Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit kellene tennem? Kit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem? Kit válasszak?

Figyelt kérdés

Megpróbálom rövidre fogni:

Pár hónapja költöztünk össze a barátommal, egy ideig minden maga volt a tökély. Mikor először nem jött haza a munka után egyből, azt bökte ki, hogy a szomszédlánnyal találkoztak, és csak meghívta őt fagyizni. Akkor még nem tulajdonítottam neki nagyobb jelentőséget, igazából mindketten jól ismertük a szomszéd párt, azonos korosztály, mint mi, egyszer-kétszer még össze is jártunk.

De aztán valami megváltozott. Csökkent az igénye a szex iránt, és néha teljesen közömbösen viselkedett velem szemben. Ezután elkezdtem a gyanakodni arra, hogy megcsal engem, szinte teljesen biztos voltam benne, olyannyira, hogy beavattam a szomszéd srácot, a lány barátját is. Először egyáltalán nem akart hinni nekem. Én viszont továbbra is győzködtem. Mikor mindkettőnk párja egyszerre utazott el munkaügyben, már ő is biztos volt abban, hogy felszarvaztak minket. Ekkor sokat jártunk össze, egyrészt, hogy beszélgessünk az érzéseinkről és támaszt nyújtsunk egymásnak, másrészt hogy kiterveljük, miként is leplezzük le őket.

Végül kiderült, hogy csak az ördögöt festettem a falra. Egyikünk párja sem volt csapodár. Mondhatnánk azt is, hogy minden jó, ha a vége jó, de úgy érzem, az együtt töltött idő alatt beleszerettem a szomszéd srácba, és egy csók is elcsattant közöttünk. Persze a párjaink erről mit sem tudnak. Azóta srác pedig látványosan kerül engem.

Ti mit tennétek a helyemben? Csak fellángolás lenne, és inkább felejtsem el? Vagy már tényleg nem szeretem a barátomat?

25/N

2016. aug. 9. 20:48
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Tehát az után nyomoztatok, hogy a párjaitok megcsalnak-e titeket, s eközben ti csaltátok meg őket. :)))) Micsoda sztori!

Szerintem csak fellángolsz.

2016. aug. 9. 20:50
 2/9 anonim ***** válasza:
Felejtsd el a szomszèd pasit. Szerinted mi sül ki belőle ha megtudja a barátnője hogy smároltál vele? Semmi jó.. Hagyd ott a barátodat is mert már nem szereted
2016. aug. 9. 20:53
 3/9 anonim ***** válasza:

Mivel vagy jobb annál, amit a párodról gondoltál?

A szomszéd srácot ajánlom neked. A te barátod és az ő barátnője is jobbat érdemel.

2016. aug. 9. 21:17
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

bakker, tisztára, mint egy szappanoperában.

válaszd Alejandrót, de hogy melyikük az, azt csak te tudhatod.

2016. aug. 9. 21:30
 5/9 anonim ***** válasza:
Ráakaszkodnál a szomszéd srácra? Hányinger nem keringet magadtól, amikor tükörbe nézel? A hozzád hasonlókat nem szokták olcsó lotyóknak nevezni.... Ja, DE! Ezen gondolkozz el, miközben viszket a nuncikád a szomszéd srácra.
2016. aug. 9. 23:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Mindenki magából indul ki!!!
2016. aug. 9. 23:22
 7/9 anonim ***** válasza:
Kit válassz? :D Nincs választási lehetőséged a 2 srác között, a másik srác látványosan kerül és nem akar tőled semmit. Max a 2 dolog közt tudsz dönteni, hogy a pasiddal maradsz-e vagy sem. De szerintem nincs sok értelme
2016. aug. 10. 12:34
 8/9 anonim ***** válasza:
Jaj ez a családi titkokbol van, vagy valamelyik hasonló műsorból, király rész :) bár ott tényleg csaltak az üzleti úton a parjaikat, es a végen összejöttek a nyomozos párok :)
2016. aug. 10. 18:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Gondolom ha csapodar lett volna a parod, elvartad volna h mindent magatol mondjon el. Te mikor fogsz neki minden bevallani?
2016. aug. 11. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!