Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy itt a neten nagyon sok tündérmesét lehet olvasni boldog átlagos külsejű pasikról, akiknek van barátnőjük, de a való életben az ilyen pasikat mindig egyedül lehet látni?
Én is átlagos pasi vagyok, soha egy barátnőm nem volt, és a szintén átlagos haverjaimra se nézett rá soha egy nő sem. Akkor a neten miért kell bekamuzni ilyen sikersztorikat, amikor a
saját bőrünkön érezzük, hogy a valóság egész más?
110-es.
Szerinted én úgy kezdtem,hogy ennyire nem szerettem a nőket,és így gondolkodtam róluk?Nyilván nem.Az évek során jutottam el erre a pontra,miután azokat tapasztaltam amit az előzőben leírtam...
Bárcsak egy durva lekoptatás lett volna csak,akkor másképpen látnám valószínűleg.De nálam elég sok volt ilyenből,sőt szinte csak ezt kaptam...
Nekem nem az számít,hogy jajj a legszebb meg hasonlók,én a nők nagy részéhez tudok vonzódni,mivel nálam a belső többet számít,mint a külső.Nálam csak annyit számít a külső,hogy ápolt legyen magára az illető hölgy,és ennyi.
Ha a belső számít akkor mit érdekel, hogy ilyen belsőre nullák utasítanak el?
Nekem ez nem kerek. Olyan story-kat meséltek ,hogy így utasítottak el meg úgy ami nekem elég hihetetlen anno még ismerkedős koraszakomba soha senkivel nem voltam durva aki mondjuk nem beszólogatással vagy taperolással kezdett. Most se látok ilyet. De ha ennyire durva kigúnyolás megy miért veszitek magatokra mit egy IQ fighter mond?
Bizony-bizony,főleg hogy több mint 8 éven keresztül próbáltam érte küzdeni,változtattam amin csak tudtam magamon,már kb. mindent megpróbáltam,de semmi nem jött össze...
Szóval biztosan ;)
Főleg hogy akkoriban egy héten többször is eljártunk sok helyre,rendeztünk haverokkal házibulit,eljártunk másokhoz is házibuliba,nagyon sok volt akkor a lehetőség állítólag,de akkor sem jött össze semmi,szóval sok éven keresztül feleslegesen tettem bele,pénzt,energiát,időt.
Ezt bántam meg de nagyon,mikor ugyanott vagyok igazából,mintha nem is tettem volna semmit...
Csak hát ugye azt hiszitek mindenki olyan,hogy semmit nem tett érte,hát tessék itt vagyok ellenpéldának,aki tett érte nagyon is sokat,csak éppen ettől függetlenül sem jött össze semmi,hm milyen érdekes,ugye?
Szerintem is.
ha már undorodva lök el valaki akkor nagy baj van.
vagy parasztok vagytok, vagy valami ótvar 'szöveggel' mentek oda, másra már nem tudok gondolni. nem szoktam bunkó lenni indokolatlanul, és a barátnőim se. azt meg nehezen hiszem el, hogy csak ezeket a lányokat fogjátok ki
113-as.
Akkor szerinted az évek alatt egyetlen nő gúnyolódását,kinevetését,elutasítását sem kellett volna egyáltalán figyelembe vennem? azt sem,hogy rám sem néznek,inkább elfordítják a fejüket is bármerre megyek.Másnak meg ott teszik magukat,és flörtölnek velük?
És nem, most nem a plázacicákról beszélek.A szolid csaj is pontosan ugyanezt teszi,és még soha nem találkoztam olyannal,aki legalább beszélgetett volna velem,és megismert volna.Csak az számított,hogy helyes vagyok-e vagy sem.
Szóval akkor az összes nő akivel találkoztam életemben,mind hülye volt szerinted,és nem is kellett volna foglalkoznom velük? Igen,így kellett volna gondolkozom,és akkor nem itt tartanék.
De sajnos anno nem voltam ilyen,nem láttam át még ezt,és hittem a hülye szövegekben fiatalon,hogy jajj majd lesz neked is meg blablabla...
117-es.
Pedig semmi bunkó nincsen bennem,teljesen kedvesen és tisztelettudóan közelítettem a nőkhöz.Szimplán kedvesen érdeklődtem,elkezdtem beszélgetni velük.
Nem használok semmilyen gagyi szöveget,nem vagyok bunkó,csak értelmesen és kedvesen elkezdem a beszélgetést.Erre ezt kapom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!