Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek (főleg nők) nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek (főleg nők) nem gáz, hogy a nők nem jönnek össze a lelki társukkal, csak mert az béna az ismerkedésben?

Figyelt kérdés
Olyan férfival, aki a legjobban passzolna a nőhöz, szerelmes lenne belé, egy hullámhosszon lennének, de ügyetlenül ismerkedik, ideges, izzad, zavarba jön, fél, dadog, hadar, leblokkol, nem tud megszólalni, stb. Igazából csak ezt az énjét ismerik, a megismerésére sem adnak esélyt, ha az próbálkozik, míg jól elvannak olyanokkal, akik nem érdemlik meg őket, és nekik sem olyan jó velük.

2018. aug. 15. 16:56
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/71 anonim ***** válasza:
80%

Én tudom, hogy az ilyen nem a lelki társam.

Az én lelki társam nem egy beszari alak, nem is egy önbizalom túltengéses majom, hanem pont normális.

Gondolom, a te lelki társad soha nem elhízott.

2018. aug. 15. 17:33
 12/71 anonim ***** válasza:
91%

Nőként én is ilyen voltam kezdetben, és egyszerűen gáz a helyzet. Álmodozhattam bárkiről, ha szólni alig mertem hozzá és csak beégettem magam. Nyilván nem jó kezdés és meg is értettem, miért érezték kínosnak az egészet és miért nem akartak jobban megismerni.

Edződj meg, lépj ki sokszor a komfortzónádból, és a legfontosabbak: ne éld bele magad, ne szeress csak úgy bele és ne hidd azt, hogy a másik valami földöntúli lény. Mindannyian emberek vagyunk, nem kell túlmisztifikálni.

2018. aug. 15. 17:39
 13/71 anonim ***** válasza:
66%

Ha pár év múlva már nem fog dadogni, akkor majd pár év múlva megtalálhatja a lelkitársát.

Amúgy is logikai bukfenc, hogy csak a nyámnyila lehet egy random nő élete szerelme, míg a normális önbizalommal rendelkező jelöltekkel csakis kudarc lehet a kapcsolat.

Már eleve ott bukik az egész, hogy a dadogós anyámasszonykatonájából úgy kell harapofógóval kihúzni a szavakat, míg magabiztosabb emberünkkel legalább lehet egy jót beszélgetni.

2018. aug. 15. 17:44
 14/71 anonim ***** válasza:
79%

Lelki társ? Agyfaxt kapok az ilyen emberektől. 5 percig nem bírom velük egy légtérben.

"Csak" nőkkel nem tudsz beszélni? Fantasztikus! Akkor pl. mit csinálsz, ha eláraztak egy terméket, 4500 ft-tal többet fizettél, és egy nő a vevőszolis?

Mi van, ha a gyerekkel probléma van, és az óvónővel fel kell venni a kesztyűt?

Mi van, ha nő a főnököd?

Soroljam?

2018. aug. 15. 17:46
 15/71 anonim ***** válasza:
91%
Nekem biztos nem lelki társam olyan pasi, aki ennyire megijed tőlem. A kapcsolat alatt is folyton zavarban lenne? A magadfajtát megeszem reggelire, egészen biztosan nem ilyen típus a lelki társam.
2018. aug. 15. 17:50
 16/71 A kérdező kommentje:
A legtöbb férfi fél a nőktől, a kezdeményezéstől. A legtöbb ember ideges, amikor szerelmes. Nem csak én. Nem könnyű ismerkedni, még a legjobbaknak sem.
2018. aug. 15. 17:55
 17/71 anonim ***** válasza:
97%
Én meg attól félek, hogy a férfi beszól, követ hazáig, zaklat, molesztál, részegen megöl. Mégsem dadogok.
2018. aug. 15. 18:03
 18/71 anonim ***** válasza:
97%
18: nem könnyű senkinek sem, de a sikeres férfiak abban különböznek tőled, hogy erőt vesznek magukon és legyőzik a félelmeiket (amit amúgy nem is értek, akik velem ismerkedtek, sosem tűntek ijedtnek).
2018. aug. 15. 18:04
 19/71 A kérdező kommentje:
Én meg az ufóktól, csak ez egy kicsit fontosabb dolog... Úgy tűnik, a nők számára nem.
2018. aug. 15. 18:05
 20/71 anonim ***** válasza:
83%

Mit csinál egy nő, ha beszélsz vele? Max visszautasít. Lehet, hogy csúnyán, de nem esik bántódásod.

Mit csinálhat egy férfi, ha visszautasítják? Reagálhat szépen, de anyázhat, felpofozhat, elkezdhet fogdosni, rosszabb esetben megvár valahol este és megerőszakol.

Érzed a különbséget?

2018. aug. 15. 18:15
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!