Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Én diplomás, ő szakmunkás,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én diplomás, ő szakmunkás, nem lesz ebből később gond?

Figyelt kérdés
Pszichológus szerint hosszútávon ellentétekhez vezet a végzettségbeli különbség.
2017. jan. 1. 17:56
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
0%
Ha te vagy a pasas, akkor nem gond ez.
2017. jan. 1. 18:12
 12/30 anonim ***** válasza:
43%

előző vagyok. éppen arra gondoltam, amit a hatos ír.

néhányan hajlamosak kisebbrendűségükben kijelenteni, hogy a diplomásak

élhetetlenek

nyomorra vannak ítélve

és hülyébbek is a diplomátlanoknál

nagyra vannak magukkal

2017. jan. 1. 18:12
 13/30 anonim ***** válasza:
53%
Mondd meg a pszichológusodnak, hogy dogmák szerint végzi a hivatását és adja vissza a diplomáját, ugyanis emberfüggő.
2017. jan. 1. 18:13
 14/30 anonim ***** válasza:

11,

arra gondoltál, hogy nem a diploma hiánya az oka?

mi se közgazdaságtanról, mátrixokról meg marketingről beszélgetünk a barátommal.

még ha valami olyanról tanulna az ember, amiről beszélgetni lehet (világpolitika, unió), az a tudás hamar elavul, bővíteni kell.

2017. jan. 1. 18:15
 15/30 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem az is számít hogy csak azért szakmunkás, mert nem túl okos, vagy azért mert nem volt lehetősége mást tanulni, vagy nem is akart, de bármikor le tudna érettségizni, vagy akár diplomát is szerezhetne, csak éppen nem akar.

Sokan túlértékelik a diplomát, de nem minden esetben van így.

2017. jan. 1. 18:18
 16/30 anonim ***** válasza:
36%
#6 aki ilyen nagymenő, az nem egy noname oldalon kér párkapcsolati tanácsot.
2017. jan. 1. 18:19
 17/30 anonim ***** válasza:
29%

#13-as, ha szerinted a diploma, a diplomások semmit nem érnek, akkor hogyan lehet, hogy az ország, sőt a világ összes vezető pozíciójában diplomások vannak. Elnökök, miniszterelnökök, mind diplomásak. De egy hivatal vezetője is. Sőt, hát sok vezető pozícióba feltétel a diploma, köz- és magánszférában is.

Szóval hogy ha ekkora baj van a diplomásokkal, akkor miért ők irányítják a világot, miért nem a te fajtád, vagyis a prolik?

2017. jan. 1. 18:19
 18/30 A kérdező kommentje:
17, mutassak talán névjegykártyát? Mondom, ne magatokból induljatok ki, nem mindenki vesztes, mint ti.
2017. jan. 1. 18:20
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk működik ez a felállás több éve.

Ha nálatok már az elején döcögős és fenttartásaid vannak,akkor szerintem ne erőltessétek.

2017. jan. 1. 18:21
 20/30 anonim ***** válasza:
96%
Vlsz. nem a végzettségen buknak el ezek, hanem azokon a dolgokon (pl. ambíció vagy kitartás hiánya), amelyeknek a végzettség csak eredménye. Én is jártam hasonlóan...
2017. jan. 1. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!