Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy itt a neten nagyon sok tündérmesét lehet olvasni boldog átlagos külsejű pasikról, akiknek van barátnőjük, de a való életben az ilyen pasikat mindig egyedül lehet látni?

Figyelt kérdés

Én is átlagos pasi vagyok, soha egy barátnőm nem volt, és a szintén átlagos haverjaimra se nézett rá soha egy nő sem. Akkor a neten miért kell bekamuzni ilyen sikersztorikat, amikor a

saját bőrünkön érezzük, hogy a valóság egész más?

2015. jún. 8. 09:45
 161/171 anonim ***** válasza:
73%
papkkával nem érdemes foglalkozni, tele van komplexusokkal, egy nevetséges ember :D nem is válaszol már neki senki, mégis pampog
2015. jún. 8. 22:24
 162/171 anonim ***** válasza:
7%

Mert nincs? Jah sokkal jobb ugy gondolkodni, hogy itt valami misztikussag van a dologban, amit nem erthetek meg, de sebbaj, ha eleg sokaig ulok a seggemen, es varok, nekem is lesz ilyen misztikussagom.

Biztos nem arrol van szo, hogy a nok szexualis fantaziajaban nagyobb esellyel fog szerepelni a 185 centi magas hosszu haju szakkalas rokker, mint a jellegtelen kulseju kedves srac.

2015. jún. 8. 22:24
 163/171 anonim ***** válasza:
77%
164: és? kit érdekel a szexuális fantázia? BARÁTNŐRŐL volt szó, ott meg nem csak az számít, bár te ezt sajnos nem tudhatod :( a jó szex önmagában semmit nem ér
2015. jún. 8. 22:28
 164/171 anonim ***** válasza:
6%
jó akkor cseréljünk magasságot megnézném hogy csajoztok törpeként! hang emberek!
2015. jún. 8. 22:31
 165/171 anonim ***** válasza:
54%
A "rokker pajtás" már bánja, hogy egy tiltás után újra regisztrált...
2015. jún. 8. 22:34
 166/171 anonim ***** válasza:
20%
Ha nem jutsz el a szexig, nincs baratnod. Es itt errol beszelunk. Fogd mar fel, h ezeket a sracokat nem az erdekli, hogy neked milyen pasi kellene, amikor mar kapcsolatban vagy vele. Hanem az, hogy kivel akarsz lefekudni. Es nem, a ketto nem fedi egymast. Mert jellemzoen az a kedves srac, akikrol a nok abrandoznak, mikozben a nagyarcu pasijukkal/ferjukkel elnek, szexig sosem jut el. Ezert is nem lesz a pasid sosem ilyen kedves srac, es ezert abrandoznak a nok mindig arrol, hogy milyen jo lenne, ha az ove ilyen lenne. A valosagban viszont az ilyen neked fel sem tunik, mert amig kedves veled, te a kevesbe kedves sraccal szexelsz.
2015. jún. 8. 22:36
 167/171 anonim ***** válasza:
24%
mert itt mindenki frankó csajozós
2015. jún. 8. 22:36
 168/171 anonim ***** válasza:
19%
Es a rokkerpajtas miert banja, h ujra regisztralt? Am szerintem engem is tiltani fognak, kb egy hete irogatom itt a nyilvanvalot, de latom itt minden no /mert ok vannak itt tobbsegben/ pszichologus, es 'materializmus' ellenes.
2015. jún. 8. 22:44
 169/171 anonim ***** válasza:
71%
A gimiben a legnépszerűbb arc :DDDD Istenem e hülye. Mert ha nálatok így volt akkor már tuti mindenhol nem? :) te mindent meg akarsz magyarázni épp csak szarul...tudom leszarod a másik véleményét mert az csak hazugság lehet. nálunk is voltak ilyen formák nálunk pl nem voltak olyan kapósak...
2015. jún. 9. 07:10
 170/171 anonim ***** válasza:
29%
Én nem akarok bántani egy nőt sem. Csak nőt akarok. Elhinni hogy van tündérmese.
2015. jún. 9. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!