Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy itt a neten nagyon sok tündérmesét lehet olvasni boldog átlagos külsejű pasikról, akiknek van barátnőjük, de a való életben az ilyen pasikat mindig egyedül lehet látni?

Figyelt kérdés

Én is átlagos pasi vagyok, soha egy barátnőm nem volt, és a szintén átlagos haverjaimra se nézett rá soha egy nő sem. Akkor a neten miért kell bekamuzni ilyen sikersztorikat, amikor a

saját bőrünkön érezzük, hogy a valóság egész más?

2015. jún. 8. 09:45
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/171 anonim ***** válasza:
66%
Papkka, értem én, hogy demokrácia, szólásszabadság meg minden, de téged ki kéne tiltani a francba. Bárki bármit mond azt támadásnak se veszed és mereven elutasítasz mindenkit, aki nem ért veled egyet. Értjük, hogy van tapasztalatod, de ahhoz mit szólsz, hogy az én párom 169 centi magas és így is szeretem? De attól még, hogy ez így van, el tudom képzelni, hogy van olyan lány, aki a magasakat preferálja. Ezért nem töltöm meg minden forumkérdést a szennyemmel, mint te, mert látok mást magamon kívül, viszont te el vagy a saját pöcegödrödben.
2015. jún. 8. 14:49
 92/171 anonim ***** válasza:
65%

ma 14:35 mindig ide fujja a szél a szemetet hogy bizony bizony vannak kivételek nekem te ne magyarázd ezt be 10/10 nőnél kritérium hogy a pasi magas legyen

ahhhhaaaa itt buktál le kiszivem :D Hogy neked 10/10es nő kéne :D :D jaaa igy már más...na ahhoz neked is tenni kéne aranyom

2015. jún. 8. 14:51
 93/171 anonim ***** válasza:
26%

88-as.

De ki fognak halni,csak pár éve indult el ez a folyamat.Mire kihalnak,addigra azért még sok év fog eltelni.

Szüleim idejében még nem ilyenek számítottak,mint manapság.Ott még tudod a belső is számított,nem csak kizárólag hogy milyennek születsz,így ott másképpen volt a szórás is.

Manapság meg ha nem vagy helyes,akkor tök mindegy mit csinálsz.Lehetsz a világ legjobb embere,akkor sem számít semmit.

Régen még lehetett udvarolni a nőknek,manapság semmit.Akkor ha virágot vittél nekik,örültek és kedvesek voltak veled.

Manapság kiröhögnek érte,és elküldenek melegebb éghajlatra,és régimódinak neveznek.Taps.

2015. jún. 8. 14:53
 94/171 anonim ***** válasza:
37%
te isten barma nem 10/10es nő ha nem 10ből 10 nő te barom
2015. jún. 8. 14:57
 95/171 anonim ***** válasza:
68%
Igen basszuskulcs, akkor legyen úgy, ahogy te akarod pappkácska. Minden nőnél 185 cm felett kezdődik a férfi. Remélem most, hogy egyet értünk, már boldog vagy. Majd mondom a páromnak is, hogy vegyen fel 15 centis magassarkút, vagy különben szakítok vele. De most, hogy te nem ütöd meg a mércét kérlek szublimálj a sztatoszférába.
2015. jún. 8. 15:00
 96/171 anonim ***** válasza:
29%

jajj de agresszivak vagyunk :D ezzel a bájos stilusoddal akarod megfogni a csajokat is gondolom...

akkor meg ne fogalmazz kétértelmüen te "visten barma"

amúgy téged tényleg ki kéne tiltani meg jo orvos minimum kéne neked mert kb nem lehet hozzád szólni :D

2015. jún. 8. 15:00
 97/171 anonim ***** válasza:
28%
a ma 14:48 válaszomat meg miért is kellett lepontozni, illetve arra miért nem irsz semmit?? fáj tán az igazság? szelektiv figyelem az nagyon megy...
2015. jún. 8. 15:03
 98/171 anonim ***** válasza:
26%
ne te döndcsd már el hogy kit kell innét kitiltani és kit nem ! szobrot nem akarsz állítani a férjednek? mint a tökéletes férfi szobor?
2015. jún. 8. 15:03
 99/171 anonim ***** válasza:
13%
azt nem is ö irta :D hanem én. de miért ne állithatna? :DD savanyu a szölö hogy más alacsony pasi lehet kelendö vagy mi?
2015. jún. 8. 15:05
 100/171 anonim ***** válasza:
65%
ennek a papkkának jó szar élete lehet, nagyon megkeseredett és begolyózott vagy, ember
2015. jún. 8. 15:06
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!