Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok ti elitelitek ha egy ferfi szakmunkas? ez annyira fontos nektek?
Nem! Én az olyat ítélem el, aki se az iskolát nem végezte el, se nem hajlandó dolgozni, és 20 évesen az anyjáék nyakán élősködik, és a családban mindenkitől csak kutyerálja a pénzt, és a bulizáson kívül semmi nem érdekli. Elmosogatni nem képes, még akkor sem, ha megkérik rá! Én ettől akadok ki. (sajnos a tágabb családomban van egy ilyen leányzó)
Szóval elnézést a kifakadásért...csak hát baromira bánt, hogy emberek így állnak hozzá az élethez! A te esetedben nincs semmi elítélendő. Nekem az a fontos, hogy a társam hasonló gondolkodású legyen, hasonló elveket valljon velem, legyen nyitott és tudjon hozzászólni mindenhez...és igen, fontos az intelligencia, de mint tudjuk nem a diplomától lesz valaki intelligens, hanem attól, hogy érdeklődik a dolgok iránt, olvas, utána néz annak ami érdekli stb.
Például járok most egy nyelvtanfolyamra, és van egy csoporttársam, aki ugyan most épp gyári munkás, de konkrétan ő a legokosabb köztünk...:)
Szóval aki ezért lenéz, azt szard le! ;)
"még jobban is becsülöm. A két kezi munka a legnehezebb."
Te, ha a fejedre dőlne a ház, vagy leszakadna veled a lift, mert a tervezője benézett valamit... akkor nagyon hápognál? Ha a buszodra repülő zuhanna, mert rosszul számították ki mennyi üzemanyag kell? Nem sorolom, talán megérted: ne rangsorold a munkákat, mert nagyon nagy káosz lenne, ha mindenki "két kezi" munkás lenne.
(Kérlek kímélj meg a "ha holnap a pékek nem sütnének kenyeret, akkor ti éhen halnátok" kezdetű népdaltól. Tudom. Épp ezért nem becsülöm alá senki munkáját, ellentétben veled)
Engem az érdekel, hogy tudjunk beszélgetni, legyen közös érdeklődési kör.
Nem fogok fél éjszakákat középkori ódákat elemezni, nem vagyok sznob. :)
De ha szóba kerül egy téma, ne csak hümmögjön.
Van akinek szakmunkása van, de roppant tájékozott, mindenről van véleménye, tök jó vele beszélgetni, meg van akinek két diplomája van, és a szakbarbár. Egy szót nem lehet váltani vele.
De az tény, hogy kevés szakmunkást ismerek, aki elolvassa a híreket, és nem minden második szava a b+.
Náluk sem a végzettségük zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!