Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én diplomás, ő szakmunkás, nem lesz ebből később gond?
előző vagyok. éppen arra gondoltam, amit a hatos ír.
néhányan hajlamosak kisebbrendűségükben kijelenteni, hogy a diplomásak
élhetetlenek
nyomorra vannak ítélve
és hülyébbek is a diplomátlanoknál
nagyra vannak magukkal
11,
arra gondoltál, hogy nem a diploma hiánya az oka?
mi se közgazdaságtanról, mátrixokról meg marketingről beszélgetünk a barátommal.
még ha valami olyanról tanulna az ember, amiről beszélgetni lehet (világpolitika, unió), az a tudás hamar elavul, bővíteni kell.
Szerintem az is számít hogy csak azért szakmunkás, mert nem túl okos, vagy azért mert nem volt lehetősége mást tanulni, vagy nem is akart, de bármikor le tudna érettségizni, vagy akár diplomát is szerezhetne, csak éppen nem akar.
Sokan túlértékelik a diplomát, de nem minden esetben van így.
#13-as, ha szerinted a diploma, a diplomások semmit nem érnek, akkor hogyan lehet, hogy az ország, sőt a világ összes vezető pozíciójában diplomások vannak. Elnökök, miniszterelnökök, mind diplomásak. De egy hivatal vezetője is. Sőt, hát sok vezető pozícióba feltétel a diploma, köz- és magánszférában is.
Szóval hogy ha ekkora baj van a diplomásokkal, akkor miért ők irányítják a világot, miért nem a te fajtád, vagyis a prolik?
Nálunk működik ez a felállás több éve.
Ha nálatok már az elején döcögős és fenttartásaid vannak,akkor szerintem ne erőltessétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!