Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, össze tudnátok foglalni, hogy miért ráztátok le vagy fogadtátok el a próbálkozót az elmúlt pl.5 alkalommal?
gondolom ösztöni szinten más se történik, minthogy keresni a pasi külső/belső hibáit, hátha kiderül mik a gyengeségei
ahelyett, hogy figyelnétek arra, hogy kivel vagytok kompatibilisek.
ma már nem kell élet halál kérdést csinálni belőle, hogy a testbeszéde "megfelelő-e" vagy a mozgásának mikroszkópikus részletei megfelelnek az evolúció több tizezer év alatt kifejlödött értékrendjének.
Kiváncsi lennék rá, hogy mik voltak a lerázás okai.
Persze olyan banális válaszokra nem vagyok kiváncsi, hogy "há részeg volt"
Azt viszont sok esetben hallani, hogy a nők beadják a derekukat egy pasinak, és csak szép csendben vallják be, hogy "azért mert nagyon jol nézett ki"
Közben párhuzamosan meg mindenféle irreveláns sztorikkal és részletekkel támasztják alá a döntést.
pl azzal, hogy " a horoszkópom azt mondta, hogy csak az "SA"-ra végőződő személyi számú emberekkel lesz jó, a csillagok együttállása miatt"..."és ez a szép magas, jóképü, külföldi fiú a fesztiválon nem pont SA-ra végződő személyi számmal rendelkezett?" .... "én nem tehetek semmiről, mert a horoszkópban minden meg volt írva"
NAHÁT!
emlékszem még 24 éves korom körül egyszer oadmentem nőkhöz beszélgetni, aztán úgy éreztem magam, mint egy 4 éves gyerek az ovónénik előtt, pedig pár évvel voltak csak idősebb nők.
nyomatták ezt a "jaj de aranyos meg cuki", persze totálban csak illemből, látszott hogy a lábuk között semmit nem mozdít meg a jelenlétem.
az egész azért elkeserítő, mert előtte pár honappal egy oylan nővel jártam össze dugni, akiről később kiderült, hogy prostituált.
tehát ha fejre állok sem érdekel senkit hogy milyen vagyok, mindig csak a látszat.
és a kinézetem miatt elvárnak egy viselkedést, ami ha nem teljesül akkor már lökdösnek is el
Szoval akkor volt fullos celeb nod, meg orvos baratnod is.
Akkor ezek szerint megsem vagy ronda.
Nekem semmilyen baratnom sem volt, kepzeld.
35F
ember azt se tudod honnan indultam
többet munkát tettem már igy is önmagamba, mint a legtöbb ember
csak azt elfelejted, hogy ennek ÁRA volt
egy csomo áldozat és lemondás és küzdelem, érzelmi kínok.
nem csak ültem és vártam.
Az életben mindennek ára van. Kevés férfinek hullanak az ölébe a nők.
Sőt, egy átlagos nőnek sem hullik az ölébe semmi, mert az évi 1-2 bepróbálkozó nem akkora választék, hogy irigyelni kellene bennünket. Mindkét nemnél igaz hogy ha jól nézel ki, könnyebben ismerkedsz. Ez van.
Inkább válaszolj egy kérdésemre: te mit tudsz adni egy nőnek? Miért válasszon téged?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!