Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szép ez a mosoly? (kép)
Figyelt kérdés
És baj,ha egy lány sokat mosolyog?Persze nem úgy értve,hogy minden hülyeségen nevet.Én nagyon életvidám lány vagyok,viszont sokszor küldtek padlóra,rengeteg éjszakát sírtam át,és mégis mosolyogva ébredek fel.
2015. márc. 21. 13:19
2/6 anonim válasza:
Ez így konkrétan nem mert ez valószínű műmosoly. A mosoly csak akkor szép, ha látod a szemét is mert az többet elárul.
4/6 anonim válasza:
Erőltetettnek tűnik, de egy őszinte mosoly biztos szép lenne :) a szád és a fogadós szépek :) a mosoly meg mindenkinek jól áll :) ha sokat bizonyos, az annál jobb :)
5/6 anonim válasza:
Felismertelek a fogaidról :P Na jó, csak vicceltem XD Szép a mosolyod csajszi ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!