Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek (főleg nők) nem gáz, hogy a nők nem jönnek
össze a lelki társukkal, csak mert az béna az
ismerkedésben?
Figyelt kérdés
Olyan férfival, aki a legjobban passzolna a nőhöz, szerelmes lenne belé, egy hullámhosszon lennének, de ügyetlenül ismerkedik, ideges, izzad, zavarba jön, fél, dadog, hadar, leblokkol, nem tud megszólalni, stb. Igazából csak ezt az énjét ismerik, a megismerésére sem adnak esélyt, ha az próbálkozik, míg jól elvannak olyanokkal, akik nem érdemlik meg őket, és nekik sem olyan jó velük.
Had dontsem el en, hogy kivel akarok lenni, ki a lelkitarsam, es ne te mondd meg, hogy te vagy az.
Bocsi, de ezt csak te erzed igy szerintem.
2018. aug. 15. 17:01
2/71 anonim válasza:
hát akkor gy járt
2018. aug. 15. 17:02
3/71 anonim válasza:
*Olyan férfival, aki a legjobban passzolna a nőhöz, szerelmes lenne belé, egy hullámhosszon lennének, de ügyetlenül ismerkedik, ideges, izzad, zavarba jön, fél, dadog, hadar, leblokkol, nem tud megszólalni, stb.
Sosem volt probléma nálam, ha ilyen férfivel ismerkedtem, mindig megpróbáltam oldani a feszültségét, egy kis humor, egy kis emberség, egy kis figyelemelterelés.
Nem értem, hogy ez miatt miért vagy kibukva?
2018. aug. 15. 17:05
4/71 anonim válasza:
#3: ugye te pszichiatriai kezeles alatt allsz?
Tudod, allitolag nem erdekelnek a nok, megsem tudsz leszakadni roluk.
2018. aug. 15. 17:07
5/71 anonim válasza:
Az IQ-nak mi köze van a mentális betegségekhez?
2018. aug. 15. 17:13
6/71 anonim válasza:
Én ilyen vagyok. Nem kell valakinek macsónak lennie, nem is bírom az olyanokat, de legyen önbizalma, mivel nekem is van, és nem tudom kezelni,ha zavarban van mellettem valaki, mert attól kínosan érzem magam, és elmegy a kedvem a beszélgetéstől. Egyszerűen nem illenek hozzám az olyan srácok.
2018. aug. 15. 17:13
7/71 anonim válasza:
Kérdező, elárulnád hogyan vagy képes megállapítani egy számodra teljesen idegen nőről, hogy te bizony a lelkitársa lennél és biztosan összepasszolnátok? Ilyen szuperképességről még nem hallottam.
2018. aug. 15. 17:15
8/71 A kérdező kommentje:
4, csak azért, mert pl. én mikor szerelmes voltam, a fenti módon viselkedtem. Ha érdekeltem is a nőt addig, mikor így viselkedtem, akkor már nem. Akkor volt nyitott, amikor nem voltam szerelmes belé, mikor igen, akkor pedig nem. Az értelmes emberek felismerik a lelki társukat, 1-eske.
2018. aug. 15. 17:16
9/71 anonim válasza:
Olyan mocskosul férfiatlanok vagytok, úr isten.
Sőt, ez nem is férfiatlanság; bármelyik valamire való felnőtt embernek lesülne a képéről a bőr, ha bármilyen szituációban csak dadogni, hebegni-habogni tudna. Egy taknyos kis óvodásnak elnézhető, hogy mikor zavarban van, azt akarja, hogy az óvónéni megfogja a kis kezecskéjét és megnyugtassa, hogy "jól van, pistike, minden rendben van" de hogy egy felnőtt ember azt tartsa gáznak, hogy nem csinálják vele ugyan ezt?
Ilyen nekem sosem lesz a lelki társam. Nőj fel. Egy olyan emberre, aki maga alá pisil pusztán attól, hogy beszélnie kell egy nővel nem lehet jövőt építeni.
2018. aug. 15. 17:18
10/71 A kérdező kommentje:
11, de lehet, sőt valószínű, pár év múlva már nem fog dadogni ilyen helyzetben, lehet, hogy más helyzetekben nem ilyen, csak nőkkel. Lehet, hogy rengeteg értékes tulajdonsága van. Nem túl radikális összetörni a szívét, és sok esetben közben olyannal élni, akivel fele annyira sem passzolsz, és akivel nem jó, akivel biztosan szakítani fogsz, míg vele lehet, 10 év múlva is együtt lennél?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!