon venne neked lakást? Még a 10M sem járna.

Gatyátlan seggel élősködtél rajta, semmi nem jár neked onnan. Egyébként is csak 2 év kapcsolatról van szó. Ez nem egy komoly intervallum.

2021. dec. 13. 16:22
 134/194 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem menj el szobás k*rvanak. Azok biztos többet összeraknak havi 200-nál
2021. dec. 14. 19:23
 135/194 anonim ***** válasza:
37%
Élettársi viszonyban is kelett kezik közös vagyon, de nem fele- fele.Szerzés arányában.Ha Ő 5x annyit keresett, mint Te, akkor nyílván ilyepn arányban.Nem tudom mennyit éltetek együtt( gondolom össz- vissz volt 2 év), így nagyon reális a 10 millió.Ez a jogi réslz. Amúgy ilyen rövid kapcsolatra bagy vonalú volt így is, hogy önként oda adta, de nehogy már érdekelje ezután mit hogyan oldasz meg.Most kaptál annyit, hogy ebből meg tudod oldani.
2021. dec. 22. 22:05
 136/194 anonim ***** válasza:
95%
Az egy dolog hogy igaz-e maga sztori de havi 200ezer forintból 2év alatt 10 milliót megtakarítani több mint művészet (fölöttem valaki reálisnak találja hogy a közösbe ennyit szerzett)
2021. dec. 23. 03:33
 137/194 A kérdező kommentje:
Nem én takaritottam meg 10 milliot, hanem az ő dolgaihoz hozzáadott mentális értékem ert 2 ev alatt 10milliot. ( többet is)
2021. dec. 23. 06:35
 138/194 anonim ***** válasza:
88%

137.

Mentális értéked?

Mégis mi mentális értéked ér bármi petákot is röpke 2 év alatt?

Még magadnak sem mered bevallani hogy nulla vagy.

2021. dec. 23. 06:40
 139/194 A kérdező kommentje:
Az, hogy mentálisan támogattam ot a problémáinak, így ő gond nélkül tudott minden lelki akadályt venni és pénzt keresni😘🤗
2021. dec. 23. 06:50
 140/194 anonim ***** válasza:
89%
#139: Még ágyban olvasgatok, de Te bearanyoztad a napomat! 20 éve mentem férjhez és költöztem a férjem házába. De mert nem tetszett nekem az, ahova költözöm kellett, ezért vett nekem egy olyat, ami tetszett.( Persze, attól még a nemtetszőben lakunk, csak nyaralónak tudom használni a kedvencet😒.)Most pár hete van szeretőm, egy olyasmi férfi, mint akivel Te éltél. Asszem, ma mindkettőnek benyujtom a számlát az eddigi mentális támogatás miatt, és nagyvonalúan azt is felajánlom, hogy ha elég gavallérok lesznek, nem is hagyom el őket. Szerinted jó lesz így? Nem szeretnék olyan kilátástalan helyzetbe kerülni, mint amiben Te vagy!🤔
2021. dec. 23. 07:12
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!