Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak nektek milyen érzés volt mikor először csaltátok meg a feleségeteket?
Már bocs,de pont te írod, hogy nem kell körül magyarázni, te mit csinálsz éppen???
Tedd azt,amit gondolsz,legyél egyedül...Engem nem érdekel,te hogy gondolod, téged se érdekeljen,én hogy élek, és miért döntöttem így.
Szerintem a megcslsok kozott is nagyon nagy kulombsegek vank, nem lehet egy kalap ala venni. Amikor a volt ferjem csak, undoritoan csinalta szinte elvezte, hogy szenvedek es nem tudom merre lepjek, varta amig kicsinal addig, mig ki nem talalom, merre tovabb es meg nem oldom az o eletet is. Mert o szerlmes lett nem tehet rola, de enni akart. Kozos vagyon, kozos gyerekek.
De nemregiben en is majdnem csalova valtam, valaki megerintett, de csak egy pillanatra es vegul nem is fekudtunk le. 7 ev uj kapcsolatban vagyok...de ha nem megyek el es nem talkozom vele, es meg sokaig gondolkodom, hogy mi a fene van kozottunk, sokkal tovabb csaltam volna lelekileg. Elmentem talkoztunk, csokoloztunk, es semmit nem ereztem es kidurrant egy szappanbuborek.
Es azota helyre jott a kapcsolatunk a bartommal, nem mondtam ugyan el neki, de erzte, hogy mas a kisugarzasom, mashogy allt o is hozzam.
Igy azt mondom, ha ott van mar a kisertes, nem veletlenul all ott, es szembe kell vell nezni es megnezni miert jott. Ezer ok lehet. de ha nem nezzuk, meg folyamatosan foglakoztani fog a mi lett volna ha...es akar tobbet bele kepzelunk mint ami valojaban.
hagyjuk azokat az eseteket akik folyamatosan felremennek, az mas sztori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!