Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi a baj a szakmunkás férfiakkal?
Kérdeztem ezt tőletek lányként, miért baj ha egy férfi szakmunkás? A szakmunkával is elég jól lehet keresni, ráadásul szerintem rengeteg jó pasi dolgozik az építőiparban, vendéglátásban, közlekedésben, stb.
Napi szinten találkozok olyan férfiakkal, akik melós ruhában jönnek be egy üdítőért, és kedvesen, mosolygósan lépnek oda hozzám.
El kéne vetni azokat a sztereotípiákat, hogy a munkásember primitív és bunkó.
Némelyiknek a feleségét is ismerem, na őket sokkal inkább nem értem, legtöbbje olyan búval b_szott, hogy az valami hihetetlen, pedig ott van az oldalán egy jókedvű, helyes pasi.
Szóval, azokat a lányokat kérdezem, akik mérnököket és közgazdászokat próbálnak halászni, mi a gond konkrétan a szakmunkás férfiakkal?
Ha lány lennék, akkor sem a keresete alapján válogatnám meg a páromat, ahogy most se teszem. Megtehetném hogy gazdag özvegyasszony csődöre legyek, de nálam még létezik olyan, hogy erkölcs. Nem lenne gyomrom hozzá, tudom, hogy szokatlan, és manapság gyűlölni kell azt, aki valamilyen szinten még megőriz magában egy kevés emberi tartást, de ez a helyzet. Soha nem is táncolok úgy, ahogy a nagyvilág fütyül.
Aki meg gazdasági okból házasodik, vagy státusszimbólumnak kell a párja, hogy legyen kivel jaffázni a nagyérdemű előtt, az már régen rossz. Ezek a kapcsolatok feleaddig se tartanak, mint a pénz alapú érdekházasságok.
Nem csak gazdag özvegyasszonyok, burzsujok vagy közepes és alacsony iskolai végzettségűek léteznek, léteznek értelmes felsőfokú végzettségű középosztálybeliek is.
Hogy van általában, a modellek a burzsujokhoz mennek, a szép lányok a felsőfokú végzettségűekhez, a nem túl szép esetleg kicsit dundi lányok a középfokú végzettségűekhez és szakmunkásokhoz, a csúnyábbak meg a a gyakrabban munkanélküli általános iskola vagy alatti végzettségűekhez?
Röviden és tömören: ők nem keresnek egy rakás pénzt, és különben is kulimunkát végeznek, pfuj, hozzájuk királykisasszonyokhoz nem illene a közönséges pórnép...
Tessék Kérdező, leírtam a színtiszta igazat. Amit a nőcik még saját maguknak se ismernének be, nem hogy itt nekünk.
A #36-os válaszadónak meg igaza van, általában a közgazdászok meg a jogászok azok akik nem tudnak elhelyezkedni, mert telítődtek a munkahelyek, maximum csókosként, kenőpénzesként vagy kihalásos alapon lehet bekerülni. Nincs szükség ennyi jogászra meg közgazdászra amit a felsőoktatás kitermel, mennek a Mekibe burgerforgatónak.
Az meg, hogy valaki többdiplomás és okos, egyáltalán nem garancia arra, hogy emberileg is normális. Nézd meg a politikusainkat: mindegyik többdiplomás, és mást se tudnak csak lopni és hazudozni. Erről pedig ennyit. Manapság pont hogy az értéktermelő munka van megbecsülve legkevésbé, szidják a kukást, a péket, a kőművest. Hja kérem, csak ha az a lenézett kukás nem vinné el hetente a szemetet, az emberek a saját szarukba fulladnának bele. Ha a lenézett pék nem sütne kenyeret, a populáció rövidúton éhendöglene. Ha meg a kőműves nem rakna falat, nem építene házat, mehetnénk vissza a barlangba lakni.
Ideje volna már felfogni, hogy ezek a valódi, megbecsülendő, értékteremtő munkák, mert ezek tartják életben a népességet. Nem a hájas seggű főnökök, akik napi 4 órát bemennek a melóhelyre bazirgálni a beosztottakat meg pasziánszozni az irodában, és erre kapnak havi 600 ezret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!