Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy itt a neten nagyon sok tündérmesét lehet olvasni boldog átlagos külsejű pasikról, akiknek van barátnőjük, de a való életben az ilyen pasikat mindig egyedül lehet látni?

Figyelt kérdés

Én is átlagos pasi vagyok, soha egy barátnőm nem volt, és a szintén átlagos haverjaimra se nézett rá soha egy nő sem. Akkor a neten miért kell bekamuzni ilyen sikersztorikat, amikor a

saját bőrünkön érezzük, hogy a valóság egész más?

2015. jún. 8. 09:45
 151/171 anonim ***** válasza:
15%

A hosszura/bar csak az elejet olvastam/

Nem akarlak elkeseritení,de ha te azt hiszed, hogy a pasid, vagy barki pasija nem tudja pontosan ugyanezt, akkor baromi nagyot tevedsz. Eppen ezert 'allapodik meg' ugyanis pontosan tudja, ha kikerulne megint a piacra szetopatnak az agyat a nok ezzel a 'mid van mid nincs' sportolsz e eleget, eleg magas vagy e stb.

Azt nem vagom, hogy ki az a hulye, aki azt, amit en irok, sirankoznak veszi. Leirom h mi a helyzet. En ezt tudomasul veszem, nem tartom problemanak. Ezert is lepodnel meg, hogy kifejezetten jo randipartner vagyok, pedig rengeteget ironizalok ezzel, fogalmad sincs, mennyit rohogtem meg csajokkal randin akkor, amikor elkezdtek a 'nekik kedves pasi kell dumat' es nem sertodtek meg, sot, megkonnyebultek, tudod miert? Mert sokkal konnyeb nem megjatszani magad.

Amugy meg lehet azert nem vagjak paran mirol dumalok, mert en alapjaraton minimum alsokozeposztalybeli embereket kepzelek el. Innen felfele tuti igy mukodnek a dolgok.

De fogadnek ra, hogy a szegenyebb videkeken is igy mukodik, csak ott a helyi traktoros jozsi a meno, a kozmunkas tibi meg a ciki.

Az a csinos lany meg, aki irta, hogy neki pocakos kopaszodo pasija van, elfelejtte megemliteni, hogy mindekozben milyen anyagi hatterrel van 'megaldva'.

Ugyanis az vilagos, hogy a pasi, akinek a haverjai buntetlenul utakhatnak a baratnoje jelenleteben arra, hogy jol megdugnak a csajat, tuti h uberbeta kategoria. Valamirevalo ferfi kib#szta volna oket az ablakon /am nem, mert egy valamirevalo ferfi haverjai behuztak volna a farkukat/

Szoval az ilyen sztorik mogott inkabb az szokott lenni, hogy a csinos lany fogott maganak egy penzesebb balfxszt, aki a tenyeren hordozza

/es nem, nem mondtam, hogy ebben az esetben is ez a helyzet, pusztan azt, hogy TOBBNYIRE ez a helyzet/

Na csao

2015. jún. 8. 21:39
 152/171 anonim ***** válasza:
32%
Ha eolvastad volna az egészet, vagy legalább a feléig.. Akkor tudnád, hogy férfi vagyok te ágrólszakadt szerencsétlen :D Segíteni akarok (az előző válaszom durva hangnemének megelőlegezése szerintem érthető amiatt, hogy az előző segítőkész embereket is semmibe vetted) erre te annyira sem méltatod a hosszú válaszom, hogy elolvasod. Gratulálok..
2015. jún. 8. 21:51
 153/171 anonim ***** válasza:
54%

154:

mit vártál komolyan? már hozzászokhattál volna, M.

T. :)

2015. jún. 8. 21:53
 154/171 anonim ***** válasza:
54%

"Utolsonak meg, senki nem mondta hogy csak ezeknek van csajuk. A lenyeg az, hogy ezeknek csettintesre van csajuk."

Előtted az egyik "sorstársad" még ezt írta: "Ha ezek közül semmiben nem vagy jó akkor hiába síránkozol nőt nem kapsz!"

Akkor most melyik az igaz?

2015. jún. 8. 21:58
 155/171 anonim ***** válasza:
54%
hupsz, nem néztem a %ot, na mindegy :D 155ös komment vissza :D
2015. jún. 8. 22:00
 156/171 anonim ***** válasza:
15%

151-es.

Ez szép és jó amit leírtál,értjük.

Egy kérdésem van:

Attól,hogy neked ilyen dolgok összejönnek,akiknek nem megy mitől lesz jobb azzal,hogy ezt ide leírtad?

Most komolyan kérdezem.

Ne menjünk most bele,hogy kinek milyenek a külső adottságai,de valószínűleg a tiéd sokkal jobb,mint mondjuk az enyém,vagy akinek nem sikerülnek dolgok.

Attól,hogy Te ezt ide leírtad,ettől még én ugyanúgy nem fogom tudni ezt megcsinálni amit te,hiszen mások az adottságaink,mások a körülményeink,mások a nézeteink,és még sorolhatnám mennyi minden.

De a legfontosabb,hogy teljesen más impulzusok értek az életben,mint téged.Ez biztos.

Örülünk neki,hogy neked ilyen könnyen megy.Másnak nem,de ennyit lehet hozzáfűzni.

Ha téged olyan impulzusok értek volna az életben,mint engem,akkor Te azokat amiket leírtál,nem tudtad volna megcsinálni ugyanúgy,ahogy én sem tudnám.

2015. jún. 8. 22:01
 157/171 anonim ***** válasza:
11%

Akkor te nemjol erted azt, ami ezeknek a sracoknak a problemaja.

Nem arrol van szo, hogy ok nem tudnak tartos kapcsolatot kiepiteni. / ugyanis ezekben az esetekben lehetne jellemhibakrol beszelgetni, meg tulajdonsagokrol/

Arrol van szo, hogy kozelebe sem jutottak csajoknak. Nekik az nem tanacs, hogy legyel kedves, meg gondoljal tisztelettel a nore meg f4szomtufja mi

Mind a ketten tudjuk, hogy nem ugy mukodnek a dolgok, hogy hosszu hoszu ismerkedes utan szex, majd kapcsolat, hanem ugy, hogy rovid ismerkedes, szex, aztan majd meglatjuk.

Addig, amig ezek a sracok fel evig kedvesen beszelketnek az idojarasrol a kiszemelt lannyal, mar harom masik olyan pali lefektette oket akik ugy gondolkodnak mint en. Amugy ja en sem vagyok izmos, viszont valamennyire jokepu, / es mar en is kopaszodom/ cserebo olyan szakmam van, amitol hulyet kapnak a csak. EZ a tanacs . Mert igy mukodnek a dolgok.

2015. jún. 8. 22:01
 158/171 anonim ***** válasza:
24%

Na most vegigolvastam rokker pajtas. Allati egyszeru, a 18 20 eves csajok imadjak a rokkereket, plane a nagydarab rokkereket. A gimiben is az egyik legnepszerubb csoka a hosszuhaju nagypofaju srac.

Te azt hiszed, hogy a kulsod nem vonzo a csajoknak, pedig de. Sot, Kifejezetten ferfiasnak gondoljak. /bar teny, hogy minel idosebb egy no, annal kevesbe, ugyanis egy ido utan komolytalanna valsz a szemukben/

2015. jún. 8. 22:14
 159/171 anonim ***** válasza:
72%
És mindenre van logikus magyarázat... :D
2015. jún. 8. 22:16
 160/171 anonim ***** válasza:
74%
Vicces, hogy az az ember(papkka), aki minden nőt beskatulyáz egy idézem "majomszinten ragadtnak" és nem hiszi el, hogy alacsony fiúk is vonzhatnak minket felháborodik azon, hogy az egyik hozzászóló mondott neki valamit és számom kéri rajta, hogy hogy mer róla véleményt alkotni, mikor nem ismeri a munkáját és az iskolázottságát. Ez egy udvari bolond.
2015. jún. 8. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!