Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedésben egy férfinál az anyukája a mumus?
Figyelt kérdés
Ha egy férfinek fontos az anyukája, vagy szóba hozzá, vagy megemlíti stb máris támadják hogy anyuka pici fia, meg mamahotel meg társai.....2018. febr. 16. 20:41
2/4 anonim válasza:
Eléggé lelombozó: szombat este 20:30 megyünk koncertre autóval. Hívja a mama. Ezzel nincs is baj, de még fel is veszi. No comment.
3/4 anonim válasza:
Amikor a pasi közölte velem, hogy az anyja lesz mindig az első számú nő az életében, amikor oda akart állítani mellé, hogy megtanítson főzni, amikor hallgatnom kellett marhaságait, mert ez az elvárás... hát én inkább leléptem, bocs.
4/4 anonim válasza:
Ha normális kapcsolatuk van, akkor nincs semmi baj az anyóssal, sőt, az exeim anyukái hihetetlenül jó fejek voltak általában. Viszont akkor van probléma, amikor a köldökzsinór valahogy nem akar elszakadni egyik oldalról sem, és vagy nekem kell emberileg idomulnom anyuhoz, hogy be legyek fogadva, vagy bármilyen helyzetben maximum második lehetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!