Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy itt a neten nagyon sok tündérmesét lehet olvasni boldog átlagos külsejű pasikról, akiknek van barátnőjük, de a való életben az ilyen pasikat mindig egyedül lehet látni?
Én is átlagos pasi vagyok, soha egy barátnőm nem volt, és a szintén átlagos haverjaimra se nézett rá soha egy nő sem. Akkor a neten miért kell bekamuzni ilyen sikersztorikat, amikor a
saját bőrünkön érezzük, hogy a valóság egész más?
na jó lásd milyen kedvesek vagyunk adunk néhány igazán kedvedre való tanácsot:
- utáld továbbra is magad
- utáld továbbra is a nőket
- általánosíts főként ha nőről van szó
- más életét te úgyis jobban tudod
:D :D na ez már megér remélem egy felpontozást, hisz ez a hosszu boldog élet titka :D
Yup
Anonim oldalon tuti hazudok. De én ragadtam le majom szinten.
Ez esetben áruld már el, ó bölcsek kövének hordozója, mi a fészkes fenének neked nő? Mire ez a nagy gyűlölet? Minden alkalommal sértegetni próbálod őket és általánosításaid fröcskölése közepette felsőbbrendűnek állítod be magad. De ha mi oly alantas lények lennénk miért váltunk ki ilyen indulatot?
Én is pipa vagyok teszem azt a galambokra mert mindenre shit-et nyomnak vagy hangyákat se kedvelem túlzottan ha megjelennek a lakásban, de ez a természetes viselkedésük most vezessek írtó hadjáratot ellenük?
Ha szerinted leragadtunk ilyen-olyan szinten minek ölsz belénk ennyi időt/energiát? Miért érdeklünk annyira hogy lesd a kérdéseket és vitatkozz dalakon át?
105-ös.
Erre én is szívesen válaszolok neked,mert egyszerű a válasz.
Ha nem vonzódnék a nőkhöz,és nem lennének a hormonok amik dolgoznak bennem,már rég az egészet elfelejtettem volna a ...-ba.De sajnos ezt nem tudom kiirtani magamból,pedig már évek óta keresem hogyan lehetne.
Ha ez nem lenne,egyáltalán nem érdekelnének a nők,csak sajnos vonzódom hozzájuk,mert a rohadt hormonok dolgoznak bennem is... :/
Csak ugye felém egy nő sem vonzódik,tehát örök életre szenvedjek ezzel,mert nem helyesnek születtem...
Igen és a mindennapokban is nehezíti az életemet,mert hiába nem nézek feléjük,a szememet azért néha csak ki kell nyitni,és akaratlanul is néha ránézek 1-2 lányra az utcán mondjuk,és ez már frusztráló.
Ha tudnád milyen érzés,mikor vonzódsz a nagy részükhöz,de ők még csak feléd sem köpnek...
Ja, valamit vonzónak találsz talán nem annak a masszív gyűlölete a megszerzés kulcsa.
Amúgy sose értettem azokat akik egy durvább lekopotatás után ezt csinálják. Ahelyett, hogy örülnének. Ilyen selejt emberrel nem jöttek össze, de látszik hogy nekik is az számít ahogy kinéz a csaj. Hisz csak azután lesz a vonzóból szemét miután el lettek utasítva. Előtte, ááá dehogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!