Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok harmincas férfi miért panaszkodik, hogy nincs barátnője, amikor a fiatal diáklányok jó része pont ezt a korosztályt részesíti előnyben?
Szerintem rajtam kívül még sokan észrevettétek azt a jelenséget, hogy a suliban a fiatal lányok elég nagy részét a harmincas, sőt nem ritkán a negyvenes férfiak halásszák el a fiatal srácok elől. Nagyon nincs is más dolguk, mint előadni a magabiztos férfit, a fiatal csajszik néhány odavetett mondat után gyakorlatilag elalélnak és kenyérre lehet őket kenni.
Ezek után kézenfekvő lenne, hogy ebből a korosztályból keresgéljen egy harmincas, negyvenes pasi, ha barátnőt akar. De sokszor mégis mit látni itt az oldalon? Hogy férfiasságuk csúcsán nem tudják, hogy jussanak nőhöz, temetik magukat, pedig a legkisebb erőfeszítés árán juthatnának csajhoz. Csak persze a fent említett korosztályt(18-25) kéne célkeresztbe állítani.
Szerintetek miért lehet, hogy nem jönnek rá maguktól erre? A családalapítás kérdése nem sürgeti őket, egzisztencia - jó esetben - már adott, magabiztosság, férfiasság szintén, akkor mi a gond? Elvileg 35 körül a legkelendőbb egy férfi. És itt nem kell az előnytelen külsővel jönni, mert a férfias kisugárzás sokkal többet nyom a latba.
#5. Tök jól leírta a lényeget.
#1. es voltam
38N
Harmincas férfiként (jó keresettel, saját lakással, kocsival, szóval olyasmivel amit a legenda szerint a fiatal lányok keresnek) szeretném kérdezni, hogy mégis honnan a búbánatból veszed, hogy ez a szokásos GYK-s nyafogáson kívül bárhol is igaz?
(tudom, tudom, ne is mond! Az itteni szűzkommandó elől elveszik a csajokat a külföldiek, a házasok, a harmincasok, a pénzesek, a gyúrósok, a BMW-sek, az UFO-k, de talán még a pirézek is...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!