Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire hátrány a férfiaknál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire hátrány a férfiaknál ha egy átlagos nő otthon lakik illetve anyuka pici lánya?

Figyelt kérdés
Férfiaknál tudom hogy ez nagyon hátrány de vajon nőknél is ennyire hátrány hogy az ilyen tulajdonságokat elfogadják a férfiak csak azért mert a két lába között.....
2018. jan. 20. 11:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
24%
Egyáltalán nem hátrány.
2018. jan. 20. 11:19
 2/12 anonim ***** válasza:
56%
Az pedig különösen izgat,ha se főzni,se mosni nem tud magáról,de minden hétvégén elmegy fodrászhoz,műkörmöshöz,na meg shoppingolni,anélkül nem is teljes az élet.
2018. jan. 20. 11:20
 3/12 anonim ***** válasza:
67%
Miért is mamahoteles az, aki otthon él, ha magára főz, mos, takarít? Megindoklod? 🙄
2018. jan. 20. 11:26
 4/12 A kérdező kommentje:
3. Az nem mamahoteles..
2018. jan. 20. 11:28
 5/12 anonim ***** válasza:
69%
Sokkal jobb mintha az exénél lakna és/vagy gyereke lenne már. Mennyi ilyen van!
2018. jan. 20. 11:31
 6/12 anonim ***** válasza:
34%
Dugni még jó lesz, persze ha anyuci engedi.
2018. jan. 20. 11:48
 7/12 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem nagyobb gáz mint pasinál. Ha valaki anyuci pici fia, a "meny" lerendezi az erőviszonyokat, és mehet minden tovább. Az anyós és a barátnő ellen ringbe szállni? :D Nincs férfi, aki ezt bevállalná.
2018. jan. 20. 12:38
 8/12 anonim ***** válasza:
31%

Szerintem egy felnőtt, családalapításban és összeköltözésben gondolkodó férfi nem lesz vevő arra, hogy kivásárolja onnan a lányt, mert a lány nem képes önállóságra. Viszont aki hasonló cipőben jár, azt a jelenlegi helyzet nem zavarja, feltéve, ha az illető nem akar így élni még 30 évesen is.

Én egyetemista vagyok pl. Itthon élek, van egy kis szobám, a nyaraim és pár ritka alkalom kivételével nen dolgozok. Azoktam takarítani az egész házban, a sütiket én csinálom (a többit anya, mert neki csak a saját főztje ízlik és nem enged), néha fizetek ezt-azt ösztöndíjból, de mindent összevetve még 3 évig minimum egy önmagában életképtelen kis szar leszek. Van lakáskasszám, lassan gyűlik is a pénz, de minek lakás, ha fenntartani azt sem tudnám.

Ha olyan barátom lenne, aki össze akar velem költözni, meg lennék lőve. Nem akarnám, mert nem tudok beleadni semmit és semmi értelme nem lenne. Majd ha végeztem és dolgozhatok a szakmámban, nem tanulásra megy el szinte minden időm (nálunk nagyon vészes a szorgalmi időszak és nem vagyok zseni).

Engem sem érdekel, hogy a srác hogy és kivel oldja meg a lakhatást. Viszont azt szánalmasnak tartom, ha valaki nem tanul meg legalább magára főzni, a ház körül elvégezni pár dolgot, vagy bánni a pénzzel és megvigyázni a dolgait meg félretenni. Szerintem hasonló a helyzet férfi szemszögből is.

Ha önálló nő lennék, saját fizuval, saját lakással, valószínűleg nem érném be olyannal, aki még nagyon máshol tart az életben, mert engem hátráltatna, én meg nem fogom eltartani (ahogy ezt fordítva sem akarom). Így nem fontos, csak lássam az illetőnél a terveket, ahova szerintem 30 éves kora felé illene eljutnia és amiket annyi idősen egy dolgozó embertől el lehet várni.

22N

2018. jan. 20. 12:45
 9/12 anonim ***** válasza:

Nálam előny!Mert én is otthon lakok 32 èves dolgozó pasiként. Sajnos mindenki csak a felszìnt nézi(otthon lakik) az okokat le...ják.

Nem akarok siránkozni de! Volt egy exem aki padlóra tett anyagilag,vagyis kettő. Az elsőnèl én voltam buta,20-25 èves korom közt úgy èltünk, mint 25 èves korom után kellene. Közös albérlet, autó....diákhitel. Diploma nem jött össze minimálbérèrt dolgozva nehéz volt törleszteni. Eddig az én hibám. Pár èv múlva másik lány,5hónapig nem volt gond aztán aljas módon kitartatta magát, de nagyon rafinált észre se vettem csak amikor nyakig voltam benne a ....ban. Elhagyott akkor jöttem rá, hogy saját ház kellene(illene , hogy legyen). Utána jött mèg egy nagy pénzügyi tragédia az életemben amiről félig tehetek. Ha nincs a baleset most saját házamból ìrnék. Baleset kb 1milliós minuszba vitt. Vannak sajnos e.ü. gondjaim azok megoldása is pénz.

Főzök, mosok takarìtok magamra ès a szüleimre,valamint nagymamámat is támogatom(munkával).

Aki egyedűl él azok közt van aki nagyi házát örökölte. Az enyéim világvégi haldokló falvakban élnek,egyiknél 5 a másiknál 3 unokatesóm van.

Néhányan akik egyedűl élnek a szüleik milliomosok és alájuk tettèk.

Na és persze vannak aki összespórolták ès/vagy pár év hitelük van rajta.

Engem egy szüleivel èlő nő/lány esetén az okok is érdekelnek.

Egy esély jár nekik, mert én is elvárom.

2018. jan. 20. 15:32
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Ők nincsenek soha leugatva, mert ugye a lakásteremtés a "férfi dóga". A feminizmus, egyenjogúság ilyenkor szabadságon van, üdül.
2018. jan. 20. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!