Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem? Kit válasszak? Válasszak egyáltalán?
Figyelt kérdés
Úgy egy fél éve kapcsolatban élek. Imádom a barátomat. Az elején tökéletes volt köztünk minden. Már rég kiszemeltem őt, és végre sikerült összejönnöm vele. Tökéletes volt a kémia. Aztán jött a zavaró tényező. Az egyik legjobb barátja. Először úgy tűnt, hogy utál. Aztán egyre közelebb kerültünk egymáshoz. Én segítettem neki a kapcsolati krízisében. Szerettem volna, ha megoldódik neki. Akkor legalább véget ért volna köztünk ez a vonatott és definiálhatatlan dolog. Ami sohasem teljesült be. A barátom nem tud róla. Őszintén szólva már nem érzem azt a mindent felemésztő szerelmet iránta, amit azelőtt. A barátja után viszont rettentőmód vágyódom. Talán csak a be nem teljesült szerelem miatt. Egy külföldi ösztöndíjat kaptam. Talán jobb lenne elmenekülni? Vagy érdemes lenne maradnom? A barátom miatt? Vagy a barátja miatt?2015. febr. 3. 02:11
2/15 anonim válasza:
a legjobb barát összejönne veled ?
3/15 A kérdező kommentje:
Én csak objektív véleményt szeretnék a helyzetről. Tudom, hogy egy utolsó szemétláda vagyok...de nem tehetek arról, hogy így érzek.
2015. febr. 3. 02:15
4/15 A kérdező kommentje:
A legjobb barát már nagyon rég szerelmet vallott nekem. Mikor még együtt volt az exével.
2015. febr. 3. 02:16
5/15 anonim válasza:
le kéne tisztáznod,ki iránt mit érzel,és,h milyen hatással lenne ez a másik kettő kapcsolatára,és,h neked ez megéri-e
én külföldöt választanám.de nem menekülés miatt
6/15 A kérdező kommentje:
Igazság szerint semmiképp sem szeretném tönkretenni a kettejük kapcsolatát. Ősidők óta barátok. Annyira nem lehetek önző, hogy ezt semmibe veszem.
2015. febr. 3. 02:24
7/15 A kérdező kommentje:
Mert olyan elképzelhetetlen, hogy néha vannak igaz érzelmek is, nem csak a szex iránti vágy?
2015. febr. 3. 03:17
8/15 anonim válasza:
ez cink, mindenkinél lesz jobb akkor te virágról virágra fogsz szállni? elég tisztességtelen. ha választottam cakkor kitartok mellette vagy egyértelműsítek de nem sunnyogok a háttérben.
9/15 anonim válasza:
Tegyük fel, hogy össze jössz a párod legjobb barátjával, szerinted ő bízni fog benned ezek után? Miért ne hihetné azt, hogy vele is ugyan ezt meg teszed ha jön egy jobb.. Amúgy nem értem milyen nagy barátság lehet ez, én soha nem lennék képes rá, hogy a legjobb barátom csaját lenyúljam. Szerintem csak dobálóztok ezekkel a szavakkal, nem tudjátok mi az, hogy legjobb barát, szerelem, hűség stb..
10/15 anonim válasza:
Komolyan csak a palit tudom sajnálni, hogy fogalma nincs róla milyen szervezkedés megy a háta mögött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!