Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy vékony átlagos lány 30 évesen is még szűz, az mekkora hátrány nekik az ismerkedésben?
Ezek a lányok elég rondák, nem adnak magukra, igénytelenek és e miatt egy pasi sem fog náluk kezdeményezni. Ha meg igen akkor elég hülyén viselkednek és szabályosan elmenekül tőle az a srác is.
Sajna próbálkoztam már egy ilyennél, nem érte meg :/
Én otthagynám. Egyrészt, 30 évesen már jó esetben nőről beszélünk és többnyire már túl van élete legvonzóbb korszakán.
Tehát, ha 15 év alatt senki nem volt jó neki semmire és ő sem kellett senkinek akkor ott a baj nem kicsi.
És? Én is 30+ vesztettem el a szüzességemet. Na jó, én férfi vagyok. :D
No para, ahogy írták nincs a homlokára írva. Nekem a kölcsönös felszínes szimpátia után úgy is a személyisége lesz a lényeg amit meg szeretnék ismerni minnél mélyebben. :)
Nekem 2 lányismerősöm van, 32 és 35 évesek, mindkettő szűz, egyikük csini volt mindig, másikuk eddig elég kövér volt, de már ő is sokkal jobban néz ki.
Róluk sem mondod meg, hogy azok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!