Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit "kaptatok" szakítás,válás után? Bővebben lent..
Tehát 2 év után a párom és én szakítottunk. Nem voltunk házasok. Neki több bevétele volt mint nekem, én még egyetemet végzek, emellett 4 órában dolgozom 200ezert Ft-ért. Szakításkor kérdeztem hogy 2 év együttlét után mi jár nekem? Azt mondta, 10 milló Ft-ot ad nekem, kezdjek vele amit akarok, és a kocsimat is vihetem (Fiat 500). Két héttel később ideadta a 10Mft-ot, leültünk beszélgetni amiben elmondtam neki hogy így nekem lakásom se lesz, semmim,és ez így nem igazságos, de nem érdekelte, azt mondta ő ennyit ad és pont,hagyjam békén ezzel. Kétségbe vagyok esve, így mehetek albérletbe, de alig keresek pénzt hogy meg tudjak élni, eddig az ő házában laktunk,kértem hogy vegyen nekem lakást de nemet mondott...
Ti jogosnak tartjátok? Ti mennyit,mit kaptatok szakításkor, váláskor?
25/L
Kamu.
Mellesleg honnan lenne ennyi pénze egy huszonéves srácnak?
Nem akarlak elkeseríteni kérdező. Nem vagyok jogász, de ha nem voltatok házasok, vagyonszerződésetek sem volt, szerintem nincs olyan hogy "automatikusan járna valami"...
"Élettársi kapcsolat – a házassággal ellentétben – nem keletkeztet közös vagyont. Az élettársak egymás közötti szerződéssel rendezhetik vagyoni viszonyaikat. "...
(Gugli, 1. találat)
Az első kettőre nem válaszolok, segítséget kértem nem ítélkezést.
3-as: a párom nem huszonéves.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!