Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit "kaptatok" szakítás,válás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit "kaptatok" szakítás,válás után? Bővebben lent..

Figyelt kérdés

Tehát 2 év után a párom és én szakítottunk. Nem voltunk házasok. Neki több bevétele volt mint nekem, én még egyetemet végzek, emellett 4 órában dolgozom 200ezert Ft-ért. Szakításkor kérdeztem hogy 2 év együttlét után mi jár nekem? Azt mondta, 10 milló Ft-ot ad nekem, kezdjek vele amit akarok, és a kocsimat is vihetem (Fiat 500). Két héttel később ideadta a 10Mft-ot, leültünk beszélgetni amiben elmondtam neki hogy így nekem lakásom se lesz, semmim,és ez így nem igazságos, de nem érdekelte, azt mondta ő ennyit ad és pont,hagyjam békén ezzel. Kétségbe vagyok esve, így mehetek albérletbe, de alig keresek pénzt hogy meg tudjak élni, eddig az ő házában laktunk,kértem hogy vegyen nekem lakást de nemet mondott...

Ti jogosnak tartjátok? Ti mennyit,mit kaptatok szakításkor, váláskor?

25/L

2021. nov. 28. 21:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/194 A kérdező kommentje:
Nem szarom le. Oke, adjak lejjebb az igenyekbol. Havi 100 alatt nincs Pesten albérlet, közlekedés, kaja, ruha kb szinten 100 ezer, és akkor épp 0 forintom marad havonta… felek mi lesz ha például beteg leszek, vagy jön barmilyen kiadás.
2021. nov. 28. 22:53
 42/194 anonim ***** válasza:
100%

Én egy fillért nem adtam volna. Nem azért, mert ilyen szemét vagyok, hanem mert semmi nem indokolja, hogy pénzt adjak neked. Nyilván nem raktalak volna az utcára, rugalmas lettem volna a költözéssel, stb., de ennyi.

De ha segítségre van szükséged, hogy mi legyen a terved:

döntsd el, hogy tuvábbra is kurválkodni szeretnél-e.

Ha jól tudom, van direkt sugarbaby/sugardaddy társkereső, az talán neked való.

Ha nem, akkor pedig keresel magadnak egy olcsóbb albérletet és beköltözöl. Ha továbbra is keresel 200 ezret havonta, abból kb meg is lehet élni, amíg nem végzel az egyetemmel. Ha nem elég, akkor havi kb 50 ezret kiveszel a kapott pénzből. Szívesen.

2021. nov. 28. 22:55
 43/194 A kérdező kommentje:
Ha a k*rvalkodas abból all hogy 2 evig együtt vagyok a szerelmemmel, akkor asszem igen, továbbra is k*rvalkodni szeretnek!:)
2021. nov. 28. 22:57
 44/194 anonim ***** válasza:
96%
Nem attól lesz kurválkodás, hogy együtt vagy a szerelmeddel, hanem hogy 10m Ft-ért vagy vele együtt.
2021. nov. 28. 22:59
 45/194 anonim ***** válasza:
100%
Milyen lehetőséged van a lakhatásra, ha nem veszel ki egy albérletet?
2021. nov. 28. 23:02
 46/194 anonim ***** válasza:
94%
Kamu. Uncsi.
2021. nov. 28. 23:12
 47/194 anonim ***** válasza:
78%
Írták már, h a rendőrségre kell menni, nekem segítettek fél éve egy ugyanilyen ügyben. Ne engedd már, h megússza a pasi!
2021. nov. 28. 23:23
 48/194 anonim ***** válasza:
98%
És hány éves, mit csinál a képzeletbeli pasid, hogy így dobálja a 10 milliókat?
2021. nov. 28. 23:28
 49/194 anonim ***** válasza:
99%

Hozzám jöhetsz lakni, igencsak szimpatikus vagy a kérdésed/válaszaid alapján... ;)

Mondjuk egy sugardaddyhez képest tényleg elég keveset adott az előző csávód: napi 14k-ért voltál vele.

Ha tudsz betonozni, holnap reggel jöhetsz hozzám. Nagylelkű leszek, és én 15k-t adok egy napra.

2021. nov. 28. 23:36
 50/194 peca1000 ***** válasza:
93%

Veszel magadnak egy pi..csányi garzont, vagy mész albiba.

A párod egy balek, hogy ad neked 10 millát és egy kocsit, a semmire.

Konkrétan simán hazazavarhatott volna a szüleidhez, kocsi és lóvé nélkül.

Örülj ba...szki, hogy ennyit kaptál.

2021. nov. 28. 23:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!