Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem? Kit válasszak?
Megpróbálom rövidre fogni:
Pár hónapja költöztünk össze a barátommal, egy ideig minden maga volt a tökély. Mikor először nem jött haza a munka után egyből, azt bökte ki, hogy a szomszédlánnyal találkoztak, és csak meghívta őt fagyizni. Akkor még nem tulajdonítottam neki nagyobb jelentőséget, igazából mindketten jól ismertük a szomszéd párt, azonos korosztály, mint mi, egyszer-kétszer még össze is jártunk.
De aztán valami megváltozott. Csökkent az igénye a szex iránt, és néha teljesen közömbösen viselkedett velem szemben. Ezután elkezdtem a gyanakodni arra, hogy megcsal engem, szinte teljesen biztos voltam benne, olyannyira, hogy beavattam a szomszéd srácot, a lány barátját is. Először egyáltalán nem akart hinni nekem. Én viszont továbbra is győzködtem. Mikor mindkettőnk párja egyszerre utazott el munkaügyben, már ő is biztos volt abban, hogy felszarvaztak minket. Ekkor sokat jártunk össze, egyrészt, hogy beszélgessünk az érzéseinkről és támaszt nyújtsunk egymásnak, másrészt hogy kiterveljük, miként is leplezzük le őket.
Végül kiderült, hogy csak az ördögöt festettem a falra. Egyikünk párja sem volt csapodár. Mondhatnánk azt is, hogy minden jó, ha a vége jó, de úgy érzem, az együtt töltött idő alatt beleszerettem a szomszéd srácba, és egy csók is elcsattant közöttünk. Persze a párjaink erről mit sem tudnak. Azóta srác pedig látványosan kerül engem.
Ti mit tennétek a helyemben? Csak fellángolás lenne, és inkább felejtsem el? Vagy már tényleg nem szeretem a barátomat?
25/N
Tehát az után nyomoztatok, hogy a párjaitok megcsalnak-e titeket, s eközben ti csaltátok meg őket. :)))) Micsoda sztori!
Szerintem csak fellángolsz.
Mivel vagy jobb annál, amit a párodról gondoltál?
A szomszéd srácot ajánlom neked. A te barátod és az ő barátnője is jobbat érdemel.
bakker, tisztára, mint egy szappanoperában.
válaszd Alejandrót, de hogy melyikük az, azt csak te tudhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!