Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit "kaptatok" szakítás,válás után? Bővebben lent..
Figyelt kérdés
Tehát 2 év után a párom és én szakítottunk. Nem voltunk házasok. Neki több bevétele volt mint nekem, én még egyetemet végzek, emellett 4 órában dolgozom 200ezert Ft-ért. Szakításkor kérdeztem hogy 2 év együttlét után mi jár nekem? Azt mondta, 10 milló Ft-ot ad nekem, kezdjek vele amit akarok, és a kocsimat is vihetem (Fiat 500). Két héttel később ideadta a 10Mft-ot, leültünk beszélgetni amiben elmondtam neki hogy így nekem lakásom se lesz, semmim,és ez így nem igazságos, de nem érdekelte, azt mondta ő ennyit ad és pont,hagyjam békén ezzel. Kétségbe vagyok esve, így mehetek albérletbe, de alig keresek pénzt hogy meg tudjak élni, eddig az ő házában laktunk,kértem hogy vegyen nekem lakást de nemet mondott...
Ti jogosnak tartjátok? Ti mennyit,mit kaptatok szakításkor, váláskor?
Sok sikert! Asszem ne ilyen konkretan add át nekik az infot, hanem kicsit burkoltabban, tuti siker!
2021. dec. 23. 07:32
142/194 anonim válasza:
#141: Jó, de hogyan csonagoljak? Ráadásul az egyiknek már túl régi vagyok( 20 ev), a másiknak túl uj(6 het). Kilátástalannak látom a továbbiakat, és egyre nagyobb az infláció is...
2021. dec. 23. 07:37
143/194 anonim válasza:
És már 40 is elmúltak, gyakorlatilag 0-hoz tendal a piaci értékem. Mit javasolsz?
2021. dec. 23. 07:39
144/194 anonim válasza:
25 évesen szerinted milyen mentális támogatást tudtál adni egy 40 felettinek? Egy álomvilágban élsz.Ébredj fel.Röpke két évig házi örömlány voltál neki aki kéznél van, lehet mutogatni, ez így olcsób.Nyilván voltak neki mások is alkalmi, party szexre stb., de ezt tudod.Ugrottál ahogy füttyül, hogy a nyugalmát biztosíts, és neki egy ilyen butácska báb kellett a céljaira( hiába jársz egyetemre, egy butuska, felszínes kislány Vagy).Ez neki üzlet.Megéri otthon is tartani valakit.Te bele mentél, arra tartott amire Te is tartod magas. Amíg ezt nem fogod fel, csak ilyenrket fogsz találni.
2021. dec. 23. 07:42
145/194 anonim válasza:
Kérdező, 140 vagyok. Mi van veled most, hol tengodsz a 10M-bol, sokat kellett már felhasználnod? Lett valami megoldás?
2021. dec. 23. 07:52
146/194 A kérdező kommentje:
Pszichologiai szinten adtam támogatást, ami hidd el, nem butaság🤗
Utolsónak: Átmentem 8 oras foglalkoztatasba, így 300 körül keresek nettóban most. Kivettem egy kisebb albérletet 130/hoert, és eladtam a kocsimat. Egyedül a kauciót fizettem ki a 10M-bol, amúgy nem költöttem belőle semmit.🙂
2021. dec. 23. 08:17
147/194 anonim válasza:
#146: ugye, hogy sikerült megoldani a problémádat? Ügyes vagy! De mondd, milyen érzés lesullyedni az atlagembwrek közé? BKV, 8 óra munka, sehol egy márkás étterem , koltèlbár... Szar lehet így várni a karácsonyt, sajnálom.😒
2021. dec. 23. 08:25
148/194 anonim válasza:
147-hwz: különösen szar lehet ha arra gondol, hogy hogyan élhet most az, aki frissen nyújtja a pszichológiai támogatást... Hiába, nehéz az élet...
2021. dec. 23. 08:28
149/194 A kérdező kommentje:
Miből gondolod hogy nem járok “márkás” etterembe?😉
2021. dec. 23. 08:35
150/194 anonim válasza:
Ezek szerint megvan az utód? Akkor hamarosan fel lehet mondani az albit és otthagyni a munkát...🙂
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!