Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek (főleg nők) nem gáz, hogy a nők nem jönnek össze a lelki társukkal, csak mert az béna az ismerkedésben?
"Sokan vannak, akik nálatok sokkal gyorsabban, azonnal észreveszik a lelki társukat."
És ezt mégis hogyan teszed olyan esetben, amikor egyetlen szót sem váltottatok még egymással? Komolyan kíváncsi vagyok miért hiszed azt, hogy ránézésre meg tudod állapítani az ember összes belső tulajdonságát.
Kedves válaszolók! Szóval szerintetek az a férfi, akinek kicsit is átlag alatti a szocial skillje, vagy kicsit is introvertált, emiatt olyan az agya, hogy leblokkol stresszhelyzetben, az dögöljön csak meg egyedül...? Mégis mit csinaljon a kerdező, ha odamegy egy lányhoz és cserbenhagyja az agya? Mondjon random, kontextustalan szavakat? Vagy mi? "Szia, neharagudj, de... *itt jön a leblokkolás* ...térkép... ...bokor... ...lámpa..." az eredmenye ugyanaz.
Higgyetek el, nem önszántából ilyen, (szeretne ő is olyan laza beszélőkét, mint amilyen a macsóknak van), aki ilyen, és később már normálisan is ki tudná magát fejezni, DE TI EGYBŐL LEÍRJÁTOK VALAMIÉRT, AMIRŐL NEM NAGYON TEHET...!
"Szóval szerintetek az a férfi, akinek kicsit is átlag alatti a szocial skillje, vagy kicsit is introvertált, emiatt olyan az agya, hogy leblokkol stresszhelyzetben, az dögöljön csak meg egyedül...? "
Kb. 1000-1500 éve, vagy még régebben az ilyen ÉLETBEN SEM MARADT. Ma csak annyi történik, hogy nem fog szaporodni. Szerintem inkább hálát kellene adnod a sorsnak, hogy ennyit javult a helyzet. Ha meg nem tetszik valami, lehet fejlődni, a net telis-tele van önsegítő anyagok tömkelegével magyarul és angolul egyaránt. Én is ilyeneket használok, hogy jobbá váljak magamhoz képest. És nahát, lassan, de igenis érek el eredményeket. Micsoda meglepetés.
"Szóval szerintetek az a férfi, akinek kicsit is átlag alatti a szocial skillje, vagy kicsit is introvertált, emiatt olyan az agya, hogy leblokkol stresszhelyzetben, az dögöljön csak meg egyedül...? "+
Pontosan. Ha nő, akkor is, ez nemtől független. Vagy ha ez nem tetszik, akkor marad az alternatíva, amihez a legtöbb ember egyszerűen lusta, az az, hogy álljon neki és fejlessze a szociális skilljeit, ugyanis ez teljes mértékben tanult dolog és soha nem késő elkezdeni. A párkapcsolat egyáltalán nem szükséglet és nem olyan dolog, ami alanyi jogon járna mindenkinek.
Szóval éljen a Szociáldarwinizmus...
Vagy a PUA...
Emberség...? Empátia...? Állatok vagyunk, csak náluk sokkal kreatívabban tudjuk "elharapni a másik torkát"...
de nem baj, az emberiség tényleg megérett a mielőbbi kipusztulásra...
"az emberiség tényleg megérett a mielőbbi kipusztulásra..."
Inkább csak azok értek meg rá, akik ezt hangoztatják. Elvégre lényegében azt demonstrálják, mennyire nem szeretnek a jelenlegi világban (társadalomban) élni.
Ja, és a másik figyelmen kívül hagyása (az, hogy NEM FEKSZÜNK LE VELE) nagyon nem egyenlő a torkának az átharapásával. Csak a miheztartás végett.
"NEM FEKSZÜNK LE VELE) nagyon nem egyenlő a torkának az átharapásával."
Nem is arra írtam, hanem hogy ÁLTALÁNOSSÁGBAN ilyen az emberiség.
Dehát ha valaki direkt félre akar érteni valamit az félre is fogja érteni, nehogymár az ember kihagyjon egy ziccert, hogy belerúghasson a nála gyengébbe...
Én nem hiszek a dugcis lelkitársban.
Vagy létezik egy darab, de akkor lehet, hogy 600 évvel ezelőtt élt, és egynemű volt velem, míg én hetero vagyok.
Vagy rengeteg lelki társam lehet.
De én nem hiszek abban, hogy csak "párkapcsiban" lehetek a lelki társammal. Nekem pl. a legjobb barátnőm az, akivel ugyanazt egyszerre mondjuk sokszor, szavak nélkül kommunikálunk. Sőt, fiúbarátomból is van ilyen, és egyikükhöz sem vonzódom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!