Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek (főleg nők) nem gáz, hogy a nők nem jönnek össze a lelki társukkal, csak mert az béna az ismerkedésben?
Én tudom, hogy az ilyen nem a lelki társam.
Az én lelki társam nem egy beszari alak, nem is egy önbizalom túltengéses majom, hanem pont normális.
Gondolom, a te lelki társad soha nem elhízott.
Nőként én is ilyen voltam kezdetben, és egyszerűen gáz a helyzet. Álmodozhattam bárkiről, ha szólni alig mertem hozzá és csak beégettem magam. Nyilván nem jó kezdés és meg is értettem, miért érezték kínosnak az egészet és miért nem akartak jobban megismerni.
Edződj meg, lépj ki sokszor a komfortzónádból, és a legfontosabbak: ne éld bele magad, ne szeress csak úgy bele és ne hidd azt, hogy a másik valami földöntúli lény. Mindannyian emberek vagyunk, nem kell túlmisztifikálni.
Ha pár év múlva már nem fog dadogni, akkor majd pár év múlva megtalálhatja a lelkitársát.
Amúgy is logikai bukfenc, hogy csak a nyámnyila lehet egy random nő élete szerelme, míg a normális önbizalommal rendelkező jelöltekkel csakis kudarc lehet a kapcsolat.
Már eleve ott bukik az egész, hogy a dadogós anyámasszonykatonájából úgy kell harapofógóval kihúzni a szavakat, míg magabiztosabb emberünkkel legalább lehet egy jót beszélgetni.
Lelki társ? Agyfaxt kapok az ilyen emberektől. 5 percig nem bírom velük egy légtérben.
"Csak" nőkkel nem tudsz beszélni? Fantasztikus! Akkor pl. mit csinálsz, ha eláraztak egy terméket, 4500 ft-tal többet fizettél, és egy nő a vevőszolis?
Mi van, ha a gyerekkel probléma van, és az óvónővel fel kell venni a kesztyűt?
Mi van, ha nő a főnököd?
Soroljam?
Mit csinál egy nő, ha beszélsz vele? Max visszautasít. Lehet, hogy csúnyán, de nem esik bántódásod.
Mit csinálhat egy férfi, ha visszautasítják? Reagálhat szépen, de anyázhat, felpofozhat, elkezdhet fogdosni, rosszabb esetben megvár valahol este és megerőszakol.
Érzed a különbséget?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!