Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mást is hátráltat az a folyama...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mást is hátráltat az a folyamatos ismerkedesben hogy a Körülötte lévők emiatt riban*cnak/ (nem tudok mi a ferfi megfelelője ) hiszik?

Figyelt kérdés

Persze tudom hogy nem vagyok az, de az alibi hazugsagoknak a kitalálása nagyon sok energiát felorolnek nalam. Tudom hogy gyerekes a kérdésem de érdekel.

18L

2018. márc. 15. 22:55
 1/4 Interferencia ***** válasza:
Mi miatt? Milyen hazugságok?
2018. márc. 16. 00:05
 2/4 anonim ***** válasza:

18 éves koromban engem is hátráltatott.

Engem az, hogy a szüleim ribisnek hisznek:DD akkor, ha lakásra felhozok 4.-5. randin srácokat, meg akkor, ha párhuzamosan 2-3 fiúval randizom az ismerkedés elején (nem feküdtem ilyenkor le velük és rengeteg ilyen ismerkedés végződött úgy, hogy nem lett belőle semmi.)

N23

2018. márc. 16. 00:35
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Anno engem is ribinek hittek. Egyszerű volt a képlet: csinos lány vagy, fiúkkal barátkozol és alapvetően jobban bírnak téged a fiúk az érdeklődésed és a stílusod miatt, mint a többi glamour libát? R#banc vagy.

Én voltam az utolsó az osztályomban, aki szűz volt, mégis mindenki azt hitte, hogy a legtöbben rajtam mentek keresztül. Egy ideig próbálgattam bizonygatni, hogy én "jó" vagyok, aztán elengedtem: te tudod a magad igazát, nem vagy r#banc, nyugodt lehet a lelkiismereted, a többiek pedig csak szórakoztassák magukat.

Kesergés helyett inkább a lényegre figyeltem, a sportra és a jegyeimre. Meg a barátaimra. Aztán kikerültem ebből a közegből és megtérült, hogy nem velük foglalkoztam. Tudom, hogy nehéz, de ezzel nem tudsz mit csinálni. Ha ribinek hisznek, egészségükre, neked nincs időd, sem kedved hülye embereknek megmagyarázni az igazságot és nem aggaszt a tény, hogy hülyeségeket hisznek rólad.

Sokszor úgy érzem, tud az jó is lenni, ha az embert félreismerik és kirekesztik. Jobban tud koncentrálni a valóban fontos dolgokra.

2018. márc. 16. 03:50
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Engem is hatraltatott. Rengeteg olyan ismerkedes volt, amibol a vegen semmi nem lett. En ugyan nem vittem fel senkit (nalunk nem volt opcio, hogy akar baratnot is felhozhatok tanulni vagy csak baratkozni, igy pasik eleve ki voltak zarva), de nagyon zavart, h a sajat szuleim ribbb@ncnak neztek azert, mert talalkozgatok palikkal. Emlekszem, h mar boven 20 felett voltam es meg szuz. Csak a "szokasos" dolog miatt fulladt be egy ismerkedes, a pasi megint csak azt akarta. Mar a 3. este egy baratom vallan sirtam ki magam, azert, mert mar megint ez van... Negyedik nap anyam megkerdezte, hogy mit csinalok es kivel. En elmondtam. Persze nem hitt nekem. "Tudom, h kef.lt.l. Jol tudom, hogy egy kis krv@ vagy". En csak neztem es tagadtam. Pont az volt a bajom, h mindenki csak egyet akart, en meg nem...Persze o nem hitt nekem. Ez elegge megmaradt bennem.

Az osztalytarsak miatt ebbol a szempontbol nem volt gondom, sot! Az a lany voltam mindig, akit csufolnak, nem egyszer testileg bantottak. Volt olyan is, h mivel nem lattak soha fiuval es nem beszelgettem soha senkivel a maganeletemrol (ki lenne arra buszke, h mar megint csak azt akarjak tole) elterjesztettek, hogy biztos leszbossszi vagyok.

2018. márc. 16. 05:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!