Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, össze tudnátok foglalni, hogy miért ráztátok le vagy fogadtátok el a próbálkozót az elmúlt pl.5 alkalommal?
gondolom ösztöni szinten más se történik, minthogy keresni a pasi külső/belső hibáit, hátha kiderül mik a gyengeségei
ahelyett, hogy figyelnétek arra, hogy kivel vagytok kompatibilisek.
ma már nem kell élet halál kérdést csinálni belőle, hogy a testbeszéde "megfelelő-e" vagy a mozgásának mikroszkópikus részletei megfelelnek az evolúció több tizezer év alatt kifejlödött értékrendjének.
Kiváncsi lennék rá, hogy mik voltak a lerázás okai.
Persze olyan banális válaszokra nem vagyok kiváncsi, hogy "há részeg volt"
Azt viszont sok esetben hallani, hogy a nők beadják a derekukat egy pasinak, és csak szép csendben vallják be, hogy "azért mert nagyon jol nézett ki"
Közben párhuzamosan meg mindenféle irreveláns sztorikkal és részletekkel támasztják alá a döntést.
pl azzal, hogy " a horoszkópom azt mondta, hogy csak az "SA"-ra végőződő személyi számú emberekkel lesz jó, a csillagok együttállása miatt"..."és ez a szép magas, jóképü, külföldi fiú a fesztiválon nem pont SA-ra végződő személyi számmal rendelkezett?" .... "én nem tehetek semmiről, mert a horoszkópban minden meg volt írva"
NAHÁT!
johogy tök normálisan néz ki, milliomos celebként ki ne nézne ki jobban mint az átlag?
de az adottságai jó bénák
ha nem lennék csúnya, akkor nem mondták volna, hogy csúnya vagyok
mitöbb, ha jól nézek ki, akkor aszerint reagálnak a lányok
nekem senki ne magyarázza be hogy a lányok nem tapadnak a jóképüekre.
LÁTNI lehet azt az őszinte zsigeri vonzalmat, amivel a jóképüekre reagálnak a lányok, főleg a fiatalok.
Én SOSEM éltem át ilyet, mindig a viselkedésem miatt készültek meg, amikor éppen tudtam érdekes lenni.
Oke kerdezo. Lehet nem vagy jason momoa aki bemegy egy barba es tenyleg a nok 90 szazalekank bejon..
En sem vagyok palvin barbi. Sosem eltem at milyen az mikor te vagy a meno csaj, mikor teged akar minden srac, mikor a buliban korulotted zsongnak.
Es akkor most ezen keseregjek egesz eletemben? H mi nem jutott es mi nincs? Ettol jobb lenne barmi? Csak rosszabb.
Szoval teljesen ertelmetlen a vergodesed. Te az a fajta ember vagy, aki barmilyen elete lenne, talalna vmit amiert kesereghet. Neked soha nem lenne jo semmi.
bocsanat de attol h nem vagy top no még ugyanugy beprobalkoznak nalad sokan
en sem vagyoka kinalat alja nalam megis senki
Nem nem sokan. Es te arra vagy h top ferfikent banjanak veled es olvadjanak el a nok, ezt azzal lehet egalba rakni ha en meg akkor arra vagyom h top nokent. Szoval most akkor ezen keseregjek?
Amugy en meg kb eletemben nem lattam olyat, h pasihoz odament no. Olyat h latszott h bejon nekik stb igen, de a nok meg ilyenkor is extrem ritkan kezdemenyeznek. Szoval amit akarsz meg a valosagnal is irrealisabb.
oké, én már láttam szép számmal olyat, hogy kamu szöveggel odament a fiuhoz a csaj, legalábbis beszélgetést kezdeményezett...természetesen elég átlátszó módon
velem még csak szemezni sem szemezik SENKI
LÁTHATALAN vagyok
unom
akkor nem kell azzal jönni, hogy jól nézek ki
miközben aki jól néz ki azt MEGNÉZIK a nők
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!