Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ennyire beképzeltek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire beképzeltek lesznek az emberek a folyamatos "sikertől" mint a mai fiatal lányok?

Figyelt kérdés

Úgy értem, nincs más dolguk csak választani. Méghozzá minél szebbek, annál nagyobb a kupac amiből ezt megtehetik. Nem kell tenniük semmit a sikerét.

Értelemszerűen ettől hatalmas lesz az arcuk amit egyébként lehet is tapasztalni bárhol, pl itt is.

Minden ember elkap ennyire a gépszíj ha folyamatosan "menő" lehet ?

Én sosem voltam kiemelkedő semmiben, azért kérdezem egyébként.

2017. okt. 15. 18:15
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
66%
Nem unjátok ezeket a kitalált, képzelgéseken alapuló rinyákat minden áldott nap? Mi a célja ennek? Energialevezetés? Arra jobb, ha az ember elmegy és sportol valamit.
2017. okt. 15. 18:18
 2/27 anonim ***** válasza:
77%
Azt nem veszed figyelembe, hogy abban a "kupacban" sok bunkó, perverz, csak szexre hajtó, anyucipicifia, stb. is van, és az ő közeledésük a nők többsége számára terhes és önbizalomromboló. Nem olyan egyértelmű ez, mint ahogy te látod.
2017. okt. 15. 18:19
 3/27 anonim ***** válasza:
70%
Annyira unalmas már ez a "nőknek minden könnyebb"-féle nyavalygás..
2017. okt. 15. 18:19
 4/27 A kérdező kommentje:
Nekem is unalmas, hogy emiatt egy csúnyább férfit emberszámba sem vesznek a nők és cserében még flegmák és gorombák is.
2017. okt. 15. 18:20
 5/27 anonim ***** válasza:
84%
4.: téged is csak a szép csajok érdekelnek. Akkor hol a probléma?
2017. okt. 15. 18:23
 6/27 Sunshinedoll ***** válasza:
77%
Ugye vágod, hogy az élet a legtöbb lánynak nem pusztán a pasizásból áll, és az élet egyéb területein is meg kell állnunk a helyünket és egyéb sikereket elérni? :)
2017. okt. 15. 18:26
 7/27 A kérdező kommentje:

#5 Nem ismersz, miből gondolod ezt ? Nem igaz egyébként. A szép csajoknál is próbálkozom amikor épp nagyon bátornak érzem magam de tudat alatt azért tisztában vagyok a végeredménnyel. Viszont a gorombaság bánt.

Sunshinedoll Igen vágom. Férfiként én is ugyanennyire ki vagyok téve ezeknek a dolgoknak mint te, ha nem jobban...

Viszont nekem a párkeresés is egy hatalmas tevékenység ami ráadásul nagyon lehangoló és nehéz. Ezzel szemben gondolom neked is van halmazod amiben mindig vannak jelentkezők a kegyeidért.

2017. okt. 15. 18:30
 8/27 Sunshinedoll ***** válasza:
75%
Talán ha az ismerkedésre nem úgy tekintenél, mint egy kötelező, kínlódásos rosszra ahhoz, hogy csajhoz juss mánazonnal, akkor egyszerűbb lenne az életed is.
2017. okt. 15. 18:32
 9/27 A kérdező kommentje:
Sunshinedoll Nem volt ez mindig így, a negatív tapasztalataim után tettem szert erre az álláspontra. Barátnőt szeretnék, ahogy minden normális ember, de aki csúnya az még sokszor barátnak sem kell mert a nők félnek tőle hogy rájuk nyomulok vagy valami ilyesmi.
2017. okt. 15. 18:39
 10/27 anonim ***** válasza:
91%

Azon gondolkozz már el, hogy aki ennyire válogathat, az nyilván megtalálja a párját ebben a "nagy" választékban, és megtalálja a számára legjobbat. Egy jól működő kapcsolatot egy olyan emberrel, aki szereti és megbecsüli miért is kéne eldobnia? Jaaa azért hogy neked végre kijusson egy numera. Éééértem. Logikus.

"Én sosem voltam kiemelkedő semmiben,"

Akkor nem gondolod, hogy inkább ezen kéne változtatni a picsogás meg hisztizés meg nők szidalmazása helyett?

2017. okt. 15. 18:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!