Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Én diplomás, ő szakmunkás,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én diplomás, ő szakmunkás, nem lesz ebből később gond?

Figyelt kérdés
Pszichológus szerint hosszútávon ellentétekhez vezet a végzettségbeli különbség.
2017. jan. 1. 17:56
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
47%
Kérdező ezzel s stílussal és szemlélettel gond lesz. Mert az első konfliktusnál őt is vesztesezni fogod.
2017. jan. 1. 18:30
 22/30 A kérdező kommentje:
Nem tehetek róla, hogy az itteni vesztes nethuszárok, akiknek nem jött be az élet, kétségbe vonják a szavamat. Sajnos ezekkel csak így lehet beszélni, hogy tudják hol a helyük a társadalomban.
2017. jan. 1. 18:37
 23/30 anonim ***** válasza:
61%
Nagyon gáz vagy. Őszintén sajnálom a lányt. Mert bedől a külsőségeknek veled kapcsolatban. A rádaggatott pénznek. Pont ugyanolyan primkó vagy mint akiket itt szidsz.
2017. jan. 1. 18:41
 24/30 anonim ***** válasza:
86%
Jól van Pistike elég mára az internetből.
2017. jan. 1. 18:43
 25/30 anonim ***** válasza:

18, akkor olvasd el még egyszer, amit írtam.

esetleg sikerül akkor kikövetkeztetned, hogy diplomás vagyok, és a szélsőséges vagdalkozás ellen foglaltam állást.

mindenesetre a kérdezővel együtt a diplomás sztereotípiát erősítitek. azzal sem értek egyet, hogy aki diplomát szerzett, az szarta a spanyolviaszt.

2017. jan. 1. 18:45
 26/30 anonim ***** válasza:

Nyugi kérdező. Először is ki a férfi és ki a nő? Ezt nem tudjuk pedig nagyon fontos szerintem. Ha Te vagy a hölgy akkor abból bajok lehetnek. Mert -bár lehet meg fognak kövezni itt- a férfiak általánosságban nem bírják elviselni, ha a nő "felettük" áll. Főleg anyagilag és végzettségileg. Ezt ugye minél "alacsonyabb" társadalmi osztályba tartozik általánosságban annál nehezebben viseli.

Most itt a szakmunkások biztos leszavaznak de annyi ilyet tapasztaltam már. Konkrétan kiutálják,kicikizik azt aki pl egyetemre jár mert úgyis a mekiben végzi, tök gáz, a gazdag szülei fizették be stb. Ez egy általános jelenség. Irigységnek hívják.

A nők gyűlölete is innen fakad ezen az oldalon. Nagyon szerettek volna meg szeretnének ők is csajt de mivel nem tudnak összeszedni egyet így csak nő bennük a gyűlölet. Megírhatnád hogy most akkor ki a férfi és ki a nő. Meg még annyit, hogy a legtöbb férfi nem tudja elviselni ha a nő többet keres. Lehet nekem se menne de egyrészt azért nem sok nő keres többet itthon másrészt meg nincs is senkim szóval. Ha meg te igazgatósági tag vagy MOL-nál vagy ilyesmi akkor nyilván te keresel többet.

Fordított esetben ha te vagy a férfi akkor működhet talán. Csak nehogy kihasználjon a csaj.

2017. jan. 1. 18:49
 27/30 anonim ***** válasza:

Bßszki most olvastam te vagy a férfi akkor vissza az egész :D Szerintem így már működőképesebb a dolog.

De miért is esett a választásod pont rá? Ha csak mert jól néz ki akkor azért ez nem egy életbiztosítás. Meg az se mindegy hogy milyen szakmunkás. Szalag mellett dolgozik gyárban? Vagy mondjuk pincérnő?

Meg ezt igazából te tudod, mi senkit nem ismerünk.

50% esélyt adok így látatlanba

2017. jan. 1. 18:53
 28/30 anonim ***** válasza:

Ez ugy szokott mukodni hogy a no el van ajulva a fontos, penzes ember erdeklodesetol es istenkent tiszteli. Amig ezzel nem elsz vissza es ugyanugy tiszteled addig nincs akadalya a dolognak, felteve hogy azert van kozos tematok.

Az igazgatosagi tagsagot meg jobb lett volna ha nem irod le, mert ezzel inkabb negativ dolgokat kapcsolnak hozzad. Lehet hogy te egy becsuletes, szorgalmas es hozzaerto szakember vagy, de akiket en ismerek azok inkabb a kapcsolataiknak koszonhetik az ajandek penzt es a hatuk mogott bologato ingyeneloknek tartjak oket. Remelem te vagy a kivetel aki erositi a szabalyt.

2017. jan. 1. 19:27
 29/30 anonim ***** válasza:
Sztem egy ilyen kérdésben pont nem kellene szerepet játsszanak a nemek.
2017. jan. 1. 20:00
 30/30 anonim ***** válasza:

bla bla bla.. örülnék ha nem traktálnál a kamu budai lakásoddal.. és elmehetsz azt megdughatod a 273e es mobilodat! nő úgyse fog veled szóba állni, max akkor ha fizetsz neki!

lúzer vagy kereshetsz te bármennyi pénzt! És a vicc, hogy ezt te is tudod!

mimmilomos "cégvezetőkén" noname oldalon éled ki a perverzitásod.. te beteg **sz. Szánalmas vagy!

2017. jan. 1. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!