Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek (főleg nők) nem gáz, hogy a nők nem jönnek össze a lelki társukkal, csak mert az béna az ismerkedésben?
Te sose voltál egy hullámhosszon senkivel.
Annak pont az a lényege, hogy egyből megvan a közös hang, gyorsan feloldódtok, és pár perc ismeretség után úgy tudtok -beszélgetni, mint akik ezer éve ismerik egymást, és befejezik egymás mondatait.
Vagyis: ha valaki nem tud megszólalni mellettem, azzal nem vagyok egy hullámhosszon, és nem lelki társam semmilyen értelemben.
Ez a lelki társ dolog alapból amúgy sem több, mint egy nagyszerű barátság lehetősége. Ha nincs meg mellette a fizikai vonzalom, akkor megette a fene.
Hamarább lesz (szex) kapcsolat két ember között, ha csak a fizikai vágy van jelen, de nem tudnak egymással beszélgetni.
Épp ezt magyaráztam a #32 hozzászólásomban, hogy NEM VOLT SEMMILYEN HULLÁMHOSSZ.
Amit utána magyaráztál az is baromság.
Ha egy hullámhosszon vagytok az KÖLCSÖNÖS.
Ha csak te érzed, hogy egy hullámhosszon vagytok, az kevés, de már abban az esetben sem dadognál meg hebegnél habognál. Mert meg van a hullámhossz.
Ezt a hullámhosszosdit csak TE látod bele mindenáron, hogy legyen valami amiért te viszonzást vársz.
Az emberi kapcsolatok (semmilyen kapcsolat) nem így működnek.
Ha a csaj, másik fél érezne bármiféle azonos hullámhosszot, vagy legalább nyomokban, nem koptatna le.
Ne akard megmagyarázni mit érzett/kéne éreznie a másiknak.
Aztán jöhet a szokásos lepontozás, mert az igazságot, és őszinte véleményt itt nem díjazzák.
"Erről írtam, hogy gondolkodni kéne."
Nem, drágaságom, az olyat, hogy lelki társ, vagy nem lelki társ, azt vagy ÉRZI az ember, vagy NEM ÉRZI.
De, ha egyszer valaki nem egy dadogós, lefagyós stb. embert szeretne lelki társnak, mit nem lehet ezen megérteni?
Nyilván minimális feszültség mindenkiben van, de ha egyszer ez túlzott, és zavarja a másikat, és rosszul érzi magát ettől, tőled.
Nekem pl. egy visszahúzódó, félénk lány nem az esetem. Ha egyszer ez a személyiség nem jön be, hiába akarom bizonygatni ,hogy de igen is, nekem ilyen lányra van szükségem, ha valójában nem.
Hangsúlyozom a szélsőségekről van szó, mert alapvető tolerancia az alap részemről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!