Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy itt a neten nagyon sok tündérmesét lehet olvasni boldog átlagos külsejű pasikról, akiknek van barátnőjük, de a való életben az ilyen pasikat mindig egyedül lehet látni?

Figyelt kérdés

Én is átlagos pasi vagyok, soha egy barátnőm nem volt, és a szintén átlagos haverjaimra se nézett rá soha egy nő sem. Akkor a neten miért kell bekamuzni ilyen sikersztorikat, amikor a

saját bőrünkön érezzük, hogy a valóság egész más?

2015. jún. 8. 09:45
 131/171 anonim ***** válasza:
84%
örülök hogy sikerült levonni a tanulásgot az írásomból te IQ huszár. bár tőled nagyon nem is várt többet az ember, kár amúgy hogy pont nem hozzád szóltam, de ne zavarjon az sem :)))
2015. jún. 8. 17:45
 132/171 anonim ***** válasza:
36%
papkka, milyen érzés, hogy ilyen hozzáállással senkid sem lesz az életben? :)
2015. jún. 8. 17:54
 133/171 anonim ***** válasza:
100%

131-es.

Sosem írtam,hogy ronda vagyok.Mert nem is vagyok az.

Az arcom aránytalan,nagy az orrom,meg a füleim is eléggé.

Ettől függetlenül átlagos kinézet bőven megvan,én úgy érzem.

Nagyon sokáig edzettem,amíg volt több időm,addig kondiba is jártam.Azóta itthon amikor belefér az időmbe,edzek néha.De én valahogy inkább agyra szoktam nagyon sokat edzeni,valahogy az jobban is megy,meg az eredménye is jobban megmutatkozik,mivel a genetikám nagyon megnehezíti a dolgomat az edzésben,és szinte meg sem látszik rajtam sajnos az edzés. :/

És hát ugye az idő is közbeszól,mivel nem sok van bármire is.

Nincsen semmilyen lány barát,régebben volt egy,de ő sem értette mi van velem,vagy miért van ez.

Egyetlen dolog ami jó lenne szerintem is,csak nem igazán megy mostanában.A kezdeményezés. De hát ugye meg van az oka,a sok évnyi megalázás,kinevetés,visszautasítás amit kaptam teljesen leépített sajnos.Ezért nem megy nagyon. :/

A neten megy,de ott vissza sem írnak a nők,szóval az felesleges. Élőben viszont nem tudok már csak úgy random odamenni,mert hát nincs szükségem még több kinevetésre,mikor így is eléggé magam alatt vagyok.

Egyetlen esetben menne a kezdeményezés,ha a lánytól kapnék valami mosolyt vagy visszajelzést,hogy lenne esélyem egyáltalán.

De az életemben egyszer fordult elő,akkor oda is mentem,de abból sem lett végül semmi sajnos. :/

2015. jún. 8. 18:02
 134/171 anonim ***** válasza:
19%
az élet olyan mint a szerencse játék valaki nyertes valaki örök vesztes hát én az vagyok! de ez nem az én hibám hanem a nőlényeké és az ilyen idióta berögződéseké mint hogy aki nem magasabb nálam az nem férfias
2015. jún. 8. 18:14
 135/171 anonim ***** válasza:
90%

És fiú barátok/haverok akikkel el lehet járni esetleg, vagy ők bemutatnának új embereknek?

Tudom pasiknál nem egy nagy opció, de hajviselettel lehet korrigálni az ilyen szépséghibákon. Ha a füled nagy pl ne legyen tüsi hajad meg ilyenek.

Senki nem mondta, hogy ne gyúrj agyra, nem kell hülyének lenni :)

A genetika kényes kérdés, lehet akkor neked nehezebben rakódik izom, de ebben az esetben te vagy komolyan veszed sajna az edzést vagy hagyod, mert ilyen a testalkatod. De nézz szét itt a gyiken megfelelő kategóriában hátha látsz pár neked való tanácsot.

Az odamenni a csajohoz részhez meg tényleg nehéz látatlanba hozzáfűzni bármit is, ezért lenne jó egy rendes csajhaver, vagy haver, aki jót is akar. Meg csapatban szerintem esélyesebb ismerkedni is lányokkal. Nem mindegy hogy magányos farkasként odakullogsz egy 4 fős csajbandához, vagy pár haverral. Előbbi csak a topcsávóknál müködik, meg ott van önbizalom is rendesen. Ha úgy mész oda hogy vannak veled, és nem szólsz olyan gyakran csak vagy ott akkor nem olyan égő mintha leülsz oda kukán.

Amúgy nem tudom mennyire vagy beszédes. Pl mikor én ismerkedtem nálam ez is sokszor gond volt, hogy jó aranyos a srác, csendesebb egye fene, de nem tudtam vele nagyon beszélgetni, nem volt meg az a lendület. A kínos csendtől nagyon meg nem várhatsz te sem semmit sajna. Most mondhatnám neked hogy önbizalom, ami igaz is, de tudom tudom az nem terem fán. Ezért kéne olyan csajt találni akivel egy hullámhosszon vagytok van közös téma. egy csaj sem tud veled nagyon mit kezdeni ha csak nézel rá mint egy birka, már bocs :D nincs valami hobbid, ha sulis vagy valami pluszba felvehető kurzus ahol vannak olyan emberek akiket ugyanaz érdekli? Ha nem vagy egy macsó aki egy pillantással leveszi a csajt a lábáról, akkor sajna csak ilyenbe tudsz kapaszkodni. Valamivel felkelted a figyelmét ami nem feltétlen a külső, aztán csak lesz valami.

2015. jún. 8. 18:15
 136/171 anonim ***** válasza:
100%

128:

Ott a hiba, hogy azt hiszed vitázunk.:)

1.: Nem én vagyok a kérdező.

2. Nekem totál mindegy a külső, persze mivel vasággyal 50 kiló vagyok, alapjáraton nem fogok tudni vonzódni egy 80-90 kilós nőhöz, de valószínűleg ő se hozzám. Annyi kikötés, hogy legyen ápolt.

3.: Nem tudom figyeltél e, de mint mondtam, voltam már együtt nővel.

2015. jún. 8. 18:22
 137/171 anonim ***** válasza:
75%
pappka vazzeg :DDD te keress már fel egy dilidokit mert ez már haláli amit itt leművelsz. komplexusod van vágjuk de azért nem kell még 100000szer leírni ember. Csajokhoz is ezzel mész oda??? gyanítom igen. szia papkka vagyok és alacsony, ismerkedünk? :D nem vagy épp az tuti
2015. jún. 8. 18:25
 138/171 anonim ***** válasza:
5%
azt te honnét tudod hogy ismerkedek de nem a személyiségemmel van a gond se hogy ronda vagyok mert nem vagyok az csak baccot alacsony ennyi
2015. jún. 8. 18:31
 139/171 anonim ***** válasza:
70%
Te olyan hülye vagy hogy még szöveget értelmezni sem tudsz. Pont ezt írtam te agyoniskolázott :DDD hogy folyton azzal vagy elfoglalva hogy pici vagy, aztán az ilyen komplexusokkal rendelkezö emberek nem épp potenciális partnerek tök mindegy hogy néznek ki...neked kéne besavanyodott flugos csaj aki napi 24 órában azt hajtja hogy pl jajj de sovány vagyok, jajj de sovány vagyok jajj de sovány vagyok...na ugye.
2015. jún. 8. 18:37
 140/171 anonim ***** válasza:
13%
ez vagy te nem is ismersz azt se tudod hány iskolám van mit dolgozom már is le írsz na akkor ki a felszínes dög hát nem én......
2015. jún. 8. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!