Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Én diplomás, ő szakmunkás,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én diplomás, ő szakmunkás, nem lesz ebből később gond?

Figyelt kérdés
Pszichológus szerint hosszútávon ellentétekhez vezet a végzettségbeli különbség.
2017. jan. 1. 17:56
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
55%
Legtöbbször igen, vannak belőle gondok hosszú távon
2017. jan. 1. 17:57
 2/30 anonim ***** válasza:
69%
Voltam ebben a helyzetben. Hittem benne, hogy nem szamit. Nem igy volt sajnos. O lépett le...
2017. jan. 1. 17:59
 3/30 anonim ***** válasza:
25%
Nem lesz hosszú kapcsolat.
2017. jan. 1. 18:00
 4/30 anonim ***** válasza:
83%
Nálunk ez sosem volt gond. Én tanár vagyok, ő ács.
2017. jan. 1. 18:02
 5/30 anonim ***** válasza:
52%
#4: Akkor könnyen lehet, hogy ő keres többet.
2017. jan. 1. 18:04
 6/30 A kérdező kommentje:
Én vagyok a hím, ő a nő. De nem az anyagiak miatt félek, hanem a szellemi közösség megtalálása miatt.
2017. jan. 1. 18:05
 7/30 A kérdező kommentje:
Hát, speciel én egy 40 milliárdos részvénytársaság igazgatóságának vagyok a tagja. A diplomát sem most szerzem, tizenöt éve meg van. Ne magadból indulj ki, kedves hetes.
2017. jan. 1. 18:08
 8/30 anonim ***** válasza:
82%

diplomával nem lehet bebiztosítani a jó, tartalmas beszélgetéseket. az érdeklődésén, sokoldalúságán, olvasottságán sok múlik.

volt képzetlen és okos, talpraesett barátom. egyébként irigyelte a képzettségemet.

amúgy mondd meg te. milyen vele beszélgetni?

2017. jan. 1. 18:10
 9/30 anonim ***** válasza:
100%
De, egészen biztos, hogy lesz. Van az a mondás, hogy subát subához, gubát gubához...Ezzel nem azt mondom, hogy aki szakmunkás, az hülye, mert nem így van, közöttük is akad művelt, okos ember, ahogy diplomások között is buta suttyó. Viszont ha belegondolsz, idővel előjönnek a különbségek, pl a közeg, ahol el tudtok helyezkedni. Egy kőműves pl kemény fizikai munkát végez napi 8-10 órán át, mire végez, örül, hogy lyuk van a seggén és szelel; fáradt lesz, éhes lesz, pihenni szeretne. Egy pl közgazdász napi 8-10 órán át irodán tölti a munkaidejét, szellemileg elfárad, de fizikailag nem. Neki lesz kedve munka után sétálni menni, edzőterembe, színházba, moziba. Ez már egy konfliktus forrás lehet, hiszen a kőműves férfinek nem biztos hogy lesz kedve a közgazdász nővel edzeni menni, vagy sétálni. Különbség lehet még a bérezés között is, kulturális igények, családi háttér, stb...
2017. jan. 1. 18:11
 10/30 A kérdező kommentje:
Még nagyon az elején tart, de nagyon szűkszavú. Folyton azt akarja, hogy én meséljek magamról, ami persze nem gond, csak egyoldalú.
2017. jan. 1. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!