Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a kb.35-45 éves nőknek a netes társkeresőkön, donna-tonna testalkattal, szakmunkás végzettséggel vagy még azzal sem,1-2-3- gyerekkel a batyuban miért vannak hatalmas, szinte teljesíthetetlen elvárásaik a férfiakkal szemben?
Nők részéről a férfiak felé ezek az alapkövetelmények:
Legyen a hapsinak jó munkája, legyen sok pénze, nézzen ki nagyon jól, ja és természetesen 2 méter fölött legyen a magassága. Abba nem sok nő gondol bele, hogy az ő gyereke (mármint a nő gyereke)a férfi számára mindig egy idegen személy marad, és őt kell felnevelnie annak a férfinak, aki összeköltözik a nővel.
Sok nő azt írja, hogy nem apát keres a gyerekének, hanem magának társat. Akkor valószínűleg a vasárnapi ebédet a hapsi kifizeti a nőnek. :-)
(Egy család érzelmi, szellemi, gazdasági közösség.)
Az én véleményem - remélem nem lesz túl sértő - a leírt nők ostobasága. A szakmunkás, súlyosan elhízott nők nem szoktak értelem terén az élvonalba tartozni - persze vannak kivételek, de sajnos a többséggel beszélgetni sem egyszerű. Az még hagyján, hogy műveltségük, világi ismeretik erősen hiányosak, de a butaságuk akaratossággal, "nekem ez jár"-al és a dolgok át nem gondolásával járnak. Sokuk az a tipikus megsértődős-dramatizálós típus akiket mindig áldozatok...
Nem is gondolják át, ezek milyen igények. Sajnos többségük egyetlen szórakozása a TV bámulása és ott nem igazán a jó dolgok ragadnak meg náluk. Leginkább a buta reklámok és a "neked ez jár!!!44" szlogenek.
Gyerek miatt sajnos a pénz is fontos, mert nagyon kell...
Sokuk pedig meg van győződve arról, hogy ő "jó nő" és/vagy nagyon kedves, ő a főnyeremény. Röhejesnek tűnhet, de tényleg így van.
Vagy csak olyan fogyasztótablettákat kapott, mint Sarah Goldfarb (Requiem for a Dream)
Ilyen nők szokták mondani:
Én szeretem saját magam, engem úgy fogadjanak el.
Fogadjon el engem, olyannak amilyen vagyok.
Nekem a belső a fontos, nem a külső.
Nem számít mennyi pénzed van, mert nekem a belső a fontos.
+
Ego növelő idézetekkel,bölcsességeivel.
Hmm... Az elfogadas oda es vissza mukodik
Elso korben ami keres van h tartsa tiszteletbe azt h:
1. Nem rohanok randira azonnal mivel akkora mas programom van es varja ki azt az idot amire meg tudom szervezni
2. Nem adok meg elerhetoseget amog nincs szemelyes tali
A tobbi a szemelyisegen mulik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!