Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiak nektek milyen érzés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak nektek milyen érzés volt mikor először csaltátok meg a feleségeteket?

Figyelt kérdés
2016. dec. 8. 18:27
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
9%
Elég jó :).
2016. dec. 8. 18:28
 2/22 anonim ***** válasza:
69%
Nem vagyok férfi de azért elmondom.. A férjem évekig csalt engem, mindig voltak jelek, több növel is. Majd beleörültem de nem hagytam el mert szerettem. Majd beleuntam és hagytam magam elcsábítsni egyszer. Majdnem belehalt a férjem mikor kiderült, betege lett lesoványodott depressziós lett. Megoldottuk a dolgot idövel, mindent be is vallott cssk kapja vissza a házasságát. Ez 7 éve volt. Azóta ö a legjobb legszeretöbb férj ésca szex sosem volt jobb!
2016. dec. 8. 18:38
 3/22 anonim ***** válasza:
66%
Mindketten megéritek a pénzeteket!
2016. dec. 8. 18:40
 4/22 anonim ***** válasza:
76%
Nem tudom, mert nem tettem még ilyet.
2016. dec. 8. 19:02
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

2 es ,jol tetted,ig, legalabb sajat boren is megtapasztalta,milyen.

Megerte,mert 7 eve minden oke,az azert nagy ido.

Nalunk 6 eve volt a megcsalas,en nem csaltam vissza,de azota mi is helyrehoztuk,es nalunk is minden oke.

Kerdeztem,o mitszolna,ha en is megcsalnam,azt mo dta nembirna elviselni...

2016. dec. 9. 07:05
 6/22 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem azok az emberek nem normálisak és valami bajuk van, akik megbocsájtanak egy megcsalást. Ha engem megcsalnának, viszlátot mondanék és többet kell haza jönnie. Ugyanis aki megcsalja a párját az nem szereti igazából!!! Akiket megcsaltak, tőlük kérdezném: hogy tudjátok elviselni, hogy nem szeret a párotok? Hogy tudtok így vele lenni? Ugyanis ha szeretne titeket a párotok, akkor eszébe sem jutna mással kavarni, tisztelne titeket.
2016. dec. 9. 07:37
 7/22 anonim ***** válasza:
26%
*többet nem kell haza jönnie.
2016. dec. 9. 07:38
 8/22 anonim ***** válasza:
80%

6. os, hány éves vagy?

Gyanítom fiatalabb mint én a 48 évemmel.

Mindenki így gondolja, mint te, amíg nem csöppen bele egy ilyen helyzetbe,az élet váratlan dolgokat tud produkálni.Először,én is válni akartam, mikor megtudtam.De 23 évet nem dob ki az ember,ahol voltak érzelmek, ott még nincs elveszve...

Pl.én,ha akkor elválok, megbántam volna,mert más férfi nem volt az életemben,és azóta se gondolom, h kellett volna új kapcsolat...

Persze fiatalon,gyerek nélkül,pár hónap,év ismeretség után,én is azt mondom, nincs értelme megbocsátani.Meg minden helyzet, kapcsolat ,körülmény más...

Szóval ezeket a bevált kliséket ,én nem alkalmaznám minden ilyen helyzetben.

2016. dec. 9. 08:33
 9/22 anonim ***** válasza:
64%
6-os vagyok. Lehetek akárhány éves, attól még ha téged megcsalnak, akkor nem tisztel a páros és nem szeret. Nyugtathatod magad, hogy nem így van, de sajnos így van. Nem kell ezt túlbonyolítani, meg körülmagyarázni. Szeretem a párom? Ha igen, akkor nem csalom meg.
2016. dec. 9. 09:28
 10/22 anonim ***** válasza:
39%
6-os vagyok: És látod kedves utolsó, kimondtad a lényeget. Megbántad volna, mert nem volt más férfi az életedben. Nem akartál egyedül maradni, féltél az egyedül léttől, ezért inkább vele maradtál, csináljon akármilyen hülyeséget is. Én inkább egyedül maradok, mert nem vagyok kapcsolatfüggő és feltalálom magam egyedül is. Nem azért maradtál vele, mert ő kellett neked, hanem azért mert nem volt más férfi akkor az életedben és nem akartál egyedül maradni.
2016. dec. 9. 09:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!