Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy itt a neten nagyon sok tündérmesét lehet olvasni boldog átlagos külsejű pasikról, akiknek van barátnőjük, de a való életben az ilyen pasikat mindig egyedül lehet látni?
Én is átlagos pasi vagyok, soha egy barátnőm nem volt, és a szintén átlagos haverjaimra se nézett rá soha egy nő sem. Akkor a neten miért kell bekamuzni ilyen sikersztorikat, amikor a
saját bőrünkön érezzük, hogy a valóság egész más?
"Hát, azt nem tudom miért főbenjáró bűn, hogy az én párom is alacsony de a lepontozók csőrét bánthatta."
Ez nem lenne főbenjáró bűn, a hazugság viszont igen.
"hagyuk már hogy rossz lányokhoz mentem oda szöveget ! "
hát nemtudom...azért, nekem vannak minden féle külsejű barátnőim, de még egyiket sem hallottam hogy lekezelöen bunkón elküld valakit a fenébe konkrétan. tehát el kéne azért gondolkodni. másfeleől van egy olyan barátnőm aki elég dekoratív csinos, kapós, hozzá is szoktak odamenni ilyen sikertelen fiucskák. Itt nagyon halkan zárójelben megjegyezném hogy az elméletetek kb itt döl meg hogy folyton csak átlagosan szép lányokat közelitetek meg khmm zárojel bezárva :D na de még őt sem hallottam soha bunkózni.
74-es, 76-os és társaik, minek is győzköditek ezeket a gatyamatyikat, meg minek is reagáltok rájuk? Nem látjátok, hogy sötétek, mint az éjszaka? :D
Egyébként az én férjem is 170 cm magas, mint én nem kigyúrt, mégis mindig volt barátnője azelőtt is, mielőtt összejöttünk.
De persze biztos én is hazudok és valójában 2,80 magas izomkolosszus és vacsorára sziklákat eszik.
Teljesen meddő vita ez amúgy, úgyis mindenki azt hisz, amit akar.
Nem annyira más mint a többi ilyen szempontból, mint magasság. Több ilyen magasságú férfinak van barátnője, felesége a környezetünkben.
Ja, de persze, hazudok biztosan. Mi más is lehetne? :D
Na, erről ennyit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!