Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire beképzeltek lesznek az emberek a folyamatos "sikertől" mint a mai fiatal lányok?
Úgy értem, nincs más dolguk csak választani. Méghozzá minél szebbek, annál nagyobb a kupac amiből ezt megtehetik. Nem kell tenniük semmit a sikerét.
Értelemszerűen ettől hatalmas lesz az arcuk amit egyébként lehet is tapasztalni bárhol, pl itt is.
Minden ember elkap ennyire a gépszíj ha folyamatosan "menő" lehet ?
Én sosem voltam kiemelkedő semmiben, azért kérdezem egyébként.
#20 Bocs hogy nem rendelkezem testbeszéddel. Nem mindenki ilyen szuper mód csúcsa az evolúciónak. A hülye idézetekkel pedig hagyjál békén mert szomorú hogy másoktól kell gondolatokat lopnod hogy reagálni tudj valamire.
Azonban ez mind lényegtelen is elvégre csak kiderült hogy te is magas izmos bunkó mellett pózolsz. Tudod miért ? Mert megtehetted. Neked szó szerint csak ki kellett őt választanod a sorban álló férfiak hadából semmit sem kellett tenned érte. Tegyük fel hogy ez még mindig rendben lenne de ezek után idejössz és elkezded nekem előadni a megmondóembert hogy a belső így meg úgy(#13as komment). Komolyan nem értem az ilyeneket mint te. Nem látjátok a fától az erdőt ? Semmi együttérzés vagy racionális gondolkozásmód sincs bennetek ? Mert látom hogy magadnak ellentmondani azt könnyedén tudsz persze lehet hogy tudatában sem vagy.
Örülök, hogy jobban tudod milyen a kapcsolatom, mint én.. :D Nincs a páromnál odaadóbb ember. 4 éve vagyunk együtt, együtt élünk. Együtt építettünk fel mindent, amink van. A nevemre is emlékszik és a szülinapomra is (ami pont előző héten volt, és 3 napos kirándulást szervezett nekem a Mátrába, még a főnökömmel is megbeszélte.) Nem ismerek nála értékesebb embert, mindenkinek segít, nem vár érte viszonzást, és én vagyok neki a minden. Kismillióször ült nyakig a szrban, rengetegszer húzták keresztbe a számításait, de soha nem panaszkodott. Ha valamit rosszul csinált, akkor nem törődött bele a kudarcba, hanem megpróbálta mégegyszer.
Soha nem voltam a férfiak álma, sőt... Nem rajongtak körbe, nem voltam soha "választóhelyzetben". Egyszerűen csak megismertük egymást és megszerettük. Nem azért, mert ő volt a legjobb a sok közül, hanem mert nekem ő kellett.
Valóban semmi együttérzés nincs részemről az ilyen picsogó szerencsétlenek iránt. Lentebbről indultam mint te, ahogy párom is. De tudod van, aki nem nyugszik bele. Van, aki a panaszkodás helyett változtat. Párom elment 25 évesen tanulni, mert neki nem volt elég az 1 végzettség. Volt 60 kiló is, de elege lett belőle, eljárt edzeni és lett 80. Nem picsogott, hogy jajj miért nem kell senkinek se, hanem változtatott, fejlesztette magát. Rengeteg ember képes erre, pont ezért nem vagyok hajlandó a hozzád hasonlóakkal együtt érezni. Mert semmivel nem vagy nehezebb heyzetben, mint bárki más. Simán fejleszthetnéd magad, csupán egyszerűbb hisztizni meg kifogásokat keresni.
(Testbeszéde pedig mindenkinek van, ezt magyarázom. Minden percben, állandóan. Most is, ahogy pötyögsz a gép előtt. Ez egy olyan dolog, mint a légzés. Az egyik legkönnyebben tanulható dolog ennek a kontrollálása. De te még ehhez is lusta vagy.)
#22 Rendben elhiszem neked a leírtak nagy részét, kivéve a "Soha nem voltam a férfiak álma, sőt... Nem rajongtak körbe, nem voltam soha "választóhelyzetben"." - Erre majd mindjárt visszatérek.
Te sem ismersz engem és nem tudsz rólam semmit. Neked csak egy picsogós lúzer vagyok. Miből gondolod, hogy nem próbáltam meg változtatni ? Csak azért mert nem hivatkoztam rá még nem jelenti hogy nem így van. Viszont a különbség az hogy bármit is tettem semmit se változtatott a helyzetemen. Az pedig elég irreális elvárás hogy heti 5x2 órát gyúrjak azért hogy lehessen barátnőm. Most gondolj bele hogy neked kéne ezt csinálnod... Egyébként sem oldana meg semmit mert aki alacsony és nem jóképű az teljesen esélytelen a nőknél ahogy látom.
Na de térjünk vissza a kijelentésedre amit idéztem a kommentem elején. Ismerek egy nagyon csúnya dagadt lányt aki állandóan amiatt sír hogy ő egy pasinak sem tetszik és milyen igazságtalan az élet vele. Sajnáltam is miatta főleg a saját helyzetemből kiindulva egészen addig amíg meg nem tudtam hogy valójában nála is van pasi halmaz csakhogy olyanokból áll mint én. A csajnak ez azt jelentette hogy nem kell egy pasiknak sem és soha nem lesz boldog párkapcsolata. Na ezek után elég sok mindent megértettem a nőkkel kapcsolatban. Egy ilyen viszonylag csúnya csajnak is lenne bőven miből válogatnia de észre sem veszi azokat akik nem ütik meg szerinte külsőre a férfi mércét. Nálad is hasonló lehetett a helyzet abból következtetve amit leírtál.
Kérdezõ nincs ingyen ebéd.
Egy igazi férfi edzi a testét,ad magára.
Ha neked büdös a sport ez a te bajod ez van.
Amúgy borzasztó korlàtolt vagy,nekem összes kisportolt ismerõsöm sikeres,gazdag,stabil jó élettel,és szexy nõvel,jah és piacképes tudàssal amivel jól keresnek.
Kezdj magaddal valamit mert csajod így soha nem lesz vagy ne picsogj.
#24 Ez rendben is van de azért heti 5x2 óra az elmebeteg mennyiség szerintem. Amíg sportoltam sem kellettem a nőknek jobban mint most.
#25 Én nem sok alacsony srácot láttam még szép barátnővel sőt a közegemben a hozzám hasonlóknak szintén nincs barátnője.
Pff... osztályomban a legalacsonybb srácnak egy kész háreme van XD
Az egyik legcsinosabb lánynak egy (szerintem) nem túl vonzó, elhízott, csúnya barátja van, de a lány odáig van érte mert olyan a személyisége (én nem ismerem a srácot személyesen).
Ugyanakkor egy másik lány osztálytársam összevan törve, mert neki nincs senkije, mert "csúnya" (egyáltalán nem az)
Amúgy meg ugyanúgy megválogathatjuk azt nőként (illetve én lányként), hogy kivel akarunk összejönni. Ha külső, akkor külső alapján, ha belső, akkor belső alapján, ha audi, akkor audi alapján. Nincs jogod elítélni senkit, amiért az illető az értékrendjének megfelelően a legjobb társat akarja, és nem éri be mással. Lehet, hogy valakinek te leszel a legjobb, lehet, hogy nem. Ahogy a férfiakat sem lehet elítélni, amiért egy plasztik barbieval jár. Ha neki az jó, legyen boldog.
Az alpján pedig amit leírtál, nem igazán a "kedves szép belső" kategóriába sorolnálak, csak a kifogásokat keresed, a nőket szidod, és nagyobb hisztit vágsz le, mint a húgom 5 évesen egy unikornis babáért. XD
Szép napot! 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!