Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy itt a neten nagyon sok tündérmesét lehet olvasni boldog átlagos külsejű pasikról, akiknek van barátnőjük, de a való életben az ilyen pasikat mindig egyedül lehet látni?
Én is átlagos pasi vagyok, soha egy barátnőm nem volt, és a szintén átlagos haverjaimra se nézett rá soha egy nő sem. Akkor a neten miért kell bekamuzni ilyen sikersztorikat, amikor a
saját bőrünkön érezzük, hogy a valóság egész más?
Persze hogy azt csinálsz amit akarsz...de ha nyilvánosan vagdalkozol akkor ne csodálkozz hogy megjegyzéseket kapsz. ha nem szólalnál meg sem, fogadjunk senki hozzád sem szólna....de persze én vagyok az értetlen :D
"aki k..vának áll, ne csodálkozzon hogy megb...ák" :)))
Legkönnyebb módja a csajozásnak ha pénzes vagy!
Ha ez nincs ezek szükségesek:
- kb 185 magas 60 -70 kiló (ha 20 év alatti lánynak szeretnél tetszeni)
180-190 cm 70-85 kg izmos, de olyan akin látszik hogy 10 éve aktívan edz. ( ha 20 -35 év körüli nőt szeretnél)
c, hatalmas farok (elég ha kamuból beregisztrálsz egy szextárkeresőre, mindegy pl goldengate,smpixie stb, ha azt írod a lapodra 20 centinél nagyobb a farkad akkor keresnek a nők és a párok rövid időn belül, ha az igazat írod mondjuk 16. akkor évekig lehetsz ott nem írnak! Sőt akikre te írsz azok sem méltatnak válaszra.)
d, Legyél alfa. Bunkó,nagyképű, határozott,trendi
Ha ezek közül semmiben nem vagy jó akkor hiába síránkozol nőt nem kapsz! Kb 10 éve van ez ilyen formában a természetes kiválasztódás. Szóval előtte nem csak a külső volt a kulcs a nőkhöz. Ezért vannak még csúnya emberek akik most szűzen ide írkálnak. A most fiatal pároknak szép gyerekük lesz, mert ők is fittek,sportosak mindketten. Egy idő után nem születnek előnytelen külsővel emberek, mert akik most azok, nem fognak utódot nemzeni.
Kész, erre már tényleg nem lehet mit válaszolni. :DDDD
Szóval a mai fiatal férfiak közül csak és kizárólag a kigyúrt, nagyfarkú, pénzes Übermenscheknek lehet barátnője. Az utcán nem ezt látjuk, de ennek ellenére mi vagyunk a hülyék és az nem is úgy van, ahogy a saját szemünkkel látjuk, mert csak.
Komolyan, ez már egy pszichológiai esettanulmányba is simán elmehetne. Nem akar valaki csinálni itt egy ilyen témájú kutatást?
A 146osnak koszonom, hogy vegre rajtam kivul is osszefoglalta valaki, mi is a tenyallas
Utolsonak meg, senki nem mondta hogy csak ezeknek van csajuk.
A lenyeg az, hogy ezeknek csettintesre van csajuk.
Meg az, hogy a nok felfele valasztanak. Tehat ha adott egy csinos jo csaladbol jovo lany, akkor nala mindenkepp komolyabb hatterrel rendelkezo hapsik kozul fog valogatni , illetve minimum olyannal, de extra jo fizimiskaval rendelkezot stb.
Persze, van az atlagos melos csavonak is csaja. De neki olyan csaja van akinek nem allt modjaban jobbat valasztani. Tiszta rohej amugy, hogy ezt tagadjatok. Minden ember azt a termeket valasztja, ami szebben van csomagolva.
Felháborítóan szánalmas ez a műsor amit műveltek :D
Ha valaki ír egy-két pozitív alacsony pasis példát a saját életéből, vagy megkérdezi a barátnőit (miért kamuzna valaki ilyet? :D), akkor ti hazugnak tituláljátok őket és továbbra is nyomjátok ezt a vérlázító műsort :D Hihetetlenek vagytok... Ez a stílus amit képviseltek nem csak a hölgyek számára visszatetszét keltő, hanem úgy körülbelül minden normális emberi lénynek. Ha kollégák vagy osztálytársak lennétek is kerülnélek titeket, mint vámpír a napfényt :D
Frenetikus, hogy ilyen viselkedéssel ti nőt akartok magatoknak. Egy élmény lenne veletek egy randi.
Ezeket a bunkó lekoptatásokat meg egyszerűen nem hiszem el. Sajnálom de erősen felnagyítottnak tűnik. El is mondom miért. Mostanában elkezdtem az utcán megszólítani lányokat (részben a sok ilyen kérdés és haverok kudarcai miatti kíváncsiság, részben a saját önbizalmam karbantartásának céljából). Az eredmények meglehetősen jók. Nem az én tisztem megítélni, hogy jó pasi vagyok, vagy sem. Viszont nem vagyok egy ideál :D Hosszú haj és szakáll, na meg a nagyjából teljesen fekete öltözködés nem épp univerzális csajmágnes. Direkt nem rocker és hasonló csajokhoz mentem csak oda, mert az ferdítette volna az eredményt. Majdnem el is felejtettem, még szedtem is fel felesleget az utóbbi időben.
Szóval igényesen, magabiztosan, mosolyogva, határozottan kommunikálva (verbális és non-verbális módon) a lányok elé lépek és.... tádámm. Egy sem küldött el bunkón. Max semlegesen. Viszont jópáran megadták a facebook elérhetőségüket és imponáló volt nekik, hogy "húú hát nem sok pasi merne csak így megszólítani az utcán/boltban/mozi előtt" stb.
Ezt a pozitívan reagálók nagyrésze elmondta.
Gondolom jól felidegesítitek magatokat, ha közlöm, hogy egyéb okok semmit nem kezdtem az elérhetőségekkel :D
"Nem mindegy hogy magányos farkasként odakullogsz egy 4 fős csajbandához, vagy pár haverral. Előbbi csak a topcsávóknál müködik, meg ott van önbizalom is rendesen."
Ezt is megcsináltam pénteken. Belvárosban sétálgattam mozi után és egy olyan "tipikus pics*ákból" álló hármas csajbanda nevetgélt előttem. Elhívtam őket kollektívan egy italra :D Az egyikük rögtön mellém állt és vevő volt a dologra, győzködte a barátnőit hogy jöjjenek már velem :D
Érdekes... meg is lepődtem. Módfelett nagy önbizalom bomba volt.
Az egyikük viszont nagyon ágált az ismeretlen pasi meghívása ellen (ő csinálta jól szerintem :D), szóval szerencsémre nem lett belőle semmi, hisz mint mondottam nem akarok csajozni mostanában, csak kis önbizalom karbantartás :D
Lehet az segít, hogy tudom nincs tétje a dolognak? :O
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem hiszem el az ilyen nagyfokú bunkó lekoptatásokat és hogy milyen sokat számít a fellépés!
A picsogás pedig tényleg nem vezet jóra...
Ugyanis nekem is van egy "testi problémám", kissé más jellegű. Az van, hogy elég kicsi farokkal áldott meg a sors. Az előző kapcsolatomban rendszeresen voltak olyan időszakaim mikor csak "picsogtam" a méretem miatt. Ha ilyenkor is azon lettem volna, hogy kompenzáljam a méretemet az ágyban, ahelyett hogy a kisfarok mizériás műsort adjam elő, akkor sokkal jobb szexuális élményt nyújthattam volna a szerelmemnek. Drága tanulópénz volt, ugyanis már nála nem tudom kompenzálni ezeket a "picsogásokat", lévén hogy szakítottunk. Szóval hagyjátok a műsort és tegyétek rendbe magatokat... Van ott elég 160 centis csaj aki jól néz ki(én meg velük nem kezdenék 187centivel, most én is g*ci lennék a szemükben? Nem hinném..), szóval hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!