Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire beképzeltek lesznek az emberek a folyamatos "sikertől" mint a mai fiatal lányok?
Úgy értem, nincs más dolguk csak választani. Méghozzá minél szebbek, annál nagyobb a kupac amiből ezt megtehetik. Nem kell tenniük semmit a sikerét.
Értelemszerűen ettől hatalmas lesz az arcuk amit egyébként lehet is tapasztalni bárhol, pl itt is.
Minden ember elkap ennyire a gépszíj ha folyamatosan "menő" lehet ?
Én sosem voltam kiemelkedő semmiben, azért kérdezem egyébként.
ad1.: Az baj azzal van hogy a külső jobban érdekel titeket bárminél így azokat akik rendelkeznek normális belső értékkel észre sem veszitek. Legalább is eddig velem ilyen még nem történt. Egy pasi jól néz ki akkor összejöttök vele szex meg minden utána persze megy a siránkozás hogy jaj mekkora szemét. Utána jön a következő ilyen pasi akiben az egyetlen különbség az elsőhöz képest hogy barna haja van nem szőke és bmw helyett audija van...
ad2: Én nem szidtam senkit csak nagyon igazságtalan tartom ami a társkeresést a nemek energiabefektetését illetően. Férfiként egy csomó idő és kínlódás. Nőként pedig annyi, hogy létezel és kész, úgyis jön valaki. Csinos nőként pedig tényleg válogathatsz kényed kedved szerint.
Napi ,,nőknek minden könnyebb az életben" kérdés.
Mi lenne ha tennél magadért?:
-Menj el edzeni
-Válogasd meg a ruháidat stylisttal
-Képezd magad soft skillekben
-Karriered épitsd legyen piacképes szakmát amivel jól tudsz keresni
-Kéthetente fodrász
Ezeket kellene meg tedd,de ehhez meg kell mozdulni.
De milyen szakma,jól megfizetik?
Egzisztenciád tudod épiteni?
Soft skillek a személyiségi dolgok,testbeszéd,kommunikáció,hogy nedves legyen a csaj a dumádtól,vonzó személyiség jegyeket kell felvegyél.
#17 Értem. Hát testbeszédem az nem hinném hogy van. Beszélni tudok bárkivel bármiről mert sok témában jártas vagyok mondjuk a divat és a celebek nem tartoznak ide.
Ha értenék a nők nedvesítéséhez akkor nem írtam volna ki a kérdést.
Egzisztenciám van, de nem költök semmire. Sosem voltam költekező típus, na meg nem megvenni akarom magamnak a szerelmet, ha érted mire gondolok.
#18 Annyiból kéne hogy lehet emberileg sokkal többre tartanál mint a magas izmos bunkót aki nem csak szülinapodat felejti el de még a nevedet is. Az olyan férfitársakkal nyilván nem lehet versenyezni akik normálisak is a jó külső mellé de ők tényleg meg is érdemlik a legjobb nőket. Viszont a legtöbb férfi nem ilyen ezt tudjuk mindannyian. Örülök egyébként, hogy viccesnek találod mások nyomorát.
Ugyan teljesen elméleti, de kíváncsi lennék mit gondolnál az után ha egy hónapot kellene élned a bőrömben.
Ez a "magas izmos bunkó" akkora előítélet... Látszik, hogy nem csak a nők terén nincs tapasztalatod, hanem az emberek terén sem. Nem ismerek egy "magas izmos bunkót" sem. Viszont ismerek kismillió pasit, akik jól is néznek ki és belsőre is tüneményesek. Tudod miért? Mert nincsenek ilyen irritáló komplexusaik mint neked. Nem sajnáltatják magukat, nem lelki sérültek, nem másokat okolnak a saját hülyeségeikért. Senki nem születi izmosnak, ez évek munkája. Ők legalább tesznek azért valamit, hogy építsék magukat. Ahogy senki nem születik csajozógépnek sem, senki nem születik jó stílussal, senki nem születik művelten. De van, aki minden percben fejleszti ezeket a picsogás helyett.
Ezen a "testbeszédem szerintem nincs" szövegen meg besírtam... Általános iskola 8. osztályos nyelvtan tananyag. Mindenki életének minden egyes percében kommunikál testbeszéddel. Akinek erről fogalma sincsen, az egy unintelligens kőbunkó. Párom az általad említett "magas izmos kategória", mégis tudja ezeket, és nagy hangsúlyt fektet a kettőnk közötti kommunikáció fejlesztésére. De te csak picsogj tovább, mint a 15 éves p.csák a facebookon, hogy "nem tudod miken mentem keresztül, előbb járj az én cipőmben utána ítélkezz" :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!