Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit "kaptatok" szakítás,válás után? Bővebben lent..
Figyelt kérdés
Tehát 2 év után a párom és én szakítottunk. Nem voltunk házasok. Neki több bevétele volt mint nekem, én még egyetemet végzek, emellett 4 órában dolgozom 200ezert Ft-ért. Szakításkor kérdeztem hogy 2 év együttlét után mi jár nekem? Azt mondta, 10 milló Ft-ot ad nekem, kezdjek vele amit akarok, és a kocsimat is vihetem (Fiat 500). Két héttel később ideadta a 10Mft-ot, leültünk beszélgetni amiben elmondtam neki hogy így nekem lakásom se lesz, semmim,és ez így nem igazságos, de nem érdekelte, azt mondta ő ennyit ad és pont,hagyjam békén ezzel. Kétségbe vagyok esve, így mehetek albérletbe, de alig keresek pénzt hogy meg tudjak élni, eddig az ő házában laktunk,kértem hogy vegyen nekem lakást de nemet mondott...
Ti jogosnak tartjátok? Ti mennyit,mit kaptatok szakításkor, váláskor?
Ilyen nő nincs, meg ilyen balek pasi sem, aki 10 millát fizet a semmiért.
2021. dec. 23. 15:19
162/194 FoxtrotLidérc válasza:
160: Tehát kamu vagy ahogy vagy. 😆😆😆😆
2021. dec. 23. 15:20
163/194 A kérdező kommentje:
Nyugodtan kommenteljetek továbbra is amit akartok erről, nyugodtan hívjatok baleknak a volt páromat meg engem is, rajtatok ez nem változtat, szép ünnepeket 🥰
2021. dec. 23. 16:04
164/194 anonim válasza:
#163: Ugyan, dehogy vagytok Ti balekok! A volt párod egy úriember, Te pedig egy professzionális, magas szinten működő szolgáltató vagy. Szép napokat neked is!
2021. dec. 23. 17:05
165/194 anonim válasza:
De ha eladtad az autód akkor most mivel kozlekedsz? Atszalltal a BKK jarmureire? Ezt picit nehezen tudom elhinni hogy a megállóban fagyoskodsz meg atszallsz amikor korábban saját autőval jártál és gondolom a párodnak is volt nagyon jo autója. 260 ezres kaucióhoz eladtad a 3-4 milliós autód?
2021. dec. 23. 20:04
166/194 A kérdező kommentje:
Nem a kauciohoz adtam el feltétlenül , hanem mert felesleges lenne így pluszban fent tartani egy kocsit, mivel az nem kevés pénz. És igen, metróval járok 😁
2021. dec. 24. 08:00
167/194 anonim válasza:
Erre mondják hogy lehet magasról is nagyot esni.
2021. dec. 24. 12:59
168/194 A kérdező kommentje:
Ez van most, ezt kell szeretni. Tudom hogy lesz ez meg ennél jóval feljebb is, az hogy eddig úgy éltem csak jobban motivál 🤗
2021. dec. 24. 13:21
169/194 anonim válasza:
Ritka sz.r életed lehet, ha még karácsonykor is a kamu kérdéseddel vagy elfoglalva.
2021. dec. 24. 13:36
170/194 A kérdező kommentje:
😁😁😂 Te aztán mindent tudsz… remelem azt is hogy munkaszüneti nap van, így se munkam se más elfoglaltsagom nincsen, engedd meg hogy netezzek😂
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!