Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy itt a neten nagyon sok tündérmesét lehet olvasni boldog átlagos külsejű pasikról, akiknek van barátnőjük, de a való életben az ilyen pasikat mindig egyedül lehet látni?
Én is átlagos pasi vagyok, soha egy barátnőm nem volt, és a szintén átlagos haverjaimra se nézett rá soha egy nő sem. Akkor a neten miért kell bekamuzni ilyen sikersztorikat, amikor a
saját bőrünkön érezzük, hogy a valóság egész más?
ma 14:35 mindig ide fujja a szél a szemetet hogy bizony bizony vannak kivételek nekem te ne magyarázd ezt be 10/10 nőnél kritérium hogy a pasi magas legyen
ahhhhaaaa itt buktál le kiszivem :D Hogy neked 10/10es nő kéne :D :D jaaa igy már más...na ahhoz neked is tenni kéne aranyom
88-as.
De ki fognak halni,csak pár éve indult el ez a folyamat.Mire kihalnak,addigra azért még sok év fog eltelni.
Szüleim idejében még nem ilyenek számítottak,mint manapság.Ott még tudod a belső is számított,nem csak kizárólag hogy milyennek születsz,így ott másképpen volt a szórás is.
Manapság meg ha nem vagy helyes,akkor tök mindegy mit csinálsz.Lehetsz a világ legjobb embere,akkor sem számít semmit.
Régen még lehetett udvarolni a nőknek,manapság semmit.Akkor ha virágot vittél nekik,örültek és kedvesek voltak veled.
Manapság kiröhögnek érte,és elküldenek melegebb éghajlatra,és régimódinak neveznek.Taps.
jajj de agresszivak vagyunk :D ezzel a bájos stilusoddal akarod megfogni a csajokat is gondolom...
akkor meg ne fogalmazz kétértelmüen te "visten barma"
amúgy téged tényleg ki kéne tiltani meg jo orvos minimum kéne neked mert kb nem lehet hozzád szólni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!