Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek (főleg nők) nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek (főleg nők) nem gáz, hogy a nők nem jönnek össze a lelki társukkal, csak mert az béna az ismerkedésben?

Figyelt kérdés
Olyan férfival, aki a legjobban passzolna a nőhöz, szerelmes lenne belé, egy hullámhosszon lennének, de ügyetlenül ismerkedik, ideges, izzad, zavarba jön, fél, dadog, hadar, leblokkol, nem tud megszólalni, stb. Igazából csak ezt az énjét ismerik, a megismerésére sem adnak esélyt, ha az próbálkozik, míg jól elvannak olyanokkal, akik nem érdemlik meg őket, és nekik sem olyan jó velük.

2018. aug. 15. 16:56
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/71 anonim ***** válasza:
97%
Kiket? A magadfajta lelki rokkantakat?
2018. aug. 15. 22:56
 42/71 anonim ***** válasza:
84%

És honnan veszed, hogy a lelkitársa vagy? Csak magadat áltatod, könnyebb a másikat hibáztatni és féltékenykedni arra a pasira akivel van.

Nekem az ilyen jellegű ember biztos nem a lelkitársam, mert nem érzem magam jól mellette, nem imponál hogy ügyetlen, férfiatlannak tartom.

2018. aug. 15. 23:14
 43/71 A kérdező kommentje:
43, a lelki társat. Egy kicsit is értelmes ember felismeri. Az, hogy ő nem, mert mondjuk épp leköti a figyelmét valami, a tényen nem változtat.
2018. aug. 15. 23:36
 44/71 anonim ***** válasza:
88%
Ahhoz nem iq kell, hanem eq. Elég sokat elmond rólad, hogy még ezzel sem vagy tisztában.
2018. aug. 15. 23:37
 45/71 A kérdező kommentje:
44, nem féltékenykedem, többször volt, hogy bejöttem nőknek, akiknek volt párjuk, próbálkoztak, majd én lettem hamarabb szerelmes, elkezdtem dadogni, és már nem érdekeltem őket. Ők már ugye nem lehettek szerelmesek ezek után. Főleg, ha úgy gondolkodtak, mint az itteni válaszolók.
2018. aug. 15. 23:38
 46/71 A kérdező kommentje:
46, rólad meg az, hogy ebbe is belekötsz. Nem tudom, pontosan mi az EQ. De nem hiszem, hogy egy ilyen nyilvánvaló dologhoz ez kell. Az IQ amúgy is sokkal fontosabb.
2018. aug. 15. 23:40
 47/71 anonim ***** válasza:
97%

"Az IQ amúgy is sokkal fontosabb."

Most a szűkebb értelemben vett matematikai-logikai készségről beszélsz?

Mert általános értelemben amúgy baromira nem tűnsz intelligensnek SEM.

2018. aug. 15. 23:48
 48/71 anonim ***** válasza:
86%

A kérdező válaszai alapján én határozottan úgy érzem, ez egy troll kérdés.

De ha mégsem. A lelki társság nem egy olyan dolog, mint a filmekben, hogy valaki belép a szobába és hirtelen lassított felvételben látom libbenni a haját, miközben hátulról megvilágítja valamiféle ragyogó fény és romantikus zongoraszó kíséretében látványosan elámulok tőle. Azt, hogy ki a lelki társam, azt hosszas ismeretség után fogom megtudni, mert csak így derül ki. Attól még, mert ugyanazt a zenét szeretjük, nem leszünk lelki társak. Ha meg már azok vagyunk, akkor a zavarod meg a dadogásod senkit sem érdekelnének. Valószínűleg az általad említett esetben csupán viszketett a nunájuk utánad, majd mikor beléjük szerelmesedtél de nem léptél semmit az ügy érdekében, eltemették a dolgot annyival, hogy "hát neki nem kellek, ez van". Nem minden ember a lelki társad, aki iránt szexuális vonzalmat érzel, sőt, kapaszkodj meg, nem mindenki lesz lelki társad, akibe szerelmes vagy. Ha valakit ismersz régebb óta és időközben szeretsz bele, amitől zavarba jössz és dadogsz, az inkább aranyos, ha a másik is viszonozza az érzéseid, ha meg nem viszonozzák, akkor meg nyilvánvalóan elkezdenek kerülni, nehogy tovább bátorítsák az érzelmeid.

Viszont az felháborító, hogy úgy gondolod, te magad vagy a főnyeremény, és CSAK ÉS KIZÁRÓLAG a szemérmességed miatt kapsz kosarat, míg akik végül keresztülverekedik magukat a töviskerítésen, csakis rossz emberek lehetnek, akik nem is érdemlik meg a nőt. Hát, van egy meglepő hírem számodra. A nők azt fogják választani mindig és minden körülmények között, aki legalább megpróbálja keresztülvágni magát a tövisbokrokon, és nem csak szégyenlősen hátratett kézzel tétovázik, hogy "dehát nem tiszta az út..".

2018. aug. 15. 23:57
 49/71 A kérdező kommentje:

Sokan vannak, akik nálatok sokkal gyorsabban, azonnal észreveszik a lelki társukat. Magam is ilyen vagyok. Persze kiderül egy idő után általában, hogy tévedtünk, elmúlik a szerelem, ahogy nálatok is.

Aki úgy gondolja, meg tudja állapítani az IQ-ját valakinek pár itteni válasza alapján, na az a nagyon buta - vagy nagyon arrogáns. Amúgy az enyém kiemelkedően magas, minden pár 100 emberből lehet egy ilyen, vagy talán pár ezerből. Ezért gondolkodom a fenti módon. Számomra nem okoz gondot megérteni, hogy a lelki társság nem tapasztalás útján jön létre, hanem adottság, csak sokszor nem vesszük észre, ill. ebben az esetben az egyik fél nem veszi észre. Máskülönben a hozzám hasonlóknak nem lennének lelki társaik...

2018. aug. 16. 07:00
 50/71 anonim ***** válasza:
97%

"Amúgy az enyém kiemelkedően magas, minden pár 100 emberből lehet egy ilyen, vagy talán pár ezerből."

Tényleg? Tehát MENSA-tag vagy?

2018. aug. 16. 12:19
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!