Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harmincas, negyvenes nőkhöz szólna a kérdésem. Csaltátok már meg a párotok egy jóval fiatalabb férfivel?
Ha igen, akkor hogy kezdődött, és milyen volt?
19/F
Soha. Pedig a párom idősebb nálam.
Meg sem fordult a fejemben, hogy fiatalabb kéne...pff.
Őt szeretem, ő kell :)
Nálunk a szomszédban volt egy eset. Részleteket nem ismerem.
Csak azt tudom mikor elvitték a rendőrök a férjt súlyos testi sértésért, mert egy acélcsővel szilánkosra törte a gyerek állkapcsát.
Két hónap múlva el is költöztek, aztán hallottam a szomszédoktól, a fiú apja meg megkereste a férjet, mert a fiú valószínűleg sose tud majd rendes életet élni. Verekedés lett abból is.
Szóval egy ilyen csalás miatt szétment 5 ember élete, 2 ember valószínűleg börtönbe ment, a fiú már csak szívószállal eszik, és lett két megkeseredett nő.
Nem egy teljesen normális, átlagos embernek mondanám. Hogy őszinte legyek, még mérgesnek se láttam soha. Tenyerén hordozta a feleségét.
Általában az ilyen emberek ha begurulnak, akkor nagyot szól.
Olyan, mint apám, fát lehetne vágni a hátán, de ha elszakad a cérna, akkor ő is nagyon ki tud borulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!