Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiak nektek milyen érzés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak nektek milyen érzés volt mikor először csaltátok meg a feleségeteket?

Figyelt kérdés
2016. dec. 8. 18:27
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Már bocs,de pont te írod, hogy nem kell körül magyarázni, te mit csinálsz éppen???

Tedd azt,amit gondolsz,legyél egyedül...Engem nem érdekel,te hogy gondolod, téged se érdekeljen,én hogy élek, és miért döntöttem így.

2016. dec. 9. 09:34
 12/22 anonim ***** válasza:
39%
Nem magyaráztam körül semmit sem. És látom hogy felhúztalak, mert betaláltam:) Csak leírtam, hogy aki megbocsájt egy megcsalást azzal valami baj van.
2016. dec. 9. 09:39
 13/22 anonim ***** válasza:
40%
De tudod mit? Ha én lennék a férjed helyében agyon csalnálak, hisz miért ne? Úgy is megbocsájtod, mert nem akarsz egyedül lenni és rám vagy szorulva:)
2016. dec. 9. 09:40
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Teny hogy en is szakitanek ha megcsalnanak, de teny hogy vannak olyan kapcsolatok ahol az egyik fel megcsalja a masikat es amikor majdnem elvesziti akkor jon ra hogy mit is veszithet es hogy mennyire szereti a parjat. Sok ilyen esetben a megbocsajtas utan tanulja meg ertekelni a parjat. Vannak ilyen emberek. Es szerintem ok tenyleg szeretik a parjukat csak szukseguk van egy "pofonra" hogy atertekeljek az erzeseiket. En magamrol tudom hogy azert nem tudnek megbocsajtani mert tul erzekeny vagyok, de ha lennenek gyerekeim es mar huszoneve a parommal lennek es egyszer felrelepne (nem viszonyrol beszelek) akkor lehet hogy megbocsajtanam. Az ember sokat valtozik az evek alatt.
2016. dec. 9. 10:52
 15/22 anonim ***** válasza:
50%
Persze ezt a legkönnyebb mondani, hogy megcsaltalak és most jöttem rá, mennyire is szeretlek, mert majdnem elveszítettelek. A nagy büdös helyzet az, hogy teljes szívvel, igazán soha nem is szerette a megcsaló fél a megcsaltat. A többi körítés. Én akkor csalnám meg a páromat, ha kihűlne a dolog és már nem táplálnék érzelmeket iránta, nem szeretném már. Aki megcsalja a párját, mint embert lehet hogy szereti, de érzelmei már nincsenek.
2016. dec. 9. 10:55
 16/22 anonim ***** válasza:
57%
Vagyis megcsalnám, ha olyan ember lennék. De inkább szakítok, mert van gerincem és csak utána kötök ki más ágyában.
2016. dec. 9. 10:56
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Ne magadbol indul ki es ne altalanosits. Minden ember mas. En sem birnek megbocsajtani es megcsalni sem a parom, de lattam mar ellenpeldat. Az sem mindegy hany eves vagy es milyen multad van a paroddal aki megcsalt es a megcsalas korulmenye sem mindegy. Illetve az sem hogy a megcsalt fel hogyan velekedik a dologrol. Ha a parom most megcsalna szakitanek, de en meg csak 3 eve vagyok vele, nincs gyerekunk, nincs huszon evnyi emlekunk. Azt pedig senki nem tudhatja pontosan hogy fog erezni es gondolkodni 20 ev mulva.
2016. dec. 9. 11:14
 18/22 anonim ***** válasza:
36%
Kár a gyerekekre kenni ezt az egészet. Én akkor is elválnék ha lenne 3 gyerekünk és 20 év mögöttünk. Hogy miért? Mert ha megcsalt akkor nem szeretett. De mindenki saját sorsának kovácsa. Az ilyen emberek megérdemlik, hogy többször is megcsalják őket, és meg is csalják őket. Ugyan az, mint amikor vernek egy nőt és nem akar szakítani, mert szereti a párját, de panaszkodik hogy verik. Az olyan is megérdemli a sorsát.
2016. dec. 9. 12:26
 19/22 anonim ***** válasza:
81%
Ha lenne...de gondolom nincs, igy fogalmad sincs milyen erzes es mit hozna ki beloled. A verest pedig ne vedd egy kalap ala a megcsalassal, mert az nem ugyanaz.
2016. dec. 9. 14:30
 20/22 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem a megcslsok kozott is nagyon nagy kulombsegek vank, nem lehet egy kalap ala venni. Amikor a volt ferjem csak, undoritoan csinalta szinte elvezte, hogy szenvedek es nem tudom merre lepjek, varta amig kicsinal addig, mig ki nem talalom, merre tovabb es meg nem oldom az o eletet is. Mert o szerlmes lett nem tehet rola, de enni akart. Kozos vagyon, kozos gyerekek.

De nemregiben en is majdnem csalova valtam, valaki megerintett, de csak egy pillanatra es vegul nem is fekudtunk le. 7 ev uj kapcsolatban vagyok...de ha nem megyek el es nem talkozom vele, es meg sokaig gondolkodom, hogy mi a fene van kozottunk, sokkal tovabb csaltam volna lelekileg. Elmentem talkoztunk, csokoloztunk, es semmit nem ereztem es kidurrant egy szappanbuborek.

Es azota helyre jott a kapcsolatunk a bartommal, nem mondtam ugyan el neki, de erzte, hogy mas a kisugarzasom, mashogy allt o is hozzam.

Igy azt mondom, ha ott van mar a kisertes, nem veletlenul all ott, es szembe kell vell nezni es megnezni miert jott. Ezer ok lehet. de ha nem nezzuk, meg folyamatosan foglakoztani fog a mi lett volna ha...es akar tobbet bele kepzelunk mint ami valojaban.

hagyjuk azokat az eseteket akik folyamatosan felremennek, az mas sztori.

2016. dec. 9. 18:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!