Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy itt a neten nagyon sok tündérmesét lehet olvasni boldog átlagos külsejű pasikról, akiknek van barátnőjük, de a való életben az ilyen pasikat mindig egyedül lehet látni?

Figyelt kérdés

Én is átlagos pasi vagyok, soha egy barátnőm nem volt, és a szintén átlagos haverjaimra se nézett rá soha egy nő sem. Akkor a neten miért kell bekamuzni ilyen sikersztorikat, amikor a

saját bőrünkön érezzük, hogy a valóság egész más?

2015. jún. 8. 09:45
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/171 anonim ***** válasza:
24%

"Hát, azt nem tudom miért főbenjáró bűn, hogy az én párom is alacsony de a lepontozók csőrét bánthatta."

Ez nem lenne főbenjáró bűn, a hazugság viszont igen.

2015. jún. 8. 14:32
 82/171 anonim ***** válasza:
28%
ma 14:09 jól látod a dolgokat a nők leragatak az állati szinten
2015. jún. 8. 14:33
 83/171 anonim ***** válasza:
33%

"hagyuk már hogy rossz lányokhoz mentem oda szöveget ! "

hát nemtudom...azért, nekem vannak minden féle külsejű barátnőim, de még egyiket sem hallottam hogy lekezelöen bunkón elküld valakit a fenébe konkrétan. tehát el kéne azért gondolkodni. másfeleől van egy olyan barátnőm aki elég dekoratív csinos, kapós, hozzá is szoktak odamenni ilyen sikertelen fiucskák. Itt nagyon halkan zárójelben megjegyezném hogy az elméletetek kb itt döl meg hogy folyton csak átlagosan szép lányokat közelitetek meg khmm zárojel bezárva :D na de még őt sem hallottam soha bunkózni.

2015. jún. 8. 14:35
 84/171 anonim ***** válasza:
11%
ma 14:35 mindig ide fujja a szél a szemetet hogy bizony bizony vannak kivételek nekem te ne magyarázd ezt be 10/10 nőnél kritérium hogy a pasi magas legyen
2015. jún. 8. 14:38
 85/171 anonim ***** válasza:
73%

74-es, 76-os és társaik, minek is győzköditek ezeket a gatyamatyikat, meg minek is reagáltok rájuk? Nem látjátok, hogy sötétek, mint az éjszaka? :D

Egyébként az én férjem is 170 cm magas, mint én nem kigyúrt, mégis mindig volt barátnője azelőtt is, mielőtt összejöttünk.

De persze biztos én is hazudok és valójában 2,80 magas izomkolosszus és vacsorára sziklákat eszik.

Teljesen meddő vita ez amúgy, úgyis mindenki azt hisz, amit akar.

2015. jún. 8. 14:40
 86/171 anonim ***** válasza:
32%
önfényező vagy hogy az én férjem más mint a többi ő nem olyan mekkora 1 képmutató társadalom ez el se hiszem
2015. jún. 8. 14:42
 87/171 anonim ***** válasza:
65%

Nem annyira más mint a többi ilyen szempontból, mint magasság. Több ilyen magasságú férfinak van barátnője, felesége a környezetünkben.

Ja, de persze, hazudok biztosan. Mi más is lehetne? :D

Na, erről ennyit is.

2015. jún. 8. 14:44
 88/171 anonim ***** válasza:
71%
ha annyira el lennénk állatiasodva akkor már kihaltak volna az alacsony és csúnya pasik. idáig már nem jutottatok el a nagy okfejtésben? :D
2015. jún. 8. 14:45
 89/171 anonim ***** válasza:
64%
te mit szedsz? adj már nekem is mert te szerintem halucinálsz
2015. jún. 8. 14:48
 90/171 anonim ***** válasza:
30%
Áruljatok már el 1 valamit? Ha itt mindenki hazudik meg szemetek vagyunk mit kell ide irogatni? Nekem is vannak bajaim de eszembe nem jut rola kérdést irni mert nekem idegenek ne okoskodjanak ennyi. Ti is követhetnétek ezt a példát és akkor nem lenne probléma, hogy valaki beszél veletek erről. Vagy mi van feltünési viszketegségben szenvedtek? Tényleg menthetetlenek vagytok mert egy jó válasz van számotokra: minden nő hülye :D Akkor meg miről beszélünk? Alapítsatok csoportot vagy menjetek egymással szobára :D eszem megáll. amíg meg itt ütöd el az időt elmehetsz akár edzeni is ha már ennyire az izom a mániátok. ja de várj ahhoz meg kéne mozdulni és akkor ki fog fotelhuszárkodni? :)
2015. jún. 8. 14:48
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!