Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számít egy szép mosoly az ismerkedésben?
Figyelt kérdés
Úgy értem lehet kizáró ok az ha valakinek nem tökéletes a fogsora?Pl kicsi szünetek a fogak között vagy nem teljesen hófehérek a fogai valakinek.Én rendszeresen ápolom őket,szerencsére nincs is velük baj csak van 2 fogam elől amelyekben van egy-egy fehér folt.Picit fehérebb ott a zománc mint a fog többi részén.Tulajdonképpen az esztétikát nem rombolja szerintem.Viszont randiztam mostanában lányokkal és ugye nyilván az ember mosolyog mert nem lehet egy randin fapofát vágni és aztán már azt vettem észre hogy nem érdeklem a lányokat.Lehetséges hogy ezek miatt a kis foltok miatt a fogamon?Hogy nem tökéletes a fogsorom?Amúgy kérdeztem a fogorvosom és azt mondta ez normális,sok embernek vannak ilyen foltjaik a fogukon.Viszont most teljesen a fejembe vettem hogy ez miatt nem lett egyikből se semmi.És ha egy lány se fog elfogadni azért mert nem tökéletes a mosolyom?kicsit felek emiatt.Ti ha ismerkednétek valakivel ez kizáró ok lenne?2018. aug. 2. 22:20
1/7 anonim válasza:
Biztos ezek a pici foltok lesznek az okai :) Ez így nem mehet tovább......
Arra gondoltál már unalmas vagy ? Érdektelen ? Kisugárzásod már a leírásból úgy jött le , ha lány lennék azt mondanám 5 perc után legyünk csak barátok.
2/7 A kérdező kommentje:
Kösz,de én tényleg azt hiszem hogy nem kellek így senkinek...:(emiatt még mosolyogni se merek
2018. aug. 2. 22:37
3/7 anonim válasza:
Pajti rántsd össze magad amíg ilyen hülyeségeken tökölsz/gondolkodsz nem lesz senki az is biztos.
4/7 A kérdező kommentje:
Komolyan,azt érzem ha nem vagyok tökéletes akkor egy lánynak se kellek...
2018. aug. 2. 22:39
5/7 A kérdező kommentje:
Kelhetek ígyis egy lánynak szerintetek hogy nem vagyok tökéletes?
2018. aug. 2. 22:41
6/7 anonim válasza:
Ne haragudj, de neked nem a fogaddal vannak gondok...
Az önbizalmadat építed csak le, meg feszengsz ostobasagok miatt. Hidd el, ez itt a baj, nem a fog. (Meg lehet, hogy más is, de erről itt nekünk nincs információnk)
7/7 anonim válasza:
Biztos lehetsz abban, hogy nem a fogaid miatt nem alakult ki semmi.
Eltuntettetheted. Tetethetsz ra keramia hejat, de utana masra fogod fogni. Pl. nem szep a szemoldokod, hajad, tested.
..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!