Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy itt a neten nagyon sok tündérmesét lehet olvasni boldog átlagos külsejű pasikról, akiknek van barátnőjük, de a való életben az ilyen pasikat mindig egyedül lehet látni?
Én is átlagos pasi vagyok, soha egy barátnőm nem volt, és a szintén átlagos haverjaimra se nézett rá soha egy nő sem. Akkor a neten miért kell bekamuzni ilyen sikersztorikat, amikor a
saját bőrünkön érezzük, hogy a valóság egész más?
117:
Igen, erről beszéltem. Amit nem értesz, ott ne ítélkezz. A legtöbb nőnek fogalma sincs erről, mert annyi a dolgotok, hogy kiválasztjátok a legdominánsabb partnert, és szétteszitek a lábatok.
igen, mert mi kipattanunk a méhből, és máris gyönyörűek vagyunk, formás testünk van, szép arcunk, a szép ruhák csak úgy hullanak az égből, fürdenünk se kell mert még a fingunk is illatos.
csak azt vagytok hajlamosak elfelejteni hogy mi is teszünk azért hogy hozzánk odajöjjenek.
Itt még a 64%-osnak a legkulturáltabbak a megnyilvánulásai, a többiek kezdenek átmenni debilbe, komolyan :DDD
Egyébként, 64%-os szerinted mi a probléma a külsőddel? Meg tudod fogalmazni? Ne azt írd hogy ronda vagyok mert szerintem mindnekiben van valami értékelhető. Csajok sem úgy tökéletesek ahogy vannak, kinek jobba a feneke, kinek a melle kinek az arca a legmegkapóbb stb.
Ezt azért kérdezem mert, valamit csak tehetsz az érdekében hogy jobb formába legyél. Ha arcod szerinted csúnya, akkor kezdj el eddzeni, vannak csajok akiknél a testalkat az 1. szempont. Ha az arcoddal van baj, akkor mi az? Pattanások esetleg? Akkor egy bőrgyógyász...nem tudom. Lehet hogy most tök sok hülyeséget összeírkáltam ide, de nehéz úgy érdemlegesen hozzászólni a dologhoz hogy nem tudjuk mi a baj konkrétan. Meg mikor ismerkedsz egy lánnyal, sem látjuk hogy mit alkotsz na :D Szóval így nem könnyű. De ha van olyan lány jóbarátod akiben megbízol esetleg elbeszélgethetsz vele erről, a másik oldalról ő jobban lát dolgokat. Most modnanám hogy ne az itt levö többi pasi szavai befolyásoljon mert akkor itt kitör a háború kb, de a helyzet az ha egy csajnak pl nincs sikere pasi ügyben, akkor sem a barátnőkre kell hallgatni, mert azok is mit mondanak? "jajjj csini vagy okos vagy bla bla" egy férfi ott is értlemesebb tanácsokkal tudja ellátni, mert az ellenkezö oldalon áll. és ha a csajnak van önkritikája akkor meg is fogadja...na szóval :)) sok a duma tudom, ha van olyan lány akkor talán kérj tőle is tanácsot. hátha
hameg az a végső megállípítás hogy úgy avgy ronda ahogy vagy akkor meg olyan lányokat kell nézni akik szintén csúnyácskábbak sajna. az nem kifogás hogy szerénynek tünö csajhoz mész oda. attól hogy nem egy szószátyár, meg nem a társaság közepe még lehet kapós a pasiknál, akkor meg egyből ott a konkurencia.
na én ennyit tudtam hozzáfűzni, ami nem beszólogatás meg nem is áltatás ugymond :) sok sikert azért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!