Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diplomás férfiak! Szóba jöhet nálatok szakmunkás bizonyítvánnyal rendelkező nő?
Nem vagyok hozomány vadász, sem hasonló. Van egy rendszeresen előjövő problémám.:
Sok értelmes pasi van és sok idióta is. Eddig minden alkalommal, amikor nagyon jól elbeszélgettem valakivel, élvezve a beszélgetést, sokszor szinte kisregényeket váltva egymással. Jön az a része, amikor rákérdezünk, ki-mit dolgozik. Álltalában kiderül, hogy magas végzettségű, jól iskolázott férfiak. Én meg csak egy egyszerű szakács vagyok. Onnantól kezdve ritkulnak a beszélgetések. Alkalmilag és mennyiségileg is. Leépítenek.
Ennyire ciki, ha a másiknak nincs jobb végzettsége? Hisz míg erről nem esett szó, nem volt probléma.
Nálad, mint egyszerű szakácsnál, szóba jöhet középvégzettségű férfi, akinek bár nincs diplomája, de autodidakta módon tanul az érdeklődési körének megfelelően, valamint ugyan úgy jó társaság ? :D
30/f
"Nem vagyok hozomány vadász"
Hozományt régen is a nő vitt bele a házasságba, látszik rajtad az iskolázatlanság.
szociológiai tény, hogy az emberek a hasonló adottságokkal rendelkező partnert részesítik előnyben, egy diplomás, nyelveket beszélő, olvasott ember hasonlót fog keresni.
ezzel nem lenéznek, hanem jobban érzik talán magukat azzal akikkel hasonló a hátterük.
a szakács szakma egy szuper szakma, legyél rá büszke.
simán járhatsz egy doktorival rendelkező pasival is, nem szabad az lapján válogatni, h. kinek milyen papírja van, de tény, h. egy diplomás jobban preferál egy diplomást, míg egy szakmunkás inkább felfelé választ.
tanulj meg angolul jól, olvass sokat, szerintem ez így tök jó lenne.
és mindenképp légy büszke a szakmádra, a kétkezi munkát végző szakemberek nélkül megállna a világ.
sok embernek van diplomája, de ez ma már általános a felsőoktatás expanziója miatt, attól még nem jobb, mint te.
Nálunk pont ez van: párom szakács végzettségű (bár már adminisztratív vonalon dolgozik). Én pedig felső fokú végzettségű vagyok. (IT) Másfél éve vagyunk együtt. :)
29F
Számomra teljesen mindegy, milyen végzettsége van a másiknak. Ez a sokadik kérdésként szokott felmerülni. Jártam már közmunkással is. Nem ez a lényeg.
Egyszerüen csak nem mindenkivel lehet elbeszélgetni könyvekről, nyelvek közti hasonlóságokról. Na meg a humor...
Mindegy. A kérdésemre kaptam normális választ is a kötözködések között. Köszönöm.
Akik priviben írtak, azoktól elnézést kérek. Nem fogok válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!