Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban léteznek ezek a kategóriák az ismerkedésben és van is jelentősége?
Sok hozzászólást látok itt ahol kategorizálják nőket. Ez jó nő az átlag feletti az átlagos az átlag alatti stb. aztán az egy átlag feletti nő ha ezt meg szeretnéd szerezni akkor legyél gazdag vagy nagyon helyes egy ilyen nőhöz már pénz kell....
Valóban lehet így kategorizálni a nőket hogy egy olyan kategóriához már pénz kell, az már egy olyan kategória?
Mindegyikhez pénz kell.
Mivel ha nincs pénzed nincs zsaroló potenciál, hogy könynen leváltod és akkor nem viselkedik tisztelettudó módon.
#1 én leszarom a ferif pénzét nem érdekel .
Sőt én az ellentéteje vagyok amire már sokan azt mondjak hogy beteges,semmit se vegyen nekem egy férfi
Pont ezekért a mondatokért mert mindig elő van adva hogy minden nőhoöz pénz kell és a nő csak a pénzre megy
Inkább úgy vagyok vele akkor hogy semmit de tényleg semmit meg egy tábla csokit se vegyem nekem
Nem kell hogy a fejemhez legyen vágva hogy jajj a pénzért vagyok vele
Külön kasza és csókolom
Amit kell azt felesben kifizetni és kesz
Senki nem mondta, hogy pénzéhesek a nők.
Csak egy nő szép és van annyi esze, hogy meg tud szerezni egy érettségit utána már szinte bárkit megkaphat és midnenki udvarol neki. Pedig ezekhez semmi energia nem kell.
Egy férfi mivel ugyanezt megteszi attól még sehol sincs, mert azért magasabb a mérce, így pénzzel lehet kompenzálni csak ezt. Nem hiába lehet ezerszámra venni nőket.
Nalam semmit nem lehet kompenzálni pénzzel
De értem amit mondasz
"Pedig ezekhez semmi energia nem kell."
A szépséghez? Egy olyan nőt, aki mondjuk genetikailag szép, de nem sminkel, teljesen "natúr", nem öltözik úgymond nőiesen (az sem csekély pénz ám), urambocsá esetleg nem is szőrtelenít, te észre sem vennél. Úgyhogy ezt gondold át még egyszer.
A szépséghez semmi energia nem kell.
Hogy te olyan nagy számra veszed és ezt is olyan nehéz megvalósítanod az téged minősít.
Ez általában így van! Egy átlagosan szép nőhöz is pénz kell! Nem mondom hogy nem él kivétel de a legtöbbre ez jellemző.
Férfiként :
1, gazdag vagy és jó pasi = mindenkit megkaphatsz
2, csak jóképű és van valami jó dumád,nagy farkad = az átlag csajt megkapod
3, Te vagy Átlag pasi = nem kapsz senkit
4, átlag alatti vagy, nyomi, alacsony, kisfarkú stb= az ő kategóriájuk ne is álmodjon senkiről maximum egy tonna donna nő figyelméről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!