Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit "kaptatok" szakítás,válás után? Bővebben lent..
Figyelt kérdés
Tehát 2 év után a párom és én szakítottunk. Nem voltunk házasok. Neki több bevétele volt mint nekem, én még egyetemet végzek, emellett 4 órában dolgozom 200ezert Ft-ért. Szakításkor kérdeztem hogy 2 év együttlét után mi jár nekem? Azt mondta, 10 milló Ft-ot ad nekem, kezdjek vele amit akarok, és a kocsimat is vihetem (Fiat 500). Két héttel később ideadta a 10Mft-ot, leültünk beszélgetni amiben elmondtam neki hogy így nekem lakásom se lesz, semmim,és ez így nem igazságos, de nem érdekelte, azt mondta ő ennyit ad és pont,hagyjam békén ezzel. Kétségbe vagyok esve, így mehetek albérletbe, de alig keresek pénzt hogy meg tudjak élni, eddig az ő házában laktunk,kértem hogy vegyen nekem lakást de nemet mondott...
Ti jogosnak tartjátok? Ti mennyit,mit kaptatok szakításkor, váláskor?
De már egyszer elköszöntél, kedves kérdező. 😆😆😆😆 Tedd meg azt a szívességet, hogy tartod is magad hozzá! ^^
2021. dec. 24. 17:09
172/194 anonim válasza:
Én nem irigyellek azért. Nekem soha nem volt ilyen barátom nem volt új Fiat 500 de azért az új BMW-ből visszaszallni a metróra elég éles kulonbseget jelent. Sajnos annyira nem mehet jól hogy még az autód is eladtad a költségei miatt igy nem lesz könnyű visszamásznod a regi életszínvoladra. Ha pedig elmeséled mindezt nem fognak sorban állni érted a milliomos férfiak.
2021. dec. 25. 01:57
173/194 anonim válasza:
#172: Nem meséli el, és ez nagyban megkönnyíti a kov. üzlet letrejottet.Hiszen gondolj bele: miért kellene egy boltban a vevőnek barmit is tudnia az előző vevorol vagy akár az eladóról? A vevő megmondja mit akar és fizet. Ennyi.
2021. dec. 25. 06:52
174/194 anonim válasza:
Sajnállak, valószínűleg ez volt életed 2 jó éve. Hamarosan feléled a pénzt, nem igazán kerülsz te már vissza a gazdagságba.
2021. dec. 25. 13:22
175/194 anonim válasza:
A pàrkapcsolatod előtt hol laktàl? Oda menj vissza.
2021. dec. 26. 22:03
176/194 anonim válasza:
Még mindig
irkáltok ennek a nyomoréknak? :D
2021. dec. 27. 21:33
177/194 A kérdező kommentje:
176: aha😘
2021. dec. 28. 10:22
178/194 anonim válasza:
Én egy 45 milliós lakást, 2 üzlethelységet, amit kiadok, egy BMW-t és valamennyi kp-t. Valamit nem jól csináltál.😜
2021. dec. 28. 10:25
179/194 anonim válasza:
Azért lakás ügyben jobban oda tehette volna magát az exed.
2021. dec. 28. 11:07
180/194 A kérdező kommentje:
178: valószínű a párod volt galansabb az enyemmel,nem te voltal nálam ügyesebb ☺️
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!