Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire beképzeltek lesznek az emberek a folyamatos "sikertől" mint a mai fiatal lányok?
Úgy értem, nincs más dolguk csak választani. Méghozzá minél szebbek, annál nagyobb a kupac amiből ezt megtehetik. Nem kell tenniük semmit a sikerét.
Értelemszerűen ettől hatalmas lesz az arcuk amit egyébként lehet is tapasztalni bárhol, pl itt is.
Minden ember elkap ennyire a gépszíj ha folyamatosan "menő" lehet ?
Én sosem voltam kiemelkedő semmiben, azért kérdezem egyébként.
#5 Nem ismersz, miből gondolod ezt ? Nem igaz egyébként. A szép csajoknál is próbálkozom amikor épp nagyon bátornak érzem magam de tudat alatt azért tisztában vagyok a végeredménnyel. Viszont a gorombaság bánt.
Sunshinedoll Igen vágom. Férfiként én is ugyanennyire ki vagyok téve ezeknek a dolgoknak mint te, ha nem jobban...
Viszont nekem a párkeresés is egy hatalmas tevékenység ami ráadásul nagyon lehangoló és nehéz. Ezzel szemben gondolom neked is van halmazod amiben mindig vannak jelentkezők a kegyeidért.
Azon gondolkozz már el, hogy aki ennyire válogathat, az nyilván megtalálja a párját ebben a "nagy" választékban, és megtalálja a számára legjobbat. Egy jól működő kapcsolatot egy olyan emberrel, aki szereti és megbecsüli miért is kéne eldobnia? Jaaa azért hogy neked végre kijusson egy numera. Éééértem. Logikus.
"Én sosem voltam kiemelkedő semmiben,"
Akkor nem gondolod, hogy inkább ezen kéne változtatni a picsogás meg hisztizés meg nők szidalmazása helyett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!